Н У Х Т

39 цьогорічних випускників кафедри економіки і права здобули освітній ступінь «Бакалавр»

24 june 2019

39 цьогорічних випускників кафедри економіки і права здобули освітній ступінь «Бакалавр»

Завершення навчального року у закладах освіти – час привітань випускників і час, який починає перерву для відпочинку тривалістю в ціле літо. Для кожного абітурієнта, студента воно сповнене своїми емоціями та очікуваннями: успішно скласти вступні випробування, здати ЗНО або скласти сесію. А ще, це – період захистів і отримання диплому про здобуття вищої освіти.

Не менш спекотна, ніж на вулиці, атмосфера панувала на кафедрі економіки і права останній тиждень – крім вже звичного періоду сесії, на кафедрі тривали захисти дипломних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр».

Протягом 17-20 червня 2019 року успішно захистилися 34 студенти за напрямом підготовки «Економіка підприємства» і 5 студентів зі спеціальності «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка підприємства».

Екзаменаційна комісія прийняла рішення присвоїти всім 39 особам освітній ступінь «Бакалавр». А також відзначити за успішну, плідну і старанну працю протягом усього періоду навчання дипломами з відзнакою наступних студентів: Тетяну Загородню, Аліну Демиденко, Таїсію Союк.

Кафедра економіки і права разом із усім колективом Навчально-наукового інституту економіки і управління зі щирістю і теплом вітає бакалаврів інституту та запрошує всіх до магістратури! Викладачі радять своїм бакалаврам не зупинятися та досягати нових вершин у навчальному, освітньому і науковому, творчому, професійному житті!

Published on: 24-06-2019
Read also:
Із п’ятизірковим готелем «Fairmont Grand Hotel Kyiv» познайомилися студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Наставники кафедри готельно-ресторанної справи організовують пізнавально-культурні позанавчальні заходи для студентів своїх академічних груп. Так, наставники груп ГС-2-6 і ГС-1-6, доцент кафедри Лариса Шаран і асистент Юлія Мирошник разом зі студентами відвідали п’ятизірковий готель «Fairmont Grand Hotel Kyiv», розташований у центрі історичного Под...

READ YOURSELF

Із п’ятизірковим готелем «Fairmont Grand Hotel Kyiv» познайомилися студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 03 june 2019

Інституційний репозитарій НУХТ серед кращих в Україні і світі

За підсумками чергового рейтингу репозитаріїв – Transparent Ranking: Institutional Repositories by Google Scholar – інституційний репозитарій нашого університету (eNUFTIR) посів 120-те місце у світі серед майже 4500 учасників і 6 місце серед репозитаріїв України. У Міжнародному центрі ISSN (в рамках реалізації проєкту ROAR за підтримки інформаційн...

READ YOURSELF

Інституційний репозитарій НУХТ серед кращих в Україні і світі 27 august 2024

Зустріч у жовтні: відбувся День відкритих дверей університету

Сьогодні викладацько-студентська спільнота НУХТ зустрічала гостей, які завітали на День відкритих дверей університету аби ближче познайомитися з нашим закладом освіти й отримати відповіді на питання – як правильно сформувати свою дорожню карту вступу й не помилитися у виборі майбутнього. Змішаний формат заходу дав можливість усім охочим або особис...

READ YOURSELF

Зустріч у жовтні: відбувся День відкритих дверей університету 07 october 2023

На Всеукраїнському тижні харчових технологій обговорили інноваційні технології у хлібопекарському виробництві

10 вересня в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій відбулася ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», присвячена 135-річчю заснування нашого університету та 70-річчю кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Відкрив конференцію проректор нашого університету з...

READ YOURSELF

На Всеукраїнському тижні харчових технологій обговорили інноваційні технології у хлібопекарському виробництві 11 september 2019