Н У Х Т

Одноденний туристичний похід у Карпати здійснили здобувачі спеціальності «Туризм»

14 листопада 2022

Одноденний туристичний похід у Карпати здійснили здобувачі спеціальності «Туризм»

Одноденні туристичні походи дозволяють насолоджуватися мальовничими природними ландшафтами та отримувати помірне фізичне навантаження. У такий похід відправилися здобувачі кафедри туристичного та готельного бізнесу й здійснили сходження на найвищу точку Боржавського хребта – гору Гимба.

Гора Ґимба (Ґемба) є однією з найвищих вершин гірського масиву Полонина Боржава, який знаходиться в Українських Карпатах у Закарпатській області. Висота гори 1491 м над рівнем моря. Вершина має куполоподібну форму, вигнута півколом. На маршруті наші підкорювачі вершин проходили по буково-хвойному лісу, який вкриває підніжжя Ґимби, пройшли по неймовірно красивих полонинах, ласували чорницею та брусницею.

Одноденний похід на Гимбу простіший, ніж підкорення Говерли, а на кафедрі добре пам’ятають цей класичний осінній похід викладачів і здобувачів освіти на найвищу гору України.

Отримані здобувачами позитивні емоції та враження – це не єдині здобутки від активного відпочинку. Походи формують туристичну культуру та стимулюють відповідальне ставлення до природи, і, безумовно, популяризують нові локації. А навички, які здобули учасники походу, стануть у нагоді при виборі нових маршрутів та організації наступних подорожей.

Колектив кафедри вдячний стейкхолдеру Ігорю Рудєву за професійну підготовку здобувачів! 

Опублікований: 14-11-2022
Читайте також:
Навчально-науковий інститут харчових технологій розширює напрями науково-дослідної роботи у тісній співпраці зі стейкхолдерами

Днями в Навчально-науковому інституті харчових технологій відбулася робоча зустріч із представниками ТОВ «Агрофірма «Поле», в якій взяли участь директорка інституту Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувач кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Володимир Ковбаса, в.о. завідувача кафедри технології зберігання та переробки зерна Тетя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчально-науковий інститут харчових технологій розширює напрями науково-дослідної роботи у тісній співпраці зі стейкхолдерами 20 березня 2023

День вишиванки на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

18 травня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбувся діджитал-флешмоб до Дня вишиванки. Вишиванка – генетичний код нашої нації, символ та оберіг українського народу. Носити вишиванку – це сучасно, автентично, самобутньо. Одягаючи вишиванку, ми плекаємо національну ідентичність і зберігаємо традиці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День вишиванки на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 19 травня 2023

Вітаємо із заслуженою нагородою!

Новорічні свята завжди приносять приємні спогади і подарунки. Ось і магістрантці кафедри біотехнології і мікробіології І року навчання Ірині Ковшар присуджено стипендію Президента України на ІІ семестр 2021-2022 навчального року. У житті факультету біотехнології та екологічного контролю Ірина почала себе проявляти ще з 2018 року, з другого курсу б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо із заслуженою нагородою! 11 січня 2022

Вийшов збірник наукових матеріалів за результатами засідання круглого столу кафедри міжнародної економіки

Вийшов збірник наукових матеріалів «Актуальні проблеми: студент в системі сучасної освіти» у 2-х частинах. Збірник підготовлений за результатами ХХ ювілейного засідання круглого столу в онлайн-форматі «Актуальні проблеми: студент в системі сучасної освіти» в рамках наукового семінару кафедри міжнародної економіки «Інформаційна культура в сучасному...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вийшов збірник наукових матеріалів за результатами засідання круглого столу кафедри міжнародної економіки 18 лютого 2021