Н У Х Т

Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства розширює спектр співпраці з Інститутом продовольчих ресурсів НААНУ

21 березня 2019

Кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства розширює спектр співпраці з Інститутом продовольчих ресурсів НААНУ

21 березня 2019 р. відбулася робоча зустріч професора кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Віталія Прибильського з працівниками Державного дослідного підприємства Інституту продовольчих ресурсів НААН України, заступником директора Григорієм Мисаном, заступником директора з виробництва та якості продукції Вікторією Ушаковою, начальником виробничого відділу Валентиною Пінчук.

Підприємство є відомим в Україні виробником бактеріальних препаратів під торговою маркою «ІПРОВІТ», що використовуються для приготування кисломолочних продуктів, ферментованих, сиров’ялених і сирокопчених м’ясних продуктів у виробничих та домашніх умовах. Препарати виготовляються за сучасними технологіями із застосуванням ліофілізованої сушки.

На зустрічі обговорювалися питання організації виробництва сухого бактеріального препарату молочнокислих бактерій для приготування квасу з підвищеною біологічною цінністю.

Опублікований: 21-03-2019
Читайте також:
На ПрАТ «Київський маргариновий завод» закріплюють здобуті в університеті знання студенти-біотехнологи

Студенти-біотехнологи 4 курсу мають можливість проходити технологічну та переддипломну практику не лише на фармацевтичних заводах, а й на провідних підприємствах харчової промисловості України. Отож студенти факультету біотехнології та екологічного контролю Катерина Климук, Дмитро Штуль, Світлана Антонюк, Олесь Сідіченко, Павло Матвійчук і Максим Б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На ПрАТ «Київський маргариновий завод» закріплюють здобуті в університеті знання студенти-біотехнологи 06 лютого 2017

Викладачі НУХТ взяли участь у щорічній конференції для викладачів англійської мови вишів і мовних шкіл

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Кохан, Лариса Яненко, Неля Михайлова, Ольга Ковальчук, Олеся Старкова взяли участь у щорічній конференції для викладачів англійської мови вищих навчальних закладів і мовних шкіл від видавництва «Macmillan Education». Спеціально для викладачів України була запрошена провідний бізнес-тре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі НУХТ взяли участь у щорічній конференції для викладачів англійської мови вишів і мовних шкіл 06 лютого 2017

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» опановують hard skills з безпечності харчових продуктів

У межах дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» (лектор – професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін) здобувачі 4-го курсу бакалаврського рівня освітньо-професійної програми «Технології харчування» взяли участь у міжнародному вебінарі «Facilities Focus: Food Safety Factors to Co...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» опановують hard skills з безпечності харчових продуктів 22 січня 2025

Опанування технологічних операцій на фармацевтичному підприємстві «BioTestLab»

«BioTestLab» - єдиний в Україні приватний виробник широкої лінійки ветеринарних біологічних препаратів: вакцин для птиці, вакцин для кроликів, вакцин для свиней, тест-систем; а так само провідний виробник антибіотиків, протипаразитарних, дезінфікуючих, антисептичних засобів та інших продуктів для сільськогосподарських тварин і птахів. Виробництво п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Опанування технологічних операцій на фармацевтичному підприємстві «BioTestLab» 25 лютого 2020