Н У Х Т

Усе про шоколад на черговому засіданні кіноклубу кафедри іноземних мов професійного спрямування

18 february 2022

Усе про шоколад на черговому засіданні кіноклубу кафедри іноземних мов професійного спрямування

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбулося чергове засідання Movie Club зі студентами першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій. Модератором зустрічі була старша викладачка кафедри Ганна Бойко. На платформі Zoom була організована відеоконференція з метою перегляду фільмів «Where Does Chocolate Come and How is it Made» та «How white chocolate is made?».

Перед початком перегляду здобувачі освіти ознайомились із новими лексичними одиницями, пов’язаними з технологією виробництва шоколаду. Під час перегляду фільмів вони багато дізналися про особливості виготовлення різних видів шоколаду: чорного, молочного, білого та про спеції, які до них додають. Після перегляду фільмів студенти заповнили інтелект-карти та обговорили особливості виготовлення  та види шоколаду відповідно до вмісту какао. 

Published on: 18-02-2022
Read also:
До Національного Дня Дівчат у технологіях долучилася професорка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

19 листопада професорка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, докторка технічних наук, керівниця навчального центру «Камоцці» Людмила Кривопляс-Володіна підтримала участю захід «Національний День Дівчат у технологіях: онлайн-екскурсії до провідних STEM-компаній». Викладачка розповіла про можливості та перспективи працевлаштування жінок у ком...

READ YOURSELF

До Національного Дня Дівчат у технологіях долучилася професорка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 20 november 2020

Лекція-вебінар «Автоматизація HR-процесів для менеджерів персоналу»

11 жовтня 2022 року відбулася лекція-вебінар для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Спікерка вебінару – HR-експертка з досвідом 10+ років, незалежна фахівчиня з автоматизації HR-процесів, авторка книг «Автоматизація рекрутингу» та «Автоматизація адаптації та навчання» Вікторія С...

READ YOURSELF

Лекція-вебінар «Автоматизація HR-процесів для менеджерів персоналу» 13 october 2022

eNUFTIR – у десятці кращих репозитаріїв ЗВО України!

За результатами світового рейтингу «Transparent Ranking: Institutional Repositories by Google Scholar» від Webometrics репозитарій нашого університету вже третій рік поспіль утримує шосте місце серед понад 90 інституційних репозитаріїв України та гідно займає 104-ту позицію серед 10413 репозитаріїв світу. Рейтинг Webometrics оцінює кількість науко...

READ YOURSELF

eNUFTIR – у десятці кращих репозитаріїв ЗВО України! 17 july 2025

Телевізійники звертаються по роз’яснення до фахівців НУХТ!

Знімальні групи українських телеканалів часто звертаються до викладачів і науковців нашого університету за роз’ясненнями чи коментарями стосовно харчових продуктів, їх якості, технологій виготовлення, термінів придатності, корисності тощо. 5 грудня доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Корецька була запрошена до сту...

READ YOURSELF

Телевізійники звертаються по роз’яснення до фахівців НУХТ! 08 december 2020