Н У Х Т

Розробниці освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» поспілкувалися зі здобувачами освіти

13 жовтня 2022

Розробниці освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» поспілкувалися зі здобувачами освіти

Відбулася зустріч здобувачів першого курсу освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» з гаранткою програми Наталією Ющенко та членом проєктної групи Іриною Силкою.

Під час зустрічі здобувачі ознайомились з навчальними компонентами освітньо-професійної програми, зокрема з переліком обов’язкових і вибіркових компонент, що представлені загальноуніверситетським каталогом; каталогом факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. проф. В.Ф. Доценка та каталогом освітньої програми.

Доцентка Ірина Силка детально проінформувала здобувачів щодо переліку навчальних дисциплін, які пропонуються їм для вибору у поточному навчальному році, та правил їх вибору через платформу дистанційного навчання НУХТ.

Під час зустрічі обговорили перелік програмних результатів навчання та первинні посади, які можуть обіймати випускники університету за цією освітньо-професійною програмою.

Велику увагу розробниці освітньої програми приділили питанням дотримання здобувачами академічної етики. Наталія Ющенко ознайомила здобувачів із нормативною базою університету з питань академічної етики, правилами дотримання академічної доброчесності здобувачами вищої освіти та відповідальністю здобувачів НУХТ за порушення академічної доброчесності.

Наприкінці викладачки запропонували періодично протягом навчального року організовувати подібні зустрічі для вирішення поточних організаційних питань. Пропозиція отримала позитивні відгуки здобувачів, які розпочинають навчання у непрості для всіх нас часи.

Слава Україні! 

Опублікований: 13-10-2022
Читайте також:
Фахівців зі збереження довкілля прибуло!

Середина червня на кафедрі екології та екоменеджменту ознаменувалась важливою подією: здобувачі спеціальності 101 «Екологія» освітньо-професійної програми «Екологія та екоменеджмент» гідно представили свої кваліфікаційні роботи на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». Захист кваліфікаційних робіт пройшов організовано, в доброзичливій атмосфері і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівців зі збереження довкілля прибуло! 19 червня 2023

Розширений міжкафедральний науковий семінар відбувся на кафедрі готельно-ресторанної справи

Наприкінці навчального року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся розширений міжкафедральний науковий семінар старшого викладача кафедри Олени Блощинської. Тема доповіді – «Удосконалення технології безглютенових фонданів». Здобувач представила результати наукових досліджень за темою дисертаційної роботи, керівником якої є доцент кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширений міжкафедральний науковий семінар відбувся на кафедрі готельно-ресторанної справи 26 грудня 2018

Інтелектуальний доробок

Вийшла у світ чергова монографія наших науковців. Цього разу книжкову поличку фахівців харчового й хімічного апарато- та машинобудування і споріднених галузей виробництва, а також викладачів, аспірантів і студентів закладів вищої освіти поповнило видання «Інноваційне обладнання для приготування та перероблення полімерних матеріалів і гумових суміше...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтелектуальний доробок 25 листопада 2022

Профорієнтація відчиняє університет вступникам

Колектив кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління велику увагу приділяє пошуку найкращих випускників загальноосвітніх навчальних закладів для залучення їх до вступу на навчання в наш університет. На кафедрі використовують різноманітні форми профорієнтаційної роботи, і одна з них – зустрічі зі старшокласниками, як безпосере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація відчиняє університет вступникам 24 січня 2020