Н У Х Т

Корисні знання та практичні рекомендації з типографіки на відкритій онлайн-лекції

20 жовтня 2020

Корисні знання та практичні рекомендації з типографіки на відкритій онлайн-лекції

Відбулася відкрита онлайн-лекція доцентки кафедри маркетингу Ольги Антонової з дисципліни «Дизайн реклами та PR».

Викладачка розказала майбутнім рекламістам про особливості використання шрифтів при розробленні дизайну реклами. На численних прикладах показала характерні риси основних типів шрифтів, навчила вирізняти їх з-поміж інших, щоб добирати найбільш відповідні своїй меті, різновиду реклами та потребам аудиторії. Приділила увагу й такому важливому питанню, як дотримання авторських прав при використанні шрифтів.

Здобувачі дізналися про таємниці гармонійного комбінування шрифтів для своїх майбутніх рекламних шедеврів. Повчилися шукати відмінності, які творять гармонію контрасту, і схожості, які, навпаки, породжують конфлікт у сприйнятті. А завдяки сучасним мультимедійним технологіям змогли побачити, як здійснюється пошук шрифтових пар із застосуванням спеціалізованих інтернет-ресурсів.

Ці корисні знання та практичні рекомендації з типографіки обов’язково стануть студентам у нагоді при створенні майбутніх бакалаврських робіт і власних рекламних проєктів.

 

Опублікований: 20-10-2020
Читайте також:
Підведені підсумки роботи науково-практичної конференції «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств»…

На кафедрі економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ відбулася ХІ Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих учених «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств». Основною метою проведення конференції було залучення здобувачів освіти всіх ступенів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підведені підсумки роботи науково-практичної конференції «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств»… 04 грудня 2020

Презентовано новий механізм державного стимулювання створення і використання винаходів

Міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів презентував новий механізм державного стимулювання створення і використання винаходів (корисних моделей) та промислових зразків. Проект спрямований на забезпечення доступу винахідників, новаторів, малих і середніх підприємств до спеціалізованих баз даних патентної інформації та навчальних матер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентовано новий механізм державного стимулювання створення і використання винаходів 08 серпня 2018

Педагогічна майстерність викладачів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Колектив кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів долучився до конкурсного відбору на заміщення вакантних посад. У рамках оголошеного конкурсу 10 листопада 2021 року відбулося відкрите лекційне заняття доцентки кафедри Ірини Радзієвської. В умовах дистанційного навчання, здобувачі та співробітники кафед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічна майстерність викладачів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 11 листопада 2021

21 травня 2022 року – День відкритих дверей НУХТ!

Шановні абітурієнти-2022, учні, студенти коледжів, випускники бакалаврату! Національний університет харчових технологій запрошує Вас на День відкритих дверей, що відбудеться у суботу, 21 травня 2022 р. у форматі онлайн. Захід проводитиметься у форматі відеоконференцій за допомогою програми Zoom. Підключитися до конференції Zoom: https://zoom.us/...

ЧИТАТИ ДАЛІ

21 травня 2022 року – День відкритих дверей НУХТ! 13 травня 2022