Н У Х Т

Молоді науковці НУХТ отримають премію Київського міського голови за особливі досягнення у розбудові столиці

08 травня 2024

Молоді науковці НУХТ отримають премію Київського міського голови за особливі досягнення у розбудові столиці

Присуджено премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста героя Києва у 2024 році. Відповідне розпорядження підписав мер Києва Віталій Кличко.

Цьогоріч було відзначено 48 молодих і талановитих кандидатів на присудження премії, з них 19 – у номінації «За наукові досягнення». І серед них зразу троє – представники нашого університету – асистентка кафедри готельно-ресторанної справи Анастасія Різник, старший науковий співробітник Проблемної науково-дослідної лабораторії Роман Святненко та доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко.

Зазначимо, що вони витримали жорстку конкуренцію, адже до спеціальної конкурсної комісії Департаменту молоді та спорту цього року були подані 144 клопотання про присудження премії від Національної академії наук України, закладів вищої освіти, райдержадміністрацій, інститутів громадянського суспільства, громадських організацій і творчих спілок.

Науковий доробок наших претендентів – статті у авторитетних виданнях, інноваційні розробки, патенти, участь у наукових проєктах та їхній внесок у популяризацію науки серед молоді приємно вразили конкурсну комісію. Вона врахувала і те, що увесь науковий потенціал наших лауреатів направлений на інноваційних розвиток Києва, адже їхні наукові розробки мають значення для стратегічних наукоємних галузей промисловості та бізнесу.

Нагадаємо, премія присуджується з 2016 року киянам віком від 14 до 35 років за видатні досягнення у розбудові столиці, здійснені у календарному році, що передує її присудженню.

Церемонія нагородження лауреатів премії 2024-го відбудеться у межах молодіжної акції «Таланти Києва».

Вітаємо наших молодих науковців! Пишаємося і бажаємо наснаги й натхнення на подальші не менш вагомі здобутки!

Опублікований: 08-05-2024
Читайте також:
Триває співпраця зі стейкхолдерами

Гарант освітньої програми «Хімічна технологія» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» Олена Подобій організувала для здобувачів вищої освіти гостьову лекцію «Кольорові добавки в харчових та косметичних продуктах» від стейкхолдера програми, головного колориста ТОВ «Астра Косметик» Ірини Івченко (випускниці нашого університету за цією ж ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває співпраця зі стейкхолдерами 01 жовтня 2020

Чергова зустріч на платформі Zoom

6 червня відбулося чергове засідання кафедри біотехнології і мікробіології, яке вже традиційно провели у форматі онлайн-конференції з використанням платформи Zoom. На засіданні обговорювалися вкрай важливі питання успішності здобувачів. Літня сесія – це завжди хвилююча та тяжка праця як для студентів, так і викладачів. Отже, колектив кафедри обгов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова зустріч на платформі Zoom 09 червня 2020

Почався відбір тренерів для підготовки експертів із забезпечення якості вищої освіти

Оголошено конкурс для участі у тренінгу з підготовки експертів із забезпечення якості вищої освіти.  За його результатами запланований відбір, підготовка і сертифікація 40 тренерів для їх подальшого залучення у формування і розвиток мережі експертів із забезпечення якості вищої освіти в Україні. Для участі кандидатам необхідно надіслати лист (тема...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Почався відбір тренерів для підготовки експертів із забезпечення якості вищої освіти 26 липня 2018

Використання ІТ-технологій в освітньому процесі вивчають викладачі кафедри готельно-ресторанної справи.

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи удосконалюють свої професійні компетенції.  Зокрема, доцент Олександр Люлька пройшов онлайн-навчання для координаторів курсу «Створення та розвиток ІТ-продуктів» від експертів Product IT Foundation for Education та компанії Genesis. Product IT Foundation for Education (PFE) – громадська організація, ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Використання ІТ-технологій в освітньому процесі вивчають викладачі кафедри готельно-ресторанної справи. 20 вересня 2022