Н У Х Т

Квест-тури до роботодавців – частина навчального процесу управлінців персоналом

30 листопада 2018

Квест-тури до роботодавців – частина навчального процесу управлінців персоналом

Для підвищення упізнаваності бренду роботодавця серед молодих кандидатів HR-спеціалісти компаній розробляють нестандартні кар’єрні проекти, які активно досліджують управлінці персоналом (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») не лише на парах, але й безпосередньо «на місцях».

Одним із вдалих прикладів таких проектів є квест-тур Райффазен Банку Аваль, в якому взяли участь ейчари другого курсу. Наші студенти отримали інсайдерську інформацію від працівників HR-департаменту та заступниці голови правління банку Оксани Шевченко про діючі практики в управлінні персоналом, який тут визнається «головним активом», фінансові і не фінансові позиції-посади в банку, програми стажувань для різних категорій кандидатів, у тому числі без досвіду роботи.

Під час квесту управлінці персоналом побували в ролі співробітників Райффайзен Банку Аваль, виконуючи завдання, що були пов’язані з корпоративними цінностями, історією, фактами із життя та перевагами працевлаштування в компанії, а також познайомились із новаційним форматом відділення, що має відкритий простір та digital-зону для більш комфортного обслуговування клієнтів.

Колектив кафедри економіки праці та менеджменту вдячний команді банку за високий рівень організації заходу та позитивні емоції, які отримали від нього їх вихованці, а також освітньому стартапу UGEN – за ефективні комунікації та оригінальні івенти, що вже стали частиною навчального процесу.  

Опублікований: 30-11-2018
Читайте також:
Вивчаючи досвід – навчаємося!

Наукова спільнота вже сьогодні працює над вирішенням питань щодо  підвищення національної безпеки України. Здобувачі та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу НУХТ активно долучаються до міжнародних конференцій і лекторіїв, які визначають роль пам’яток культурної спадщини у формуванні національної безпеки. Для України отримання міжна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вивчаючи досвід – навчаємося! 11 листопада 2022

Продовжуємо плідну співпрацю з Фондом освітніх ініціатив

Колектив кафедри теплоенергетики та холодильної техніки розвиває співпрацю з Фондом освітніх ініціатив, започатковану у ході підготовки та проведення Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «Chill Pro Tech Zone Students Awards-2025». Цього тижня був підписаний Меморандум про співпрацю, у рамках якого разом із нашим науково-педагогічним к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжуємо плідну співпрацю з Фондом освітніх ініціатив 28 лютого 2025

Шлях до професійного лідерства у сфері гостинності розпочали магістранти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»

4 вересня 2025 року гарантка магістерської освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» (спеціальність J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг), професорка кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук зустрілася з першокурсниками-магістрантами. Гарантка ознайомила здобувачів із основними положеннями освітньої п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шлях до професійного лідерства у сфері гостинності розпочали магістранти освітньої програми «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» 05 вересня 2025

Cтуденти-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів відкривають для себе палітру харчових виробництв

Цього разу група МО-4-2 відвідала пивоварний завод компанії Carlsberg Ukraine. Студенти були ознайомлені з його історією, структурними підрозділами та основними цехами виробництва. Неймовірні враження на бакалаврів справили передові світові інновації, як у технологічних аспектах, так і у оснащенні заводу – новітнє обладнання виробництва Бельгії, Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Cтуденти-бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів відкривають для себе палітру харчових виробництв 30 березня 2019