Н У Х Т

Потужна профорієнтаційна команда НУХТ презентувала університет школярам Білої Церкви і Борисполя

16 березня 2018

Потужна профорієнтаційна команда НУХТ презентувала університет школярам Білої Церкви і Борисполя

Профорієнтаційна робота – один із головних пріоритетів діяльності нашого колективу. Їй приділяється велика увага й надається всебічна підтримка у її здійсненні ректоратом та керівництвом усіх структурних підрозділів НУХТ.

14-15 березня під особистим патронатом ректора Анатолія Українця фахівці Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету зібрали потужну команду з представників усіх навчально-наукових інститутів і факультетів нашого вишу для зустрічі зі школярами Київщини.

14 березня у Білоцерківському міськрайонному центрі зайнятості побували учні випускних класів понад 20 шкіл м. Біла Церква та району. 15 березня методист підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Маргарита Панасевич презентувала НУХТ учням 20 шкіл м. Борисполя.

У ході активного спілкування з майбутніми вступниками наші фахівці надали вичерпну інформацію щодо умов вступу у 2018 році, навчання, організації наукової роботи, проживання в гуртожитках, дозвілля студентів НУХТ. Школярі дізналися, що, ставши нашими студентами, вони матимуть змогу не тільки отримати якісну вищу освіту, а й набути практичні навички, працюючи у сучасних лабораторіях із новітнім устаткуванням, проходячи практику на провідних підприємствах, стажуючись за кордоном.

Присутні отримали рекламні матеріали, що містять інформацію про спеціальності та спеціалізації, за якими здійснюється підготовка в нашому університеті, а також ознайомилися з пріоритетами підготовки фахівців на випускових кафедрах.

Школярі з ентузіазмом задавали питання, адже вибір навчального закладу для них сьогодні – головне завдання, на які отримували вичерпні, ґрунтовні відповіді.

Значний інтерес, який виявила молодь, дає підстави сподіватися побачити юнаків і дівчат з міст Біла Церква і Бориспіль у нашому університеті в якості студентів. Тож бажаємо випускникам із успіхом здати зовнішнє незалежне оцінювання, та вступити в обраний ними навчальний заклад.

Опублікований: 16-03-2018
Читайте також:
Про свої наукові здобутки доповіли молоді науковці кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів…

У рамках роботи 89-тої Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» 4 квітня відбулося засідання секції «Технології жирів та парфумерно-косметичних продуктів», на якому були заслухані результати наукових робіт магістрантів та аспірантів кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про свої наукові здобутки доповіли молоді науковці кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів… 05 квітня 2023

Академічна мобільність: співпраця триває

Усе більшої актуальності набуває академічна мобільність як одна із форм підготовки здобувачів вищої освіти. Про новації та нестандартні рішення реалізації академічної мобільності говорили гарантка освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» Оксана Топчій, доценти кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна мобільність: співпраця триває 30 вересня 2024

Секретами успіху виробів для сендвічів поділилася технологиня міжнародної компанії з викладачами і здобувачами освіти кафедри готельно-ресторанної справи

Черговий науковий семінар на кафедрі готельно-ресторанної справи. Доповідачка – технологиня ТОВ «Лесаффр Україна», кандидатка технічних наук Тетяна Голікова з доповіддю «Вироби для сендвічів: секрети успіху». Аудиторія в онлайні – викладачі кафедри, здобувачі освітніх ступенів бакалавра і магістра спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Фа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секретами успіху виробів для сендвічів поділилася технологиня міжнародної компанії з викладачами і здобувачами освіти кафедри готельно-ресторанної справи 22 травня 2023

Вітання Профкому з Днем працівників харчової промисловості

Шановні колеги! Вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників харчової промисловості! Людьми в білих халатах прийнято називати медиків, проте, ця крилата фраза ідеально підходить і для працівників харчової промисловості. Лаборанти, технологи, інженери, майстри, робітники та всі ті, хто навчає цим  важливим технологіям, щодня працюють над  з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання Профкому з Днем працівників харчової промисловості 15 жовтня 2021