Н У Х Т

Майстер-класи й квести: захоплюючий профівент кафедри готельно-ресторанної справи

05 грудня 2024

Майстер-класи й квести: захоплюючий профівент кафедри готельно-ресторанної справи

Напередодні Дня святого Миколая, у рамках підписаного договорю про співпрацю викладачі кафедри готельно-ресторанної справи разом зі студентською радою факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка провели виїзний профорієнтаційний захід для учнів 6-х і 11-х класів ліцею № 80 м. Києва.

Програма заходу була насиченою, цікавою та змістовною.

Учні із захопленням слухали інформацію від завідувачки кафедри Лариси Шаран про перелік освітніх програм бакалаврського рівня здобуття освіти та особливості вступу у 2025 році, яка допоможе визначитися під час вибору своєї майбутньої професії.

Практичні навички та поради для сервірування різдвяно-новорічного столу отримали школярі від доцентки кафедри Ольги Дульки під час майстер-класу, зокрема опанували техніки складання серветок «Шлейф», «Лілея», «Віяло», «Шатер», «Колона», адже саме завдяки серветці сервірування столу набуває вишуканості.

Вайб заходу посилився під час квесту, проведеного доцентом кафедри Олександром Люлькою. Команди учнів у дружній атмосфері завзято конкурували між собою і пізнавали особливості професій сфери гостинності. Переможці та всі учасники отримали приємні солодкі подарунки.

До факультетської команди профорієнтаторів долучилися голова профорієнтаційного сектору студентської ради Катерина Асташенко (група ГС-3-6), наші талановиті першокурсники Назарій Коновал (група ГС-1-8) і Ясміна Рябокрис (група ГС-1-5), які ділилися враженнями від навчання і свого яскравого студентського життя.

Освітня спільнота ліцею № 80 м. Києва висловила щиру вдячність викладачам кафедри за цікавий виїзний профорієнтаційний івент і сподівання на подальше зміцнення співпраці.

Опублікований: 05-12-2024
Читайте також:
Лекція з вибіркової дисципліни для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

25 березня відбулася відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлії Бондаренко з вибіркової дисципліни «Фізіологічно-функціональні інгредієнти у технологіях борошняних та кондитерських виробів», яку вона прочитала для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології хліба, к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція з вибіркової дисципліни для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 27 березня 2024

Продуктивна робота над вдосконаленням педагогічної майстерності доцентів кафедри туристичного та готельного бізнесу

Літо-2020 для викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу відзначилося продуктивною роботою над вдосконаленням педагогічної майстерності. Зокрема, доценти Тетяна Мірзодаєва і Юрій Сологуб успішно пройшли онлайн-стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників ЗВО України на тему «Інноваційні освітні технології: європейський ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продуктивна робота над вдосконаленням педагогічної майстерності доцентів кафедри туристичного та готельного бізнесу 18 вересня 2020

Динамічно й інтерактивно: як у НУХТ майбутніх вступників зустрічали

11 травня наш університет знову зустрічав гостей – майбутніх вступників та їх батьків на традиційному Дні відкритих дверей. Організацією заходу займалися Центр моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету і студентська рада НУХТ, тож на школярів і випускників коледжів чекала цікава й насичена програма. Увесь спектр своїх ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Динамічно й інтерактивно: як у НУХТ майбутніх вступників зустрічали 11 травня 2019

Студенти-маркетологи діляться досвідом навчання з майбутніми вступниками

Студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління відвідали Узинський ліцей «Успіх», щоб поділитися своїм досвідом навчання та розповісти майбутнім вступникам про переваги навчання на кафедрі маркетингу. Майбутні маркетологи ознайомили учнів із сучасними трендами у світі маркетингу, особливостями навчання в НУХТ та можливостями, які ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-маркетологи діляться досвідом навчання з майбутніми вступниками 10 жовтня 2024