Н У Х Т

Нові форми реалізації виховної роботи на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

19 листопада 2020

Нові форми реалізації виховної роботи на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів велику увагу приділяють виховній роботі. Особливе значення така робота має в умовах карантину, проте її реалізація потребує нових форм та особливого підходу до організації виховних заходів. Заплановані згідно з планом роботи кафедри зустрічі із здобувачами наставниці проводять за допомогою сервісу Zoom. Під час зустрічей звертають увагу на стан здоров’я здобувачів, успішність і проблеми, які виникають під час дистанційного навчання.

Особливо така підтримка потрібна першачкам, які в цьому році лише розпочали навчання в університеті. Наставниця академічної групи ТІ-1-5 Анна Грищенко приділила увагу ознайомленню з основними елементами, що розміщені на сайті дистанційного навчання в електронних навчальних курсах. Доцентка Лариса Михонік, яка є наставницею академічної групи ТІ-2-5, також розглянула план виховних заходів, запланованих на кафедрі, та запропонувала формат їх проведення.

Зважаючи на те, що здобувачі третього курсу вже приступили до виконання курсових робіт, наставниці академічних груп ТХ-3-5 і ТХ-3-6ск, доцентки Юлія Бондаренко та Олена Кохан під час зустрічей зі здобувачами розглянули Кодекс академічної етики НУХТ і звернули увагу на розділи, які стосуються запобігання академічному плагіату.

Опублікований: 19-11-2020
Читайте також:
Усе про тайм-менеджмент: викладачі кафедри економіки і права долучають здобувачів освіти до цікавих заходів

10 грудня 2020 року 28 студентів 2-го курсу, що навчаються за освітніми програмами «Економіка підприємства», «Міжнародна економіка», «Менеджмент» та «Менеджмент персоналу», у Навчально-науковому інституті економіки і управління НУХТ разом із доценткою кафедри економіки і права Оксаною Відоменко долучилися до онлайн-тренінгу «Тайм-менеджмент для учн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про тайм-менеджмент: викладачі кафедри економіки і права долучають здобувачів освіти до цікавих заходів 11 грудня 2020

Фестиваль української кухні – колаборація освіти, культури та маркетингу

На кафедрі маркетингу відбувся Фестиваль української кухні – яскравий і натхненний захід, що вже став традиційною формою практичного навчання студентів. Подія проходила в рамках вивчення дисциплін «Івент-маркетинг» (лекторка – професорка Лариса Капінус) та «Інсайти маркетингових активностей» (керівниця навчальної дисципліни – старша викладачка Ірин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фестиваль української кухні – колаборація освіти, культури та маркетингу 20 жовтня 2025

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – учасники Всеукраїнського кулінарного конкурсу

Не зважаючи на складні умови сьогодення, наукова спільнота кафедри готельно-ресторанної справи разом зі здобувачами вищої освіти впевнено продовжують тримати освітній фронт і підтримувати Збройні Сили України! Студенти другого і третього курсів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Анна Огієнко, Андрій Довгаюк, Вікторія Ковальчук, Катерин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – учасники Всеукраїнського кулінарного конкурсу 13 грудня 2022

Молоді науковці презентують результати своїх дисертаційних досліджень

Попри складну ситуацію, наші молоді науковці продовжують активні наукові пошуки й плідно працюють над своїми дисертаційними дослідженнями. Цього тижня на кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління (АКТСУ) відбувся науковий семінар, на якому було презентовано основні результати дисертаційних досліджень Михайла Грами. Наукове...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді науковці презентують результати своїх дисертаційних досліджень 25 листопада 2022