Н У Х Т

Одноденний туристичний похід у Карпати здійснили здобувачі спеціальності «Туризм»

14 листопада 2022

Одноденний туристичний похід у Карпати здійснили здобувачі спеціальності «Туризм»

Одноденні туристичні походи дозволяють насолоджуватися мальовничими природними ландшафтами та отримувати помірне фізичне навантаження. У такий похід відправилися здобувачі кафедри туристичного та готельного бізнесу й здійснили сходження на найвищу точку Боржавського хребта – гору Гимба.

Гора Ґимба (Ґемба) є однією з найвищих вершин гірського масиву Полонина Боржава, який знаходиться в Українських Карпатах у Закарпатській області. Висота гори 1491 м над рівнем моря. Вершина має куполоподібну форму, вигнута півколом. На маршруті наші підкорювачі вершин проходили по буково-хвойному лісу, який вкриває підніжжя Ґимби, пройшли по неймовірно красивих полонинах, ласували чорницею та брусницею.

Одноденний похід на Гимбу простіший, ніж підкорення Говерли, а на кафедрі добре пам’ятають цей класичний осінній похід викладачів і здобувачів освіти на найвищу гору України.

Отримані здобувачами позитивні емоції та враження – це не єдині здобутки від активного відпочинку. Походи формують туристичну культуру та стимулюють відповідальне ставлення до природи, і, безумовно, популяризують нові локації. А навички, які здобули учасники походу, стануть у нагоді при виборі нових маршрутів та організації наступних подорожей.

Колектив кафедри вдячний стейкхолдеру Ігорю Рудєву за професійну підготовку здобувачів! 

Опублікований: 14-11-2022
Читайте також:
Біологічний тренінг – у тренді!

2 березня наш університет гостинно зустрів майбутніх вступників, їх батьків та інших гостей, що завітали до НУХТ на День відкритих дверей. Окрім яскравих екскурсій і докладних розповідей про університет, гості кафедри біотехнології  і мікробіології мали змогу взяти участь у цікавому біологічному тренінгу, що підготувала доцент кафедри Вікторія Крас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біологічний тренінг – у тренді! 04 березня 2019

Актуальні питання цифрових трансформацій в усіх сферах суспільного життя – у центрі уваги наших викладачів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анна Грищенко взяла участь в онлайн-форумі «Цифрові трансформації в освіті, бізнесі, ІТ та культурі». Захід відбувся з метою підтримки європейської ініціативи Digital Week  за ініціативи освітньої платформи «4 People» та ВГО «УАФІТ». Спікерами виступили провідні експерти у сфері ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання цифрових трансформацій в усіх сферах суспільного життя – у центрі уваги наших викладачів 02 квітня 2021

До роботи V Міжнародного Конгресу «Органічна Україна 2021» долучилися викладачі кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів

Викладачі кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів взяли участь у роботі V Міжнародного Конгресу «Органічна Україна 2021», який відбувся 15-17 квітня в онлайн-форматі. Організатором Конгресу виступила ГС «Органічна Україна» під патронатом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України. Конгрес «Орган...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До роботи V Міжнародного Конгресу «Органічна Україна 2021» долучилися викладачі кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів 19 квітня 2021

Інноваційні ідеї магістрантів-заочників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вражають креативністю

З 19 лютого 2019 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти дипломних магістерських проектів студентів заочної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа». Екзаменаційна комісія у складі доцентів кафедри Тетяни Сильчук, В’ячеслава Губені і Олександра Люльки, оч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні ідеї магістрантів-заочників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вражають креативністю 20 лютого 2019