Н У Х Т

Фахівці університету обговорюють перспективні напрямки виробничої спеціалізації Київщини

05 july 2021

Фахівці університету обговорюють перспективні напрямки виробничої спеціалізації Київщини

Завідувач кафедри технології м`яса і м`ясних продуктів Василь Пасічний, професорка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Шульга, професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько і доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Корецька стали учасниками воркшопу «Смарт-спеціалізація: процес підприємницького відкриття в харчовій індустрії Київщини (EDP)», організованого департаментом економіки та цифровізації Київської обласної державної адміністрації.

Тема зустрічі – виробництво інноваційних харчових продуктів зі вдосконаленими споживчими якостями (функціональної їжі). До участі в заході були запрошені також фахівці з інших наукових і  освітніх установ, представники бізнесу та харчової галузі.

Учасники ознайомилися зі стратегією смарт-спеціалізації  Київської області та результатами SWOT-аналізу харчової промисловості Київщини, обговорили виявлені сильні й слабкі сторони, перспективи й можливі загрози.

За результатами зустрічі був розроблений перший варіант спільної SWOT-матриці пріоритетного напряму розвитку Київщини у харчовій галузі, прийняте рішення про необхідність продовження зустрічей такої робочої групи із залученням фахівців з енергозбереження, маркетингу та логістики, керівників закладів освіти різного рівня. Учасники воркшопу висловили впевненість, що Київська область має всі передумови стати флагманом харчового сегменту серед інших областей України, зважаючи на значний науковий і виробничий потенціал, наявну сировинну базу та інвестиційну привабливість регіону. 

Published on: 05-07-2021
Read also:
Онлайн-стажування викладачів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу у найбільшій готельній мережі України

З 18 по 31 жовтня викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу успішно пройшли підвищення кваліфікації «LEVEL UP разом з REIKARTZ» обсягом 30 годин від однієї з найбільших вітчизняних мереж готелів «Reikartz Hotel Group». Програма курсу зі шести вебінарів включала модулі: принципи роботи сучасної готельно-ресторанної мережі; ...

READ YOURSELF

Онлайн-стажування викладачів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу у найбільшій готельній мережі України 01 november 2021

Осіннє свято науки

Як і попередні три роки, нинішня осінь принесла всім адептам здорового харчування очікуване свято – IV Міжнародну науково-практичну конференцію «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи». Наукова спільнота України була представлена визначними фахівцями в галузі медицини, біотехнології, харчових технол...

READ YOURSELF

Осіннє свято науки 28 october 2024

Ініціативи співпраці: укладено угоду зі Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського

Наш університет давно й плідно співпрацює зі Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського. Черговим кроком у розвитку творчого співробітництва між нашими вишами стало підписання Угоди про співпрацю щодо реалізації програм академічної мобільності. Ініціативу завідувача кафедри технології м’яса та м’ясних продуктів на...

READ YOURSELF

Ініціативи співпраці: укладено угоду зі Львівським державним університетом фізичної культури імені Івана Боберського 12 april 2023

У світ міксології та трендів барної індустрії поринули здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

У світ міксології та трендів барної індустрії поринули третьокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». У рамках вивчення навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» вони познайомилися з особливостями діяльності барів, їх матеріально-технічним забезпеченням та опанували нові для себе навички. У лабораторії орга...

READ YOURSELF

У світ міксології та трендів барної індустрії поринули здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 09 october 2023