Н У Х Т

Пробні роботи кондитерів у Болгарії — солодкий досвід міжнародного рівня

30 червня 2025

Пробні роботи кондитерів у Болгарії — солодкий досвід міжнародного рівня

Студенти груп К-42 та К-43 (Кухар. Кондитер) Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ склали пробні кваліфікаційні роботи з «Технології приготування кондитерських виробів» на здобуття третього розряду кондитера під час виробничої практики в готелі мережі MPM «Kalina Garden» (Сонячний Берег, Болгарія).

Здобувачі працювали в міжнародному турецькому колективі й навчалися у турецького шефа-кондитера. Вони ознайомилися з новітніми технологіями приготування традиційних і східних солодощів, кремів, тістечок, десертів, готували солодощі за оригінальними рецептами й отримали новий погляд на сучасні технології приготування кондитерських виробів. Навчилися працювати в команді, під тиском реальних умов, з урахуванням стандартів європейського готельного сервісу.

Цей досвід став не лише перевіркою знань, а й реальним кроком у професію: робота в справжній кухні, міжнародне спілкування, адаптація до темпу закордонного виробництва.

Міжнародна практика – безцінна можливість побачити, як працює сфера гостинності за кордоном, яка сприяє значному покращенню навичок, підсилює впевненість у своїх силах і мотивацію до професійного зростання, стає міцним фундаментом для подальшої кар’єри в кондитерській сфері, як в Україні, так і за її межами.

Студенти нашого коледжу гідно впоралися з усіма викликами та ще раз довели: українські кондитери – професіонали майбутнього!

Опублікований: 30-06-2025
Читайте також:
Директор Полтавського коледжу НУХТ нагороджений відзнакою МОН

Директор Відокремленого структурного підрозділу «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» Анатолій Палаш за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів і плідну науково-педагогічну діяльність нагороджений нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «З...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Директор Полтавського коледжу НУХТ нагороджений відзнакою МОН 28 травня 2021

Презентуємо нову наукову монографію

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки спільно з кафедрою машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв презентує нову наукову монографію «Пакувальний інжиніринг» колективного авторства Сергія Володіна, Сергія Токарчука, Людмили Кривопляс-Володіної та Костянтина Васильківського. Монографія «Пакувальний інжиніринг» – це практико-орієнт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентуємо нову наукову монографію 11 вересня 2025

Біотехнологічні студії – унікальний шанс підвищити фахові компетенції

Наші студенти-біотехнологи ніколи не втрачають нагоди поглибити свої знання та набратися практичного досвіду. Наразі такою нагодою стали біотехнологічні студії, перший інтенсив яких відбувся нещодавно у лабораторіях біотехнологічних компаній «Ензим» та «Explogen», які започаткували цей спільний освітній проєкт – студії для старшокурсників профільни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологічні студії – унікальний шанс підвищити фахові компетенції 16 листопада 2021

Першокурсникам: про початок навчання

Шановні першокурсники! Щиро вітаємо вас зі вступом до Національного університету харчових технологій! Перш ніж ви зануритеся у студентські будні, запрошуємо трохи посвяткувати та познайомитися з керівництвом університету і ваших факультетів та інститутів: - загальноуніверситетська Посвята у студенти відбудеться 30 серпня о 10:00 у актовій залі у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсникам: про початок навчання 20 серпня 2024