Н У Х Т

Професійне зростання студентів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

03 квітня 2019

Професійне зростання студентів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Студенти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки під керівництвом доцента Людмили Кривопляс-Володіної відвідали підприємство по підготовці та фасуванню води «СУБОС».

Високопрофесійні фахівці ознайомили молодь із інноваційними технологіями, впровадженими на виробництві, поетапним технологічним процесом підготовки води, озонування, збагачення вітамінами, а також дозувально-фасувальним обладнанням.

Продукти компанії під торгівельною маркою «Еталон» широко відомі у м. Києві. Студенти із захопленням обговорили можливості проходження практики та працевлаштування на виробництві.

Опублікований: 03-04-2019
Читайте також:
Оподаткування завжди у центрі уваги здобувачів-фінансистів….

Весна 2023 року для здобувачів освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування» за ініціативи доцентки кафедри фінансів Світлани Бойко проходить під егідою публічних фінансів. Спочатку вони доєдналися до онлайн-марафону «Українські біженці в ЄС – оподаткування та декларування» (на прикладі Німеччини, Великобританії, Польщі та України...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оподаткування завжди у центрі уваги здобувачів-фінансистів…. 08 травня 2023

Студенти та викладачі Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ представили свої технічні рішення на «STEAM»

21 квітня у Сумах відбувся Всеукраїнський освітній фестиваль «STEAM». STEAM- це акронім чотирьох дисциплін: Science – природничі науки,  Technology – технології, Engineering – технічна творчість, Mathematics – математика. Одним із найактивніших учасників фестивалю був Сумський коледж харчової промисловості НУХТ. Студенти та викладачі спеціальносте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти та викладачі Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ представили свої технічні рішення на «STEAM» 23 квітня 2018

Перші успіхи студентів і викладачів НУХТ на платформі онлайн-освіти Coursera

Минув рівно місяць від початку навчання студентів і викладачів НУХТ на Coursera – платформі масової онлайн-освіти. Завдяки наданому нашому університетові доступу до Coursera у зв'язку з загрозою covid-19 та карантином, у студентів і викладачів з'явилася можливість безкоштовно навчатися за програмами провідних університетів світу. Маємо перші резуль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші успіхи студентів і викладачів НУХТ на платформі онлайн-освіти Coursera 21 квітня 2020

Із порядком вибору навчальних дисциплін ознайомилися другокурсники кафедри експертизи харчових продуктів

23 травня 2022 року відбулася ще одна зустріч гарантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Світлани Усатюк, членів робочої групи Оксани Петруші та Оксани Мельник зі здобувачами другого курсу. Цього разу гарантка ознайомила здобувачів із порядком вибору ди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із порядком вибору навчальних дисциплін ознайомилися другокурсники кафедри експертизи харчових продуктів 23 травня 2022