Н У Х Т

У тренді інновацій: здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» на головній професійній події сектору HoReCa в Україні

28 листопада 2023

У тренді інновацій: здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» на головній професійній події сектору HoReCa в Україні

28 листопада 2023 р. розпочався Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2023.

Здобувачі освіти кафедри готельно-ресторанної справи не могли пропустити цю подію, тому під керівництвом викладачів відвідали наймасштабнішу виставку осені сфери HoReCa у Міжнародному Виставковому Центрі, щоб познайомитися з новими трендами індустрії гостинності.

Кожного року наші здобувачі освіти чекають цю подію з нетерпінням, тому що експофорум – це презентації новітнього обладнання, технологій, послуг і рішень, платформа для обміну передовим досвідом відкриття та управління бізнесом у секторі HoReCa.

Студенти побачили новинки – обладнання для ресторанів і готелів, продукти для HoReCa, вендинг, барне обладнання, меблі, посуд, клінінгове та пральне обладнання. Участь у виставці беруть лідери ринку індустрії гостинності, які пропонують найкращі рішення для готелів і ресторанів, а професійна аудиторія відвідувачів може конструктивно поспілкуватися.

FoReCH 2023 – це must visit для фахівців індустрії гостинності, зокрема і для наших здобувачів освіти, майбутніх рестораторів і готельєрів, які прагнуть поглибити теоретичні знання та набути практичних навиків. Адже здобувачі освіти і викладачі кафедри готельно-ресторанної справи НУХТ – завжди у тренді інновацій індустрії гостинності!

Опублікований: 28-11-2023
Читайте також:
Відбудуємо альма матер разом!

Дорогі випускники НУХТ, партнери університету! Що роблять українці, коли у їх житті біда? Перше – запитують «Як Ти?», далі – об’єднуються, підтримують і допомагають один одному. І це дає сили подолати складнощі, повернути втрачений контроль над ситуацією, спокійно та зважено прийняти найбільш раціональні рішення. Від початку війни вже кожен із н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбудуємо альма матер разом! 01 червня 2023

Успішна акредитація освітніх програм – триває!

В університеті триває акредитація освітніх програм Національним агентством із забезпечення якості освіти. Наразі отримані нові сертифікати про акредитацію освітніх програм «Міжнародна економіка» та «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня освіти. Акредитаційну експертизу освітньо-професійної програми «Міжнародна економіка» здій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішна акредитація освітніх програм – триває! 23 липня 2021

До четвертокурсників-хімтехнологів завітали фахівці АТ «Фармак»

13 листопада до університету завітали випускники спеціальностей 161 «Хімічні технології та інженерія» і 162 «Біотехнології та біоінженерія» Ілля Мощенко і Катерина Аза, які нині працюють у потужній українській фармацевтичній компанії АТ «Фармак» хіміком і старшим хіміком лабораторії хроматографічного аналізу. Фахівці були запрошені прочитати лекці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До четвертокурсників-хімтехнологів завітали фахівці АТ «Фармак» 15 листопада 2019

Як оформити святково залу ресторану знають першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Завершують традиційний щорічний конкурс із тематичного оформлення столу у закладі ресторанного господарства, який відбувається у рамках лабораторних занять з навчальної дисципліни «Ресторанна справа», першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» груп ГС-1-4 і ГС-1-7. Різноманітні свята обрали майбутні фахівці з ресторанної справи – ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як оформити святково залу ресторану знають першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 27 квітня 2018