Н У Х Т

Вітаємо найкращих здобувачок освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій із заслуженими нагородами

05 січня 2021

Вітаємо найкращих здобувачок освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій із заслуженими нагородами

За результатами навчання, наукової і громадської діяльності здобувачкам вищої освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ на 2-й семестр 2020-2021 н.р. призначені стипендії Президента України і Кабінету міністрів України.

Стипендію Президента України отримуватиме Юлія Коробка, що навчається за освітнім ступенем «магістр», за освітньою програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів». Вона – учасниця міжнародних конференцій молодих учених, аспірантів і студентів, бере активну участь у житті та діяльності університету, має високі досягнення у навчальній і науковій діяльності, експертка з акредитації освітніх програм НАЗЯВО з числа здобувачів.

Стипендія Кабінету міністрів України призначена магістрантці Наталії Козловській, яка здобуває вищу освіту за освітньою програмою «Технології продуктів бродіння і виноробства». Це старанна та відповідальна дівчина, що активно бере участь у науковій роботі, у громадській і творчій діяльності, займається профорієнтаційною роботою.

Вітаємо стипендіаток і зичимо подальших вагомих здобутків! Нехай непросте навчання завжди приносить задоволення, а підґрунтям нових успіхів стане міцне здоров’я, гарний настрій та бажання до підкорення нових вершин.

Опублікований: 05-01-2021
Читайте також:
Guest workshop на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Щотижня відбуваються нові профорієнтаційні івенти з цікавими воркшопами від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка для майбутніх вступників. Цього разу до Дня гостинності кафедра готельно-ресторанної справи за ініціативи завідувачки Лариси Шаран організувала guest workshop від фахівця відомої мережі ресто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Guest workshop на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 08 жовтня 2024

Фінішувала переддипломна практика здобувачів кафедри туристичного та готельного бізнесу

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу завершилася переддипломна практика здобувачів груп ТУ-4-9а, ТУ-4-10, ТУ-4-11 і ТУ-4-12, під час якої здобувачі опрацьовували матеріали для написання звітів, і відбувся їх публічний захист. У звітах здобувачі приділили багато уваги дослідженню та обґрунтуванню загальної характеристики туристичних і готе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішувала переддипломна практика здобувачів кафедри туристичного та готельного бізнесу 20 травня 2020

Наукове свято на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

У рамках 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» відбулося засідання секції «Технологія рослинних олій, жирових та парфумерно-косметичних виробів» кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукове свято на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 16 квітня 2021

Науковиці чотирьох кафедр представили університет на міжнародній конференції Інституту продовольчих ресурсів НААН України

10-11 травня 2023 р.  відбулася міжнародна конференції «Їжа для життя: перспективна сировина та інноваційні процеси», організована Інститутом продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України. Конференція стала платформою для новаторів, науковців, студентів і практиків галузі, які обговорювали поточні дослідження та майбутні аспект...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковиці чотирьох кафедр представили університет на міжнародній конференції Інституту продовольчих ресурсів НААН України 11 травня 2023