Гей, вступники до магістратури!
А чи знаєте ви, що випускники освітніх програм нашого Навчально-наукового інституту харчових технологій користуються неабияким попитом у роботодавців?
Серед широкого спектру магістерських програм інституту ви неодмінно знайдете свою!
Спеціальність 161 Хімічні технології та інженерія
Освітньо-професійна програма «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів»
Спеціальність 181 Харчові технології
Освітньо-професійні програми:
«Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
«Технології зберігання і переробки зерна»
«Технології зберігання, консервування та переробки молока»
«Технології зберігання, консервування та переробки м’яса»
«Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів»
«Технології органічних харчових продуктів»
«Технології продуктів бродіння і виноробства»
«Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів»
«Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів»
«Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»
«Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»
«Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах»
Міждисциплінарні освітньо-наукові програми
«Lean-виробництво харчової продукції»
«Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі»
Не зволікайте, заходьте до свого е-кабінету та обирайте одну з них! Зробіть зважений вибір на користь свого успішного майбутнього!
Бажаємо успіху!