Н У Х Т

Як сумчани День пам’яті та примирення і 73-ю річницю Перемоги над нацизмом відзначали

10 травня 2018

Як сумчани День пам’яті та примирення і 73-ю річницю Перемоги над нацизмом відзначали

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулися заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці Перемоги над нацизмом. 

Студенти коледжу тісно співпрацюють із міською організацією ветеранів Другої світової війни. Разом із її керівником Миколою Чижиченком у сквері Сумсько-стрілецьких дивізій був організований концерт для мешканців міста, присвячений Дню пам’яті і примирення.

Студентська рада коледжу привітала з Днем Перемоги ветерана війни Павла Нагорного.

У групах відбулася тематична виховна година «1939-1945. Пам’ятаємо.Перемагаємо».

Студенти І курсу взяли участь у відкритому виховному заході, присвяченому 73-й річниці Перемоги.

На базі бібліотеки коледжу оформлена книжкова виставка «І пам’ять, і шана, і слава усім, хто Перемогу приніс».

Викладач Людмила Коваленко провела студентську конференцію «Історія Сумщини у спогадах людей старшого покоління». Найактивнішими її учасниками були Тетяна Кирічок (група 2-х-119), Тетяна Волошко (група 2-х-119), Поліна Авдєєва (група 2-х-119), Владислав Носов (група 1-е-29).

Колектив художньої самодіяльності коледжу привітав зі святом ветеранів війни і праці, що мешкають у Сумському геріатричному пансіонаті.

 

Опублікований: 10-05-2018
Читайте також:
Від мистецтва мікробів до технологічних тріумфів – біоплівки у біотехнологічних процесах

Наприкінці семестру відбувся останній захист магістрантами освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» спеціальності 162 «Біотехнологія та біоінженерія» своїх командних самостійних робіт, виконаних у рамках вивчення дисципліни «Природознавча мікробіологія». Для кожного це був своєрідний виклик і можливість проявити се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від мистецтва мікробів до технологічних тріумфів – біоплівки у біотехнологічних процесах 18 грудня 2023

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи завжди перебувають у режимі life-long learning

27-28 квітня 2021 р. викладачі кафедри готельно-ресторанної справи долучилися до дводенного онлайн-інтенсиву для HoReCa «Операційний маркетинг в готелях та ресторанах», організованого Дніпропетровською торгово-промисловою палатою в рамках ініціативи COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи завжди перебувають у режимі life-long learning 30 квітня 2021

Біотехнології навколо нас: завершальний день Біотехнологічних студій

Останній день Біотехнологічних студій, організованих кафедрою біотехнології і мікробіології, став неперевершеним досвідом і залишив незабутні враження у всіх присутніх. Під керівництвом висококваліфікованих викладачів учасники отримали можливість побачити, як біотехнологія впливає на наш повсякденний світ. Практичні демонстрації та лабораторні експ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнології навколо нас: завершальний день Біотехнологічних студій 23 травня 2023

Вибори ректора НУХТ! Колектив навчально-наукового комплексу НУХТ визначився з кандидатурою ректора

11 листопада 2020 року у навчально-науковому комплексі нашого університету відбулися вибори ректора. З 9-ї ранку викладачі, співробітники та здобувачі освіти університету і 13 відокремлених структурних підрозділів – 11 фахових коледжів і 2 інститутів післядипломної освіти могли зробити свій вибір між чотирма кандидатами, що виявили бажання взяти у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вибори ректора НУХТ! Колектив навчально-наукового комплексу НУХТ визначився з кандидатурою ректора 11 листопада 2020