Н У Х Т

Як сумчани День пам’яті та примирення і 73-ю річницю Перемоги над нацизмом відзначали

10 травня 2018

Як сумчани День пам’яті та примирення і 73-ю річницю Перемоги над нацизмом відзначали

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулися заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці Перемоги над нацизмом. 

Студенти коледжу тісно співпрацюють із міською організацією ветеранів Другої світової війни. Разом із її керівником Миколою Чижиченком у сквері Сумсько-стрілецьких дивізій був організований концерт для мешканців міста, присвячений Дню пам’яті і примирення.

Студентська рада коледжу привітала з Днем Перемоги ветерана війни Павла Нагорного.

У групах відбулася тематична виховна година «1939-1945. Пам’ятаємо.Перемагаємо».

Студенти І курсу взяли участь у відкритому виховному заході, присвяченому 73-й річниці Перемоги.

На базі бібліотеки коледжу оформлена книжкова виставка «І пам’ять, і шана, і слава усім, хто Перемогу приніс».

Викладач Людмила Коваленко провела студентську конференцію «Історія Сумщини у спогадах людей старшого покоління». Найактивнішими її учасниками були Тетяна Кирічок (група 2-х-119), Тетяна Волошко (група 2-х-119), Поліна Авдєєва (група 2-х-119), Владислав Носов (група 1-е-29).

Колектив художньої самодіяльності коледжу привітав зі святом ветеранів війни і праці, що мешкають у Сумському геріатричному пансіонаті.

 

Опублікований: 10-05-2018
Читайте також:
Молодий вчений кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів працює в Експертній раді МОН

6 листопада 2020 року доцент кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Олег Галенко, в якості експерта Експертної ради Міністерства освіти і науки України, узяв участь у засіданні секції №10 Експертної ради Міністерства освіти і науки України. Засідання в зв'язку з епідеміологічною ситуацією в державі вперше відбулося в онлайн-режимі. У засідан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молодий вчений кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів працює в Експертній раді МОН 06 листопада 2020

Перший «відмінний» захист здобувачів магістерського рівня за освітньо-професійною програмою «Готельна і ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти кваліфікаційних дипломних робіт і проектів здобувачів вищої освіти магістерського рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійна програма «Готельна і ресторанна справа», денної форми навчання. Магістрантів із цією знаковою подією привітав завідувач кафедри і декан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший «відмінний» захист здобувачів магістерського рівня за освітньо-професійною програмою «Готельна і ресторанна справа» 14 лютого 2020

Приємне з корисним поєднали першокурсниці спеціальності «Туризм і рекреація»

Першокурсниці спеціальності «Туризм і рекреація» провели незабутній день у «Мамаєвій Слободі». 29 травня разом зі своєю кураторкою, доценткою Тетяною Мірзодаєвою студентки групи ТУ-1-10 здійснили чудову поїздку до етнографічного музею під відкритим небом. Цей день став яскравою подією, наповненою позитивними емоціями та новими враженнями. Учасниці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приємне з корисним поєднали першокурсниці спеціальності «Туризм і рекреація» 30 травня 2025

До популяризації концепції Навчання Впродовж Життя приєднується колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування

У м. Києві відбувся Перший Міжнародний Форум Людського Капіталу «Україна  Майбутнього», участь в якому взяла в.о. завідувача кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Галинська. Форум працював у рамках соціального проекту «Освітній хаб міста Києва», місією якого є реалізація концепції «Навчання протягом  життя» (Life Long Learning). На ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До популяризації концепції Навчання Впродовж Життя приєднується колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування 17 вересня 2019