Н У Х Т

Розробниці освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» поспілкувалися зі здобувачами освіти

13 жовтня 2022

Розробниці освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» поспілкувалися зі здобувачами освіти

Відбулася зустріч здобувачів першого курсу освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» з гаранткою програми Наталією Ющенко та членом проєктної групи Іриною Силкою.

Під час зустрічі здобувачі ознайомились з навчальними компонентами освітньо-професійної програми, зокрема з переліком обов’язкових і вибіркових компонент, що представлені загальноуніверситетським каталогом; каталогом факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. проф. В.Ф. Доценка та каталогом освітньої програми.

Доцентка Ірина Силка детально проінформувала здобувачів щодо переліку навчальних дисциплін, які пропонуються їм для вибору у поточному навчальному році, та правил їх вибору через платформу дистанційного навчання НУХТ.

Під час зустрічі обговорили перелік програмних результатів навчання та первинні посади, які можуть обіймати випускники університету за цією освітньо-професійною програмою.

Велику увагу розробниці освітньої програми приділили питанням дотримання здобувачами академічної етики. Наталія Ющенко ознайомила здобувачів із нормативною базою університету з питань академічної етики, правилами дотримання академічної доброчесності здобувачами вищої освіти та відповідальністю здобувачів НУХТ за порушення академічної доброчесності.

Наприкінці викладачки запропонували періодично протягом навчального року організовувати подібні зустрічі для вирішення поточних організаційних питань. Пропозиція отримала позитивні відгуки здобувачів, які розпочинають навчання у непрості для всіх нас часи.

Слава Україні! 

Опублікований: 13-10-2022
Читайте також:
Проблеми біодоступності та біоеквівалентності лікарських препаратів роз’яснила магістрам-біотехнологам фахівець корпорації «Артеріум»

Магістри першого року навчання, що навчаються за спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія», задалися питаннями, який «життєвий шлях» проходить та чи інша таблетка, спрей для носа чи бризкалка для горла або ж вакцина, антибіотик чи будь-який інший лікарський препарат, який ми купуємо в аптеці і вживаємо; як лікарський препарат потрапляє на прилавк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблеми біодоступності та біоеквівалентності лікарських препаратів роз’яснила магістрам-біотехнологам фахівець корпорації «Артеріум» 12 березня 2019

У МОН проаналізували новації вступу-2018

Три чверті вступників цього року отримали бюджетне місце за 1 та 2 пріоритетністю – це один із найбільших здобутків широкого конкурсу. Про це розповіла міністр освіти і науки України Лілія Гриневич під час прес-конференції щодо підсумків вступної кампанії 2018 року сьогодні, 9 серпня 2018 року, – повідомляє прес-служба МОН. «Приємна тенденція, яку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У МОН проаналізували новації вступу-2018 09 серпня 2018

Нагородження з нагоди Дня молоді

День молоді – свято, встановлене на підтримку ініціатив молодіжних організацій і об’єднань України. Водночас воно вважається святом усіх молодих українців. Кам’янець-Подільський – місто молодіжне з традиціями, ініціативами. І цьогоріч у Кам’янці запланований ряд заходів, зокрема Виконавчий комітет міської ради нагородив керівників навчальних закла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагородження з нагоди Дня молоді 25 червня 2018

Обговорення стратегій захисту від цукрового діабету ініціювали науковці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

17 листопада 2021 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся круглий стіл за актуальною тематикою сьогодення «Цукровий діабет. Стратегії захисту». До роботи круглого столу долучилися здобувачі освіти різних рівнів, наукові партнери, стейкхолдери, викладачі та співробітники кафедр університету. Зі вступним словом висту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обговорення стратегій захисту від цукрового діабету ініціювали науковці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 19 листопада 2021