Н У Х Т

Відбувся День відкритих ноутбуків з НУХТ

15 червня 2020

Відбувся День відкритих ноутбуків з НУХТ

Незважаючи на карантинні обмеження, колектив університету робить усе можливе, щоб цього року вступники теж змогли більше дізнатися про наш навчальний заклад, поспілкувавшись із викладачами та студентами. Тож 13 червня відбувся онлайн-вебінар «День відкритих ноутбуків з Національним університетом харчових технологій». Метою такого незвичного формату заходу було познайомити вступників 2020 року з перевагами навчання саме у нас, розповісти про особливості вступної кампанії 2020, презентувати кожний факультет та інститут і можливості, які розкриваються перед студентами за час навчання та після закінчення університету.

Функцію модератора та організатора заходу виконувала доцент кафедри вищої математики ім. Можара В. І. Вікторія Романенко, яка разом зі студентами 3 курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління Віолетою Резник та Артемом Шостаком стали і ведучими заходу.

Артем і Віолета розповіли про історію свого вступу до університету, щиро поділилися своїми емоціями щодо студентського життя, пар, першої сесії, дозвілля, розповіли про можливості поєднувати навчання і роботу, стажування за кордоном.

Ґрунтовну презентацію про особливості вступної кампанії 2020 р. підготував заступник відповідального секретаря приймальної комісії Вадим Серпученко, який і давав відповіді на запитання щодо нюансів вступу на бюджет.

Декан факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак, заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій Анастасія Пухляк, відповідальний за роботу зі студентами Навчально-наукового інституту економіки і управління Олександр Тимченко детально розповіли про спеціальності та освітні програми своїх структурних підрозділів у студії, а директор Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Сергій Блаженко, доцент кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління факультету автоматизації і комп’ютерних систем Олександр Пупена, відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віра Зуйко, враховуючи карантинні обмеження, презентували особливості підготовки здобувачів дистанційно.

Під час прямого ефіру на YouTube, який тривав майже дві години, усі учасники детально відповідали на запитання, що надходили у чат. Запис відеотрансляції наразі активно переглядається і продовжує виконувати профорієнтаційну роботу серед вступників.

Для продовження online-спілкування абітурієнтів сформований файл із прямими контактами усіх деканатів та особистими контактами студентів-волонтерів, які будуть допомагати вступникам зорієнтуватися у виборі спеціальності, особливостях навчання тощо.

Допомогу з технічним забезпеченням трансляції надав Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти МОН України, за що керівництво нашого університету та весь колектив щиро вдячні!

Сподіваємося, більшість із наших глядачів стануть у вересні студентами Національного університету харчових технологій.

Колектив університету бажає усім вступникам 2020 року успішно здати ЗНО і, незважаючи ні на що, досягти поставленої мети та вступити на омріяну спеціальність!

 

Опублікований: 15-06-2020
Читайте також:
НУХТ – учасник Першої профорієнтаційної конференції «Моя майбутня професія»

10 листопада у приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбулася Перша профорієнтаційна конференція «Моя майбутня професія», організатором якої виступила освітня компанія «IBS Education». Конференція мала на меті надати можливість майбутнім вступникам та їх батькам поспілкуватися із представниками ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – учасник Першої профорієнтаційної конференції «Моя майбутня професія» 12 листопада 2018

Відбулася ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів»

16-17 листопада в університеті відбулася ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів», організована кафедрами фінансів та обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління. Конференція працювала в онлайн-форматі. Попри складні умови, воєнний стан і повітряні тривоги оргком...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів» 20 листопада 2023

Оприлюднені матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку»

26 червня 2020 р. в університеті працювала ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку». Захід відбувся в рамках реалізації проектів програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+ Жан Моне Кафедра FoodPro (#587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та Жан Моне Підтримка Асоціацій EUforUA (611278-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMOSUPPA). ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оприлюднені матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку» 14 серпня 2020

Постерні сесії 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів

Початок квітня у нашому університеті – час проведення Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», до участі у якій традиційно долучаються здобувачі вищої освіти й молоді науковці з усього світу. У 2022 році конференція відбувається уже у 88...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постерні сесії 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів 13 квітня 2022