Н У Х Т

39 цьогорічних випускників кафедри економіки і права здобули освітній ступінь «Бакалавр»

24 june 2019

39 цьогорічних випускників кафедри економіки і права здобули освітній ступінь «Бакалавр»

Завершення навчального року у закладах освіти – час привітань випускників і час, який починає перерву для відпочинку тривалістю в ціле літо. Для кожного абітурієнта, студента воно сповнене своїми емоціями та очікуваннями: успішно скласти вступні випробування, здати ЗНО або скласти сесію. А ще, це – період захистів і отримання диплому про здобуття вищої освіти.

Не менш спекотна, ніж на вулиці, атмосфера панувала на кафедрі економіки і права останній тиждень – крім вже звичного періоду сесії, на кафедрі тривали захисти дипломних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр».

Протягом 17-20 червня 2019 року успішно захистилися 34 студенти за напрямом підготовки «Економіка підприємства» і 5 студентів зі спеціальності «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка підприємства».

Екзаменаційна комісія прийняла рішення присвоїти всім 39 особам освітній ступінь «Бакалавр». А також відзначити за успішну, плідну і старанну працю протягом усього періоду навчання дипломами з відзнакою наступних студентів: Тетяну Загородню, Аліну Демиденко, Таїсію Союк.

Кафедра економіки і права разом із усім колективом Навчально-наукового інституту економіки і управління зі щирістю і теплом вітає бакалаврів інституту та запрошує всіх до магістратури! Викладачі радять своїм бакалаврам не зупинятися та досягати нових вершин у навчальному, освітньому і науковому, творчому, професійному житті!

Published on: 24-06-2019
Read also:
Інноваційні ресторанні технології аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». На першому занятті слухачі програми ознайомились із інноваційними ресторанними технологіями аюрведичного харчування. За аюрведичною наукою раціон і режим харчування людини повинні відповідати її конституції (спі...

READ YOURSELF

Інноваційні ресторанні технології аюрведичного харчування для слухачів сертифікатної програми 22 october 2019

Викладачі університету інтегруються до міжнародної наукової спільноти

Згідно з робочим планом спільного українсько-австрійського проєкту на 2021-2022 рр. «Використання ферментативних методів для сталого виробництва рослинної олії», що фінансується відділом міжнародних зв'язків Австрійської Академії наук і Міністерством освіти і науки України, відбувся візит завідувачки кафедри технології жирів, хімічних технологій ха...

READ YOURSELF

Викладачі університету інтегруються до міжнародної наукової спільноти 23 december 2022

Здобувачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки знову в переможцях!

Команда UGEN попри тривожні й складні часи для всіх українців знову змогла організувати проєкт для кар’єрного розвитку молоді «Ігри Заводів». Наші здобувачі освіти вже не раз ставали переможцями цього проєкту. І цього разу команда «Stars131» студентів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки в чергове підтвердила свої професійні навички інженері...

READ YOURSELF

Здобувачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки знову в переможцях! 03 may 2023