Н У Х Т

Студентки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – серед переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю «Харчові технології»

20 квітня 2018

Студентки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – серед переможців ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю «Харчові технології»

На базі Харківського державного університету харчування та торгівлі відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 «Харчові технології», де наш університет представили студенти І курсу освітнього ступеню «Магістр» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Леся Волинська та Анна Богомол.

До журі олімпіади запросили кандидата технічних наук, доцента, завідувача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександру Нєміріч.

Наші студентки продемонстрували високий рівень підготовки. Леся Волинська нагороджена дипломом за ІІІ місце, а Анна Богомол – грамотою за ІІІ місце у номінації «Ефективне вирішення аспектів безпечності нової продукції».

За активну участь в організації ІІ-го етапу Всеукраїнської студентської олімпіади грамотою відзначена завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександра Нєміріч.

Щиро дякуємо організаторам конференції та вітаємо наших студентів із перемогою. Бажаємо не зупинятись на досягнутому, працювати наполегливо і надалі долати перешкоди та здійснювати свої мрії!

Опублікований: 20-04-2018
Читайте також:
Урочиста посвята першокурсників у маркетологи та менеджери

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулась урочиста посвята студентів-першокурсників в маркетологи та менеджери. У заходах взяли участь студенти спеціальностей «Маркетингова діяльність» та «Організація виробництва». Серед запрошених – заступник директора з навчально-методичної роботи Людмила Ляшенко, заступник директора з навчально-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Урочиста посвята першокурсників у маркетологи та менеджери 26 жовтня 2018

Викладачі опановують написання заявок для участі у міжнародних проєктах

У глобалізованому співтоваристві, в якому ми живемо, програми міжнародного співробітництва допомагають інтеграції України у світовий освітній простір. Викладачі та майстри виробничого навчання відділення туризму та готельно-ресторанної справи Волинського фахового коледжу нашого університету взяли участь у онлайн тренінгу-практикуму з написання зая...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі опановують написання заявок для участі у міжнародних проєктах 02 серпня 2024

Кваліфікаційний іспит – перевірка професійних знань

26 і 27 січня 2021 року у Відокремленому структурному підрозділі «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбувся заключний етап процесу освіти для випускних груп зі спеціальності 181 «Харчові технології», що навчалися за освітньо-професійними програмами «Зберігання, консервування та переробка м’яса» і  «Зберіган...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кваліфікаційний іспит – перевірка професійних знань 29 січня 2021

Сформована команда, яка захищатиме честь університету на Всеукраїнській студентській олімпіаді з екології

На базі кафедри екологічної безпеки та охорони праці відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія». Проведення такої олімпіади вже стало доброю традицією для колективу кафедри, адже дає змогу виявити найсильніших студентів-екологів. Проведення студентських олімпіад підвищує статус навчального закладу, а уча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сформована команда, яка захищатиме честь університету на Всеукраїнській студентській олімпіаді з екології 04 березня 2019