Н У Х Т

В університеті відзначили День Гідності та Свободи

22 листопада 2019

В університеті відзначили День Гідності та Свободи

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін протягом тижня на заняттях проводили тематичні заходи, присвячені цій важливій пам’ятній даті.

Завідувач кафедри Надія Левицька зазначила, що ми повинні віддати шану громадянам, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів нашої держави, її європейського вибору.

Доцент Ольга Коцюбанська підкреслила: «Молодь завжди була тією рушійною силою, яка боролася за краще майбутнє нашої держави». Перегляд фільму, присвяченого Дню Гідності та Свободи, нікого не залишив байдужим.

Доцент Людмила Приблуда наголосила на тому, що потрібно повсякчас пам’ятати те, що відбулося наприкінці осені 2013 року. Адже наші незламні духом співвітчизники-герої Майдану відстоювали демократичні цінності, громадянські права й свободи, національні інтереси України, свій цивілізаційний вибір.

Опублікований: 22-11-2019
Читайте також:
Цифрові профілі викладачів в ORCID – шлях до міжнародного наукового спілкування

Долучатися до світового кола наукового спілкування вкрай важливо для українських вчених сьогодні. Знайомитись з іншими та демонструвати свої наукові досягнення можна в ORCID – відкритому ідентифікаторі дослідників і співавторів. Тож 26 вересня викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування мали чудову можливість дізнатися про особливості...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цифрові профілі викладачів в ORCID – шлях до міжнародного наукового спілкування 27 вересня 2023

Міжнародна співпраця кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

За пропозицією стейкхолдерів і рекомендаціями робочої групи розробників освітньо-професійної програми підготовки магістрів «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» (спеціальності «Харчові технології») до вибіркової частини програми була введена нова освітня компонента – «Йога та медитація у сучасній системі оздоровлення людини». Ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародна співпраця кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 11 липня 2025

Науковий доробок технологів ресторанної продукції

11 квітня 2024 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося засідання секції «Технологія ресторанної продукції» 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» та секції «Технології харчування та оздоровчих продук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий доробок технологів ресторанної продукції 18 квітня 2024

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ визначили кращих знавців хімії серед першокурсників

У рамках декади комісії математично-природничих дисциплін 21 березня 2018 року в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася олімпіада з хімії серед студентів перших курсів усіх навчальних груп. Переможцями олімпіади стали:І місце  – Давид Симонов (група МЕХ17)ІІ місце – Анна Чеснюк (група ПСК17)ІІІ місце – Михайло Романчук (група КВП...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ визначили кращих знавців хімії серед першокурсників 21 березня 2018