Н У Х Т

Тільки актуальні й сучасні магістерські програми Навчально-наукового інституту харчових технологій

16 серпня 2024

Тільки актуальні й сучасні магістерські програми Навчально-наукового інституту харчових технологій

Гей, вступники до магістратури!

А чи знаєте ви, що випускники освітніх програм нашого Навчально-наукового інституту харчових технологій користуються неабияким попитом у роботодавців?

Серед широкого спектру магістерських програм інституту ви неодмінно знайдете свою!

Спеціальність 161 Хімічні технології та інженерія
Освітньо-професійна програма «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів»

Спеціальність 181 Харчові технології
Освітньо-професійні програми:
«Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
«Технології зберігання і переробки зерна»
«Технології зберігання, консервування та переробки молока»
«Технології зберігання, консервування та переробки м’яса»
«Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів»
«Технології органічних харчових продуктів»
«Технології продуктів бродіння і виноробства»
«Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів»
«Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів»
«Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»
«Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»
«Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах»
Міждисциплінарні освітньо-наукові програми
«Lean-виробництво харчової продукції»
«Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі»

Не зволікайте, заходьте до свого е-кабінету та обирайте одну з них! Зробіть зважений вибір на користь свого успішного майбутнього!

Бажаємо успіху!

Опублікований: 16-08-2024
Читайте також:
Магістри освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» вкотре доводять свій високий рівень дослідницької компетентності!

На базі Державного університету інтелектуальних технологій і зв'язку відбувся Всеукраїнський конкурс кваліфікаційних робіт зі спеціальності 073 «Менеджмент» другого (магістерського) рівня вищої освіти. Гордість нашої освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» – відмінниця, новаторка, активістка Юлія Дідашко під керівництвом своє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» вкотре доводять свій високий рівень дослідницької компетентності! 16 жовтня 2023

Вебінар від фахівців ТОВ «Лесаффр Україна» для викладачів і аспірантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Викладачі та здобувачі освітнього ступеня «Доктор філософії» кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у вебінарі, організованому ТОВ «Лесаффр Україна». Компанія «Лесаффр» є одним із провідних виробників дріжджів у світі, яка постійно працює в напрямі підвищення якості продукції, сприяє розробленню нових технологій, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар від фахівців ТОВ «Лесаффр Україна» для викладачів і аспірантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 28 жовтня 2021

Результативна участь у IT-Universe

Увосьме студенти Вінницького фахового коледжу НУХТ взяли участь у олімпіаді IT-Universe і знову результативно! До фіналу в 13 конкурсах IT-Universe-2024 – чотирнадцятого сезону Міжнародної студентської олімпіади в сфері інформаційних технологій «IT-Universe» пройшли понад 180 студентів із 30 закладів освіти, з яких 42 конкурсанти стали переможцями...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Результативна участь у IT-Universe 29 липня 2024

Біологічний тренінг-2020: всесвіт всередині клітини

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся біологічний тренінг для вступників. Захід відвідали школярі різних шкіл м. Києва. До речі, всі вони є учасниками І туру олімпіади НУХТ з біології. Гостей привітно зустріла доцент кафедри Вікторія Красінько, яка провела для учасників екскурсію лабораторіями кафедри. Після чого розпочався тренінг. Ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біологічний тренінг-2020: всесвіт всередині клітини 26 лютого 2020