Н У Х Т

В університеті відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти НУХТ

01 вересня 2017

В університеті відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти НУХТ

1 вересня наш колектив відзначав День знань традиційною посвятою першокурсників у студенти Національного університету харчових технологій. У актовій залі університету зібралися першокурсники, їх батьки, студенти старших курсів, адміністрація й викладачі, роботодавці.

Присутніх тепло привітав ректор університету Анатолій Українець. Він розповів про можливості, що відкриває перед першокурсниками вступ до нашого вишу, адже ректоратом створені всі умови і для здобуття якісної освіти, і для всебічного розвитку студентів. Ректор закликав нове університетське поповнення віддати належне вивченню іноземних мов, вести здоровий образ життя, не втратити жодної можливості для саморозвитку, а також побажав успішного навчання й цікавого насиченого студентського життя. «Хто хоче бути успішним, той буде навчатися!», – резюмував він.

До привітань долучився й передав напутні слова, благословення і молитовну підтримку від Патріарха всієї України-Русі Філарета доктор церковно-історичних наук, професор, проректор з наукової роботи, завідувач кафедри церковної історії Київської православної богословської академії, протоієрей Віталій Клос. Гість поздоровив першокурсників зі вступом до потужного вищого навчального закладу, широко знаного у нашій країні й за її межами як провідний навчальний і науковий центр. «Кожна людина є творцем – своєї долі, долі своєї сім’ї, долі своєї країни», –  зазначив він, і наголосив, що саме молоді творити нову Україну, і слід усвідомлювати свою відповідальність й робити все залежне, перш за все старанно вчитися, щоб вибудувати достойне майбуття для нашої Батьківщини.

Від студентів НУХТ першокурсників поздоровила голова студентської ради університету Наталія Ярош.

А далі настала сама хвилююча мить свята – вручення студентських атрибутів. Ректор Анатолій Українець вручив символічний ключ до знань першокурсниці Навчально-наукового інституту економіки і управління Юлії Кучеренко і студентський квиток – першокурснику Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. академіка І.С. Гулого Віктору Антонову. Клятву першокурсника виголосили першокурсники – факультету біотехнології та екологічного контролю Валентина Криштоф та факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Денис Постолюк. Після чого прозвучав студентський гімн «Гаудеамус».

Завершилося свято концертом, підготовленим студентами старших курсів під керівництвом фахівців Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку. Вокальні та хореографічні номери подарували Роман Катюха (Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. академіка І.С. Гулого), Надія Ніколенко, Олександра Маліневська, Марія Бащеванжи, танцювальний дует (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу), Марія Лісовська, дует «Зілля» та танцювальні колективи (факультет біотехнології та екологічного контролю), Оксана Багайлюк, Євген Амаріца, дует «Черемош», Соломія Чорна (Навчально-науковий інститут харчових технологій).

Вітаємо нове студентське поповнення у згуртованій сім’ї НУХТ!

Опублікований: 01-09-2017
Читайте також:
Успішний захист кваліфікаційних робіт бакалаврами-заочниками освітньої програми «Технології харчування»

14 лютого 2024 р. на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачами 5 курсу заочної форми навчання освітньої програми «Технології харчування» на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». Були представлені актуальні й ґрунтовні дослідження: Світлани Пенцак «Удосконалення технології салатів для...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний захист кваліфікаційних робіт бакалаврами-заочниками освітньої програми «Технології харчування» 15 лютого 2024

Інноваційні технології сприяють навчанню

У рамках проведення планових гостьових лекцій з базових і вибіркових дисциплін для здобувачів вищої освіти на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів, за ініціативи професорки кафедри Ірини Шевченка та завідувача кафедри, професора Василя Пасічного 12 березня 2024 року був організований, за участю викладачів кафедри, лекційно-лабораторний прак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології сприяють навчанню 13 березня 2024

Нестандартні підходи і цінні практичні рішення – роботодавці приємно вражені захистами бакалаврів спеціальності «Менеджмент»

На кафедрі економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ відбувся успішний захист 48 студентів-менеджерів. Успішний, бо всі здобувачі отримали ступінь бакалавра з менеджменту і 15 із них – в якості відмінників, а також зі схвальними відгуками представників роботодавців, що були присутніми на захистах, сере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нестандартні підходи і цінні практичні рішення – роботодавці приємно вражені захистами бакалаврів спеціальності «Менеджмент» 26 червня 2019