Н У Х Т

Практичне пізнання спеціальності на ТОВ «Люстдорф»

01 червня 2018

Практичне пізнання спеціальності на ТОВ «Люстдорф»

Чергова група студентів-фіналістів конкурсу на Кращу академічну групу НУХТ 2018 р. у якості винагороди за свої старання у навчанні та активну громадську діяльність, отримала можливість відвідати провідне молочне підприємство України – ТОВ «Люстдорф».

Екскурсія розпочалася ще до приїзду на виробництво. Єльміра Джангірова, яка супроводжувала екскурсійну групу, розповіла історію виникнення компанії «Люстдорф» та цікаві факт із виробництва, а створена приємна та невимушена атмосфера спілкування панувала впродовж всієї поїздки.

На підприємстві екскурсію виробничими цехами проводила інженер з якості ТОВ «Люстдорф» Людмила Кузьміна. Ознайомлення з технологічним процесом виробництва молока і кисломолочних продуктів здійснювалося від початку приймання сировини та завершилося ділянкою фасування і зберігання готових виробів. Слід відзначити високу майстерність екскурсовода та вміння легко і доступно пояснювати суть складних технологічних операцій, особливості їх проведення. Зацікавлення екскурсійної групи викликали заходи, реалізовані на виробництві зі впровадження систем якості та безпечності харчової продукції.

Звісно, важливі події нашого життя незабутніми роблять їх деталі. Під час екскурсії таким яскравим моментом стало спілкування із Людмилою Кузьміною. Наведені приклади реальних виробничих ситуацій та обговорення способів їх вирішення, які були реалізовані колективом підприємства, а також способів, запропонованих студентами, додали особливого настрою заходу. За результатами екскурсії відвідувачі переконались у важливості та необхідності виховання культури виробництва харчових продуктів.

Приємним завершенням заходу стала дегустація готових виробів. А, вирушаючи додому, всі учасники отримали фірмові пакети виробника з продукцією компанії «Люстдорф».

Студенти щиро вдячні Єльмірі Джангіровій та колективу підприємства «Люстдорф» за надану можливість практичного пізнання своєї спеціальності, мотивацію до професійного росту та самовдосконалення.

Опублікований: 01-06-2018
Читайте також:
«Смачний» movie club: Lemon tzatziki chicken Jamie's Plum Tarte Tatin

Увага! Бажано не приходити на заняття голодним, бо «Курка цацикі з лимоном» або «Сливовий Тарт Татен» – навіть назви звучать дуже смачно. А ще коли про них розповідає Джеймі Олівер – відомий шеф-повар, ресторатор, автор популярних у світі книг і телепрограм на теми кулінарії. Саме його презентацію рецептів дивилися здобувачі групи ГС-1-9а з виклада...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Смачний» movie club: Lemon tzatziki chicken Jamie's Plum Tarte Tatin 22 вересня 2023

Відповідно до сучасних викликів сформована тематика досліджень магістрантів-менеджерів персоналу

21-23 лютого 2024 року відбулися засідання екзаменаційної комісії з розгляду кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньої програми «Менеджмент персоналу», яка нещодавно пройшла свою першу акредитацію. Очолила екзаменаційну комісію професорка, докторка економічних наук, завідувачка кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відповідно до сучасних викликів сформована тематика досліджень магістрантів-менеджерів персоналу 23 лютого 2024

Готуємо фахівців у співпраці з виробничниками

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів тривалий час співпрацює з компанією «Kernel», яка є лідером світового ринку соняшникової олії, найбільшим в Україні виробником та експортером зернових, ключовим постачальник сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки. На част...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готуємо фахівців у співпраці з виробничниками 19 березня 2024

Світ природних харчових барвників: від історії до сучасних тенденцій

Викладачі університету не втрачають жодної нагоди поділитися родзинками фаху зі здобувачами освіти нашого навчально-наукового комплексу. Про різноманіття природних харчових барвників і джерел їх отримання, а також світові тенденції переходу до натуральних барвників, що отримують з рослинних і тваринних джерел, дізналися днями здобувачі освіти відо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Світ природних харчових барвників: від історії до сучасних тенденцій 14 березня 2025