Н У Х Т

Тільки актуальні й сучасні магістерські програми Навчально-наукового інституту харчових технологій

16 серпня 2024

Тільки актуальні й сучасні магістерські програми Навчально-наукового інституту харчових технологій

Гей, вступники до магістратури!

А чи знаєте ви, що випускники освітніх програм нашого Навчально-наукового інституту харчових технологій користуються неабияким попитом у роботодавців?

Серед широкого спектру магістерських програм інституту ви неодмінно знайдете свою!

Спеціальність 161 Хімічні технології та інженерія
Освітньо-професійна програма «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів»

Спеціальність 181 Харчові технології
Освітньо-професійні програми:
«Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
«Технології зберігання і переробки зерна»
«Технології зберігання, консервування та переробки молока»
«Технології зберігання, консервування та переробки м’яса»
«Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів»
«Технології органічних харчових продуктів»
«Технології продуктів бродіння і виноробства»
«Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів»
«Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів»
«Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»
«Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»
«Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах»
Міждисциплінарні освітньо-наукові програми
«Lean-виробництво харчової продукції»
«Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі»

Не зволікайте, заходьте до свого е-кабінету та обирайте одну з них! Зробіть зважений вибір на користь свого успішного майбутнього!

Бажаємо успіху!

Опублікований: 16-08-2024
Читайте також:
У першокурсників кафедри туристичного та готельного бізнесу триває навчальна практика

21-22 січня студенти першого курсу кафедри туристичного та готельного бізнесу спеціальності 242  «Туризм» у рамках навчальної практики продовжили знайомство з майбутньою професією. По-перше, першокурсники відвідали об’єкти готельного господарства м. Києва: 3-зірковий мережевий бізнес-готель «Ibis Kiev City Center» та 4-зірковий готель «Aloft». Під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У першокурсників кафедри туристичного та готельного бізнесу триває навчальна практика 24 січня 2019

Інформація для вступників-2022 – відомі дати вступної кампанії

4 травня 2022 року Міністерство юстиції України зареєструвало Порядок прийому для здобуття вищої освіти в 2022 році. У 2022 році для вступників передбачено складання Національного мультипредметного тесту (НМТ) на здобуття ступеня бакалавра, який відбуватиметься у формі комп’ютерного онлайн-тестування з трьох предметів – української мови, математик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інформація для вступників-2022 – відомі дати вступної кампанії 06 травня 2022

Кар’єрний онлайн-івент у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ

Сьогодення – це вміння змінюватися зі світом, враховуючи вимоги нової доби. Тому все колись буває вперше. Ось і у Смілянському технологічному фаховому коледжі нашого університету 7-го травня вперше відбувся кар'єрний онлайн-івент під назвою «День Кар'єри Online» у середовищі Zoom. Онлайн-платформа була створена для прямої комунікації роботодавців ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кар’єрний онлайн-івент у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ 13 травня 2020

Вступникам на замітку: біотехнологічна освіта – універсальність, креатив, інноваційність

Привіт, вступники! Чи відомо вам, що біотехнологічна освіта – універсальна й поєднує одразу три – біологічну, біохімічну та біоінженерну? А чи знали ви, що готувати біотехнологів першими в Україні почали саме в нашому університеті ще в середині минулого століття? Наразі ми входимо до трійки лідерів з підготовки бакалаврів за спеціальністю 162 «Бі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам на замітку: біотехнологічна освіта – універсальність, креатив, інноваційність 30 липня 2024