Н У Х Т

Неординарністю концепцій вразили Екзаменаційну комісію магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

19 february 2019

Неординарністю концепцій вразили Екзаменаційну комісію магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

З 12 по 18 лютого 2019 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися захисти дипломних магістерських проектів студентами денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа».

Екзаменаційну комісію очолила доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету Валентина Кочерга. До складу комісії увійшли доценти кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук, В’ячеслав Губеня і Олександр Люлька. Неоціненною для магістрантів була допомога секретаря комісії, асистента Юрія Ковтуна.

До уваги членів комісії майбутні готельєри і ресторатори представили проекти різних типів підприємств готельного господарства: бізнес-готель, готель ділового призначення, туристичний готель, туристично-спортивний готель, туристично-екскурсійний, курортний готель, SPA-готель, сімейний готель, оздоровчий готель, рекреаційний готель, лікувально-оздоровчий комплекс, арт-готель, еко-готель, дорожній готель, а також інноваційні для вітчизняної індустрії готель-музей писанкового розпису, глемпінг і кібер-спорт готель.

Здобувачі вищої освіти підійшли відповідально інтелектуально-творчо до презентації своїх проектів, а також результатів наукових досліджень зі впровадження послуг аюрведичних, лікувально-оздоровчих, інноваційних спортивних, кантрі-туризму, інтерактивної системи управління, камер сенсорної депривації, антивікової терапії, райттерапії, пивотерапії, системи ДНК-сервісу, пізнавальних промислових турів та історико-культурно-пізнавальних турів, сучасного рибного господарства, ігрової інтерактивної технології, обслуговування роботами-помічниками, кобрендингу, еко-клінінгу, новітніх систем опалення та кондиціювання тощо.

За результатами науково-дослідної роботи магістрантів були опубліковані статті у фахових і закордонних виданнях, тези і матеріали доповідей міжнародних і всеукраїнських фахових наукових конференцій, отримані патенти України на корисну модель.

Члени комісії оцінили високий рівень професійної компетентності здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, неординарність концепцій спроектованих закладів готельного і ресторанного господарства, широкий асортимент основних і додаткових послуг, складність і трудомісткість проектів, обґрунтованість і виваженість організаційно-технологічних та техніко-економічних рішень.

Рішенням Екзаменаційної комісії 46 випускникам присвоєна освітня кваліфікація магістра з готельно-ресторанної справи. 12 магістрантів отримали мотивоване подання-рекомендацію від випускової кафедри щодо видачі диплома з відзнакою, що підтвердили успішним захистом кваліфікаційного проекту на оцінку «відмінно».

Кафедра готельно-ресторанної справи вітає своїх студентів із успішним виконанням освітньої програми магістерського рівня вищої освіти і бажає успіхів у професійній діяльності!

Published on: 20-02-2019
Read also:
Здобувачі-біотехнологи представили результати своїх досліджень на ХІІ конференції АТ «Фармак»

Щороку здобувачі-біотехнологи беруть участь у конференції молодих науковців «Наука та сучасне фармацевтичне виробництво», яку організовує АТ «Фармак». І минулий рік не став виключенням, адже цей захід, що відбувся наприкінці 2024-го вже вдванадцяте, є важливим майданчиком для презентації інноваційних ідей і досліджень, які мають потенціал змінити м...

READ YOURSELF

Здобувачі-біотехнологи представили результати своїх досліджень на ХІІ конференції АТ «Фармак» 10 january 2025

Плідна співпраця з фахівцями-практиками: викладачі переймають досвід експертів

Виїзне науково-практичне заняття для викладацького складу кафедри готельно-ресторанної справи відбулося на базі підприємства ТОВ «М'ясоріг». Проводив заняття засновник підприємства Антон Іллючок. Ключова тематика – «Крафтове виробництво ковбасних та м'ясних виробів за технологією Smoked BBQ та Pulled BBQ». Викладачі кафедри мали змогу ознайомитися...

READ YOURSELF

Плідна співпраця з фахівцями-практиками: викладачі переймають досвід експертів 27 june 2025

Лекції від експерта служби SES на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

У рамках міжнародної програми організації SES (Senior Expert Service, Germany), заснованої за підтримки провідних бізнес-асоціацій та уряду Німеччини, на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися лекції за участю експерта з Німеччини, доктора природничих наук Martin Ehret. Згідно з планом проєкту, розробленим на кафедрі,...

READ YOURSELF

Лекції від експерта служби SES на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 03 february 2021

З Міжнародним днем інтелектуальної власності!

Міжнародний день інтелектуальної власності встановлений у 2000 році на засіданні Генеральної асамблеї Всесвітньої організації інтелектуальної власності (ВОІВ), який відзначається щороку 26 квітня в день народження ВОІВ — організації, що сприяє охороні та розвитку інтелектуальної власності у всьому світі. Міжнародний день інтелектуальної власності ...

READ YOURSELF

З Міжнародним днем інтелектуальної власності! 22 april 2019