Н У Х Т

Неординарністю концепцій вразили Екзаменаційну комісію магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

19 february 2019

Неординарністю концепцій вразили Екзаменаційну комісію магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

З 12 по 18 лютого 2019 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися захисти дипломних магістерських проектів студентами денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа».

Екзаменаційну комісію очолила доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету Валентина Кочерга. До складу комісії увійшли доценти кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук, В’ячеслав Губеня і Олександр Люлька. Неоціненною для магістрантів була допомога секретаря комісії, асистента Юрія Ковтуна.

До уваги членів комісії майбутні готельєри і ресторатори представили проекти різних типів підприємств готельного господарства: бізнес-готель, готель ділового призначення, туристичний готель, туристично-спортивний готель, туристично-екскурсійний, курортний готель, SPA-готель, сімейний готель, оздоровчий готель, рекреаційний готель, лікувально-оздоровчий комплекс, арт-готель, еко-готель, дорожній готель, а також інноваційні для вітчизняної індустрії готель-музей писанкового розпису, глемпінг і кібер-спорт готель.

Здобувачі вищої освіти підійшли відповідально інтелектуально-творчо до презентації своїх проектів, а також результатів наукових досліджень зі впровадження послуг аюрведичних, лікувально-оздоровчих, інноваційних спортивних, кантрі-туризму, інтерактивної системи управління, камер сенсорної депривації, антивікової терапії, райттерапії, пивотерапії, системи ДНК-сервісу, пізнавальних промислових турів та історико-культурно-пізнавальних турів, сучасного рибного господарства, ігрової інтерактивної технології, обслуговування роботами-помічниками, кобрендингу, еко-клінінгу, новітніх систем опалення та кондиціювання тощо.

За результатами науково-дослідної роботи магістрантів були опубліковані статті у фахових і закордонних виданнях, тези і матеріали доповідей міжнародних і всеукраїнських фахових наукових конференцій, отримані патенти України на корисну модель.

Члени комісії оцінили високий рівень професійної компетентності здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, неординарність концепцій спроектованих закладів готельного і ресторанного господарства, широкий асортимент основних і додаткових послуг, складність і трудомісткість проектів, обґрунтованість і виваженість організаційно-технологічних та техніко-економічних рішень.

Рішенням Екзаменаційної комісії 46 випускникам присвоєна освітня кваліфікація магістра з готельно-ресторанної справи. 12 магістрантів отримали мотивоване подання-рекомендацію від випускової кафедри щодо видачі диплома з відзнакою, що підтвердили успішним захистом кваліфікаційного проекту на оцінку «відмінно».

Кафедра готельно-ресторанної справи вітає своїх студентів із успішним виконанням освітньої програми магістерського рівня вищої освіти і бажає успіхів у професійній діяльності!

Published on: 20-02-2019
Read also:
Науковці НУХТ запрошені до співпраці з Wordl Food Programm ООН

14 листопада 2023 року відбулася зустріч викладачок кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Вашеки та Світлани Усатюк із преставниками «Wordl Food Programme» Організації Об’єднаних Націй – керівником ланцюга постачання Всесвітньої продовольчої програми в Україні Стефано Певері та спеціалістом з безпеки та якості харчових продуктів Анатолієм Зв...

READ YOURSELF

Науковці НУХТ запрошені до співпраці з Wordl Food Programm ООН 16 november 2023

Відбулася позачергова Конференція трудового колективу НУХТ

30 вересня в актовій залі університету з дотриманням протиепідемічних санітарних норм відбулася позачергова Конференція трудового колективу НУХТ. Делегатів скликали, тому що виникла потреба внесення змін до Статуту університету. Зареєструвалися 100 осіб зі 116 обраних колективом делегатів, і оскільки необхідний кворум зібрався, голова Конференції...

READ YOURSELF

Відбулася позачергова Конференція трудового колективу НУХТ 30 september 2021

Захист англійською мовою – добра традиція!

Кафедра технології оздоровчих продуктів – одна з наймолодших в університеті. Вона – ровесниця випускників-магістрів 2024 року. І разом із тим, кафедра уже має і розвиває власні традиції, пов’язані з освітянською та науковою діяльністю. Одна з них – захист кваліфікаційних магістерських робіт англійською мовою. Така форма захисту водночас є і потребо...

READ YOURSELF

Захист англійською мовою – добра традиція! 05 december 2024