Н У Х Т

Неординарністю концепцій вразили Екзаменаційну комісію магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

19 лютого 2019

Неординарністю концепцій вразили Екзаменаційну комісію магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

З 12 по 18 лютого 2019 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися захисти дипломних магістерських проектів студентами денної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа».

Екзаменаційну комісію очолила доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету Валентина Кочерга. До складу комісії увійшли доценти кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук, В’ячеслав Губеня і Олександр Люлька. Неоціненною для магістрантів була допомога секретаря комісії, асистента Юрія Ковтуна.

До уваги членів комісії майбутні готельєри і ресторатори представили проекти різних типів підприємств готельного господарства: бізнес-готель, готель ділового призначення, туристичний готель, туристично-спортивний готель, туристично-екскурсійний, курортний готель, SPA-готель, сімейний готель, оздоровчий готель, рекреаційний готель, лікувально-оздоровчий комплекс, арт-готель, еко-готель, дорожній готель, а також інноваційні для вітчизняної індустрії готель-музей писанкового розпису, глемпінг і кібер-спорт готель.

Здобувачі вищої освіти підійшли відповідально інтелектуально-творчо до презентації своїх проектів, а також результатів наукових досліджень зі впровадження послуг аюрведичних, лікувально-оздоровчих, інноваційних спортивних, кантрі-туризму, інтерактивної системи управління, камер сенсорної депривації, антивікової терапії, райттерапії, пивотерапії, системи ДНК-сервісу, пізнавальних промислових турів та історико-культурно-пізнавальних турів, сучасного рибного господарства, ігрової інтерактивної технології, обслуговування роботами-помічниками, кобрендингу, еко-клінінгу, новітніх систем опалення та кондиціювання тощо.

За результатами науково-дослідної роботи магістрантів були опубліковані статті у фахових і закордонних виданнях, тези і матеріали доповідей міжнародних і всеукраїнських фахових наукових конференцій, отримані патенти України на корисну модель.

Члени комісії оцінили високий рівень професійної компетентності здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, неординарність концепцій спроектованих закладів готельного і ресторанного господарства, широкий асортимент основних і додаткових послуг, складність і трудомісткість проектів, обґрунтованість і виваженість організаційно-технологічних та техніко-економічних рішень.

Рішенням Екзаменаційної комісії 46 випускникам присвоєна освітня кваліфікація магістра з готельно-ресторанної справи. 12 магістрантів отримали мотивоване подання-рекомендацію від випускової кафедри щодо видачі диплома з відзнакою, що підтвердили успішним захистом кваліфікаційного проекту на оцінку «відмінно».

Кафедра готельно-ресторанної справи вітає своїх студентів із успішним виконанням освітньої програми магістерського рівня вищої освіти і бажає успіхів у професійній діяльності!

Опублікований: 19-02-2019
Читайте також:
Сучасні тренди молочного виробництва презентував магістрантам інженер-технолог компанії «Хр. Хансен Україна»

30 листопада 2021 року здобувачі освітнього ступеня «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» мали змогу дізнатися про сучасні ефективні коагулянти для зсідання молока від провідного інженера-технолога відділу харчових культур і ферментів ТОВ «Хр. Хансе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тренди молочного виробництва презентував магістрантам інженер-технолог компанії «Хр. Хансен Україна» 01 грудня 2021

Інноваційні ідеї магістрантів-заочників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вражають креативністю

З 19 лютого 2019 р. на кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти дипломних магістерських проектів студентів заочної форми навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньої програми «Готельна і ресторанна справа». Екзаменаційна комісія у складі доцентів кафедри Тетяни Сильчук, В’ячеслава Губені і Олександра Люльки, оч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні ідеї магістрантів-заочників спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вражають креативністю 20 лютого 2019

Реалізація дуальної освіти на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування

Організація навчального процесу за дуальною формою здобуття освіти набуває все більшої популярності серед закладів вищої освіти України. Кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування не стоїть осторонь освітніх інновацій, тому співпрацює з різними підприємствами з метою організації навчання здобувачів за дуальною формою ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Реалізація дуальної освіти на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування 09 червня 2023

Найкращі світові практики управління безпекою опановують фахівці університету

Європейське співтовариство з охорони праці організувало просвітній вебінар «Гід по оновлених стандартах захисту рук», до участі у якому були запрошені викладачі кафедри екологічної безпеки та охорони праці нашого університету. Спікером заходу виступив провідний спеціаліст компанії «Ansell» – світового лідера у виробництві захисних рукавичок Дмитро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найкращі світові практики управління безпекою опановують фахівці університету 01 квітня 2021