Н У Х Т

Потужна профорієнтаційна команда НУХТ презентувала університет школярам Білої Церкви і Борисполя

16 березня 2018

Потужна профорієнтаційна команда НУХТ презентувала університет школярам Білої Церкви і Борисполя

Профорієнтаційна робота – один із головних пріоритетів діяльності нашого колективу. Їй приділяється велика увага й надається всебічна підтримка у її здійсненні ректоратом та керівництвом усіх структурних підрозділів НУХТ.

14-15 березня під особистим патронатом ректора Анатолія Українця фахівці Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету зібрали потужну команду з представників усіх навчально-наукових інститутів і факультетів нашого вишу для зустрічі зі школярами Київщини.

14 березня у Білоцерківському міськрайонному центрі зайнятості побували учні випускних класів понад 20 шкіл м. Біла Церква та району. 15 березня методист підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Маргарита Панасевич презентувала НУХТ учням 20 шкіл м. Борисполя.

У ході активного спілкування з майбутніми вступниками наші фахівці надали вичерпну інформацію щодо умов вступу у 2018 році, навчання, організації наукової роботи, проживання в гуртожитках, дозвілля студентів НУХТ. Школярі дізналися, що, ставши нашими студентами, вони матимуть змогу не тільки отримати якісну вищу освіту, а й набути практичні навички, працюючи у сучасних лабораторіях із новітнім устаткуванням, проходячи практику на провідних підприємствах, стажуючись за кордоном.

Присутні отримали рекламні матеріали, що містять інформацію про спеціальності та спеціалізації, за якими здійснюється підготовка в нашому університеті, а також ознайомилися з пріоритетами підготовки фахівців на випускових кафедрах.

Школярі з ентузіазмом задавали питання, адже вибір навчального закладу для них сьогодні – головне завдання, на які отримували вичерпні, ґрунтовні відповіді.

Значний інтерес, який виявила молодь, дає підстави сподіватися побачити юнаків і дівчат з міст Біла Церква і Бориспіль у нашому університеті в якості студентів. Тож бажаємо випускникам із успіхом здати зовнішнє незалежне оцінювання, та вступити в обраний ними навчальний заклад.

Опублікований: 16-03-2018
Читайте також:
Нетворкінг магістрантів кафедри готельно-ресторанної справи із успішними випускниками

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи і лекторка навчальних дисциплін «Управління готельним бізнесом» і «Конкурентоспроможність та інновації в готельній індустрії» Тетяна Нікітіна запросила успішних випускників на зустріч із магістрантами. У рамках дисципліни «Управління готельним бізнесом» стейкхолдер, власник homemade-кондитерської Ігор Р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нетворкінг магістрантів кафедри готельно-ресторанної справи із успішними випускниками 26 квітня 2021

Інтелектуальна битва в День маркетолога

Одним із атрибутів корпоративної культури кафедри маркетингу є святкування Дня маркетолога. Цього року в студентському клубі НУХТ відбувся брейн-ринг, який об’єднав команди маркетологів, підприємців і рекламістів, що створили справжню спеку своєю активністю, позитивом і винахідливістю. Організаторами свята виступили викладачі кафедри та студенти, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтелектуальна битва в День маркетолога 28 жовтня 2019

Викладачі знайомлять з університетом старшокурсників Кам’янець-Подільського коледжу НУХТ

3 лютого 2017 року в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася зустріч викладачів нашого університету з викладачами коледжу та студентами технологічного відділення, спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів». На зустрічі були присутні: завідувач кафедри технології хлібопе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі знайомлять з університетом старшокурсників Кам’янець-Подільського коледжу НУХТ 03 лютого 2017

У пошуках талановитої молоді: І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій. Своє бажання позмагатися за можливість увійти до команди НУХТ, яка представлятиме наш університет у ІІ турі олімпіади, виявили студенти 3 та 4 курсів. Завдання І туру бу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У пошуках талановитої молоді: І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 27 лютого 2019