Н У Х Т

Продуктивно почали новий навчальний семестр магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

05 січня 2024

Продуктивно почали новий навчальний семестр магістранти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

У межах виконання кваліфікаційної роботи на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжуються дослідження магістрантки Марії Омельченко, яка навчається за спеціальністю «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» (науковий керівник – професор Олег Кузьмін).

На запрошення завідувачки лабораторії промислової токсикології та гігієни праці при використанні хімічних речовин ДУ «Інститут медицини праці ім. Ю. І. Кундієва» НАМН України, докторки біологічних наук Наталії Дмитрухи та під керівництвом наукового співробітника цієї ж лабораторії, вченого-токсиколога, кандидата біологічних наук Костянтина Козлова здобувачка виконала спектрометричні дослідження щодо визначення масових концентрацій хімічних елементів рослинної сировини.

Нагадаємо, сировина, з якою працює магістрантка, була отримана кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції від підрозділів Національної академії аграрних наук України – Інституту овочівництва і баштанництва та Інституту садівництва, з якими нашим університетом у 2022-2023 роках були укладені меморандуми про співробітництво. Відповідно до них наші науковці та здобувачі освіти мають можливість досліджувати перспективні зразки рослинної сировини з антиоксидантною здатністю й розробляти технології інноваційної харчової продукції.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції висловлює подяку завідувачці лабораторії промислової токсикології та гігієни праці при використанні хімічних речовин ДУ «Інститут медицини праці ім. Ю. І. Кундієва» НАМН України Наталії Дмитрусі за співпрацю й надану нашій здобувачці можливість проведення наукових досліджень!

Опублікований: 05-01-2024
Читайте також:
Блискучий захист студентами заочної форми навчання дипломних проектів зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв»

У Львівській філії нашого університету готують фахівців із різних спеціальностей. Викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв постійно беруть участь у навчальному процесі філії - читають лекції для студентів заочної форми навчання та очолюють дипломне проектування. 10 лютого відбулися захисти дипломних робіт «бакалаврів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискучий захист студентами заочної форми навчання дипломних проектів зі спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв» 13 лютого 2017

Викладач кафедри готельно-ресторанної справи організувала майстер-клас для учнів київської гімназії

Викладач кафедри готельно-ресторанної справи, доцент Тетяна Сильчук організувала майстер-клас зі складання серветок для учнів у рамках святкування Дня гімназії № 59 ім. О. М. Бойченка м. Києва. Допомагали викладачу студентка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Олександра Марусяк (група ГС-2-8) з першокурсницями Анною Кім, Яною Бородавко, Юлі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладач кафедри готельно-ресторанної справи організувала майстер-клас для учнів київської гімназії 07 травня 2018

Сила знань для сильної держави: як освітні ініціативи формують активну молодь

Формування зрілих громадянських компетентностей є фундаментальною умовою для стійкого розвитку країни. Відповіддю на ці виклики стала освітня онлайн-програма «Державотворення: демократія, громадянська участь та міжнародна взаємодія», організована молодіжною неурядовою ініціативною групою «Державотворення». Асистентка кафедри технології ресторанної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сила знань для сильної держави: як освітні ініціативи формують активну молодь 26 листопада 2025