Н У Х Т

Високотехнологічні ферми майбутнього на черговому засіданні MOVIE CLUB

21 березня 2023

Високотехнологічні ферми майбутнього на черговому засіданні MOVIE CLUB

17 березня 2023 року старші викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Лариса Яненко і Людмила Юрчук провели чергове засідання кіноклубу MOVIE CLUB, у рамках якого відбулася дискусія зі здобувачами освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій (груп ТІ-1-3, ХЧ-4-14-ск, ХТ 1-11) після перегляду фільму «When food becomes scarce –high-tech farms of the future».

Учасників кіноклубу завчасно було повідомлено про перегляд фільму з проханням підготувати свої відгуки та звернути увагу на слова, важливі мовні конструкції, вирази, які є властивими англійській мові і культурі. Також викладачки підготували добірку тренувальних вправ й розіслали всім учасникам засідання.

Під час відео-конференції студенти виконували запропоновані вправи, висловлювали свої враження, свої бачення і думки за темою фільму. Здобувачі наводили приклади слів, фраз, словосполучень, які виявились для них новими і цікавими.

Найбільш активними учасниками були Михайло Познякевич, Іван Олексійовець, Марія Черната (всі – група ТІ-1-3); Діана Опанасенко, Микола Станжицький (обоє – група ХЧ-4-14-ск); Марина Іванова, Колтун Аліна, Тетяна Піціва, Катерина Ярчак (всі – група ХТ 1-11).

Засідання MOVIE CLUB пройшло в атмосфері зацікавленості, взаємоповаги і душевної теплоти.

Опублікований: 21-03-2023
Читайте також:
Відбувся Ярмарок вакансій «НУХТ ОСІНЬ-2018»

13 листопада наші студенти знову отримали унікальний шанс безпосередньо в університеті зустрітися з представниками найкращих підприємств, дізнатися про кадрові потреби бізнесу, поспілкуватись із HR-менеджерами, познайомитись із критеріями відбору персоналу, подати своє резюме на відкриті вакансії в рамках традиційного Ярмарку вакансій «НУХТ ОСІНЬ-2...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся Ярмарок вакансій «НУХТ ОСІНЬ-2018» 13 листопада 2018

Завершилася ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася ознайомлювально-виробнича практика для студентів ІІ курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій. Під час практики студенти разом із керівниками практики, доцентом Анною Грищенко, асистентами Юлією Звягінцевою-Семенець, Людмилою Бурченко та Оксаною Онофрійчук відв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилася ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 17 лютого 2020

Як нові технології і соціальна відповідальність державних та приватних установ рухають технічний прогрес та сприяють освітньому процесу

Викладачі Вінницького коледжу НУХТ, автори проекту «SMART-КАБІНЕТ ФІЗИКИ» Руслан Тичук і Сергій Драганович вважають що, важливо сьогодні в навчанні використовувати найновіші технічні тренди та за допомогою засобів мікроелектроніки отримувати корисні і практичні для життя знання з фізики. На основі таких міркувань вони вводять в освітній процес не п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як нові технології і соціальна відповідальність державних та приватних установ рухають технічний прогрес та сприяють освітньому процесу 29 травня 2018

Перша в новому навчальному році відкрита лекція на кафедрі технології молока і молочних продуктів

Доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Алла Тимчук провела відкрите лекційне заняття для здобувачів 2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології». Заняття проведене відповідно до тематичного плану робочої навчальної програми дисципліни «Харчові технології». Лектором були представлені актуальні матеріали, які ґрунтуються на сучасних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша в новому навчальному році відкрита лекція на кафедрі технології молока і молочних продуктів 03 вересня 2020