На базі Харківського державного університету харчування та торгівлі відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 «Харчові технології», де наш університет представили студенти І курсу освітнього ступеню «Магістр» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Леся Волинська та Анна Богомол.
До журі олімпіади запросили кандидата технічних наук, доцента, завідувача кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександру Нєміріч.
Наші студентки продемонстрували високий рівень підготовки. Леся Волинська нагороджена дипломом за ІІІ місце, а Анна Богомол – грамотою за ІІІ місце у номінації «Ефективне вирішення аспектів безпечності нової продукції».
За активну участь в організації ІІ-го етапу Всеукраїнської студентської олімпіади грамотою відзначена завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександра Нєміріч.
Щиро дякуємо організаторам конференції та вітаємо наших студентів із перемогою. Бажаємо не зупинятись на досягнутому, працювати наполегливо і надалі долати перешкоди та здійснювати свої мрії!