Н У Х Т

Відбувся День відкритих ноутбуків з НУХТ

15 june 2020

Відбувся День відкритих ноутбуків з НУХТ

Незважаючи на карантинні обмеження, колектив університету робить усе можливе, щоб цього року вступники теж змогли більше дізнатися про наш навчальний заклад, поспілкувавшись із викладачами та студентами. Тож 13 червня відбувся онлайн-вебінар «День відкритих ноутбуків з Національним університетом харчових технологій». Метою такого незвичного формату заходу було познайомити вступників 2020 року з перевагами навчання саме у нас, розповісти про особливості вступної кампанії 2020, презентувати кожний факультет та інститут і можливості, які розкриваються перед студентами за час навчання та після закінчення університету.

Функцію модератора та організатора заходу виконувала доцент кафедри вищої математики ім. Можара В. І. Вікторія Романенко, яка разом зі студентами 3 курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління Віолетою Резник та Артемом Шостаком стали і ведучими заходу.

Артем і Віолета розповіли про історію свого вступу до університету, щиро поділилися своїми емоціями щодо студентського життя, пар, першої сесії, дозвілля, розповіли про можливості поєднувати навчання і роботу, стажування за кордоном.

Ґрунтовну презентацію про особливості вступної кампанії 2020 р. підготував заступник відповідального секретаря приймальної комісії Вадим Серпученко, який і давав відповіді на запитання щодо нюансів вступу на бюджет.

Декан факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак, заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій Анастасія Пухляк, відповідальний за роботу зі студентами Навчально-наукового інституту економіки і управління Олександр Тимченко детально розповіли про спеціальності та освітні програми своїх структурних підрозділів у студії, а директор Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Сергій Блаженко, доцент кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління факультету автоматизації і комп’ютерних систем Олександр Пупена, відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віра Зуйко, враховуючи карантинні обмеження, презентували особливості підготовки здобувачів дистанційно.

Під час прямого ефіру на YouTube, який тривав майже дві години, усі учасники детально відповідали на запитання, що надходили у чат. Запис відеотрансляції наразі активно переглядається і продовжує виконувати профорієнтаційну роботу серед вступників.

Для продовження online-спілкування абітурієнтів сформований файл із прямими контактами усіх деканатів та особистими контактами студентів-волонтерів, які будуть допомагати вступникам зорієнтуватися у виборі спеціальності, особливостях навчання тощо.

Допомогу з технічним забезпеченням трансляції надав Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти МОН України, за що керівництво нашого університету та весь колектив щиро вдячні!

Сподіваємося, більшість із наших глядачів стануть у вересні студентами Національного університету харчових технологій.

Колектив університету бажає усім вступникам 2020 року успішно здати ЗНО і, незважаючи ні на що, досягти поставленої мети та вступити на омріяну спеціальність!

 

Published on: 15-06-2020
Read also:
Продукцію вітчизняних виробників пива і безалкогольних напоїв оцінюють наші фахівці

5-6 серпня 2021 року відбувся ХХІV професійний Міжнародний конкурс пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, зброджених напоїв, мінеральних і питних вод, солоду пивоварного, який щорічно у серпні проводить Приватне акціонерне товариство «УКРПИВО». У конкурсі взяли участь 32 підприємства галузі, які подали 128 зразків своєї продукції, в т.ч. п...

READ YOURSELF

Продукцію вітчизняних виробників пива і безалкогольних напоїв оцінюють наші фахівці 09 august 2021

Захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів: серед гостей представники фармпідприємств

Другий день захистів бакалаврів-біотехнологів виявився не менш продуктивний, ніж перший. Ще одинадцять у минулому здобувачів вищої освіти почули на свою адресу: «Вітаємо, Вам присвоєна кваліфікація бакалавр з біотехнології!» Тематики інженерних робіт, представлених на розгляд екзаменаційної комісії в другий день, дивували різноплановістю та глибин...

READ YOURSELF

Захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів: серед гостей представники фармпідприємств 15 june 2021

В університеті триває вакцинація від COVID-19

В університеті триває вакцинація колективу від COVID-19. На початку червня мобільні медичні бригади здійснювали щеплення працівників вакциною «Comirnaty» від компанії «Pfizer-BioNTech». Згідно з нормами її використання, щеплені мали отримати другу дозу вакцини через 21 день після першого щеплення. Тож у перші дні липня мобільні медичні бригади зно...

READ YOURSELF

В університеті триває вакцинація від COVID-19 07 july 2021

НУХТівська конференція – надійна сходинка до професійного успіху

Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» є тією подією, яка викликає жвавий інтерес у студентської спільноти і щороку знаходить нових прихильників. Це – майданчик для обговорення наукових теорій і власних гіпотез, це – подія, яка збирає найа...

READ YOURSELF

НУХТівська конференція – надійна сходинка до професійного успіху 04 april 2023