Н У Х Т

Вітаємо найкращих здобувачок освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій із заслуженими нагородами

05 січня 2021

Вітаємо найкращих здобувачок освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій із заслуженими нагородами

За результатами навчання, наукової і громадської діяльності здобувачкам вищої освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ на 2-й семестр 2020-2021 н.р. призначені стипендії Президента України і Кабінету міністрів України.

Стипендію Президента України отримуватиме Юлія Коробка, що навчається за освітнім ступенем «магістр», за освітньою програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів». Вона – учасниця міжнародних конференцій молодих учених, аспірантів і студентів, бере активну участь у житті та діяльності університету, має високі досягнення у навчальній і науковій діяльності, експертка з акредитації освітніх програм НАЗЯВО з числа здобувачів.

Стипендія Кабінету міністрів України призначена магістрантці Наталії Козловській, яка здобуває вищу освіту за освітньою програмою «Технології продуктів бродіння і виноробства». Це старанна та відповідальна дівчина, що активно бере участь у науковій роботі, у громадській і творчій діяльності, займається профорієнтаційною роботою.

Вітаємо стипендіаток і зичимо подальших вагомих здобутків! Нехай непросте навчання завжди приносить задоволення, а підґрунтям нових успіхів стане міцне здоров’я, гарний настрій та бажання до підкорення нових вершин.

Опублікований: 05-01-2021
Читайте також:
Час на проходження національного мультипредметного тесту збільшено

3 травня 2022 року міністр освіти і науки Сергій Шкарлет повідомив, що Український центр оцінювання якості освіти проаналізував перебіг демонстраційного тесту в онлайн-середовищі та відведений час на завдання. Комісія підтвердила, що певна частка учасників не встигає виконувати останні завдання тесту. Також він зазначив, що освітяни та батьки впев...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Час на проходження національного мультипредметного тесту збільшено 04 травня 2022

Професійні скіли для бакалаврів освітньої програми «Туризм та рекреація»

У межах співпраці кафедри туристичного та готельного бізнесу з Освітньо-виробничим науковим кластером «Освіта, наука та практика для майбутнього», створеним на базі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Львівського торговельно-економічного університету, здобувачі освітньо-професійної програми «Туризм та рекреація» бакалаврського рівня вищо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійні скіли для бакалаврів освітньої програми «Туризм та рекреація» 10 листопада 2025

Перша апробація магістерських робіт на секції «Біотехнологія і мікробіологія» 87-ї Міжнародної наукової конференції

Участь у конференції – завжди прекрасна можливість для здобувачів поділитися з широкою аудиторією результатами своєї кропіткої праці у написанні дипломних робіт як наукового, так і інженерного спрямування. А для магістрантів І року навчання – це також і чудова нагода пройти першу апробацію майбутніх кваліфікаційних робіт. 15 квітня у онлайн-режимі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша апробація магістерських робіт на секції «Біотехнологія і мікробіологія» 87-ї Міжнародної наукової конференції 16 квітня 2021

Патріотичні аспекти стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи у Японії

Продовжується довготривале закордонне стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи Світлани Ковальчук у Токійському університеті (Японія). Наша викладачка долучилася до інтернаціонального семінару «The Russo-Ukrainian War: The Return of History», присвяченого дослідженню історичних подій минулого України в контексті ідентифікації укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Патріотичні аспекти стажування викладачки кафедри готельно-ресторанної справи у Японії 07 липня 2023