Н У Х Т

Квест-тури до роботодавців – частина навчального процесу управлінців персоналом

30 листопада 2018

Квест-тури до роботодавців – частина навчального процесу управлінців персоналом

Для підвищення упізнаваності бренду роботодавця серед молодих кандидатів HR-спеціалісти компаній розробляють нестандартні кар’єрні проекти, які активно досліджують управлінці персоналом (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») не лише на парах, але й безпосередньо «на місцях».

Одним із вдалих прикладів таких проектів є квест-тур Райффазен Банку Аваль, в якому взяли участь ейчари другого курсу. Наші студенти отримали інсайдерську інформацію від працівників HR-департаменту та заступниці голови правління банку Оксани Шевченко про діючі практики в управлінні персоналом, який тут визнається «головним активом», фінансові і не фінансові позиції-посади в банку, програми стажувань для різних категорій кандидатів, у тому числі без досвіду роботи.

Під час квесту управлінці персоналом побували в ролі співробітників Райффайзен Банку Аваль, виконуючи завдання, що були пов’язані з корпоративними цінностями, історією, фактами із життя та перевагами працевлаштування в компанії, а також познайомились із новаційним форматом відділення, що має відкритий простір та digital-зону для більш комфортного обслуговування клієнтів.

Колектив кафедри економіки праці та менеджменту вдячний команді банку за високий рівень організації заходу та позитивні емоції, які отримали від нього їх вихованці, а також освітньому стартапу UGEN – за ефективні комунікації та оригінальні івенти, що вже стали частиною навчального процесу.  

Опублікований: 30-11-2018
Читайте також:
Гаранти ще чотирьох освітніх програм готуються до акредитації

В університеті триває підготовка до акредитації освітніх програм. Наразі до акредитації готуються випускові кафедри за трьома бакалаврськими освітніми програмами – «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Міжнародні економічні відносини», «Готельно-ресторанна справа» і однією магістерською – «Менеджмент». Повідомлення про намір акредитува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гаранти ще чотирьох освітніх програм готуються до акредитації 09 вересня 2020

Викладачі університету – учасники ІХ Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів

Доценти кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства – учасники ІХ Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів, що працює 9-10 вересня 2020 р. у заміському еко-комплексі «Долина Страусів» (с. Ясногородка, Київська обл.) Форум відбувається з дотриманням усіх санітарних норм і правил. Основні теми – юридичний супровід і захист пивного біз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету – учасники ІХ Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів 10 вересня 2020

Викладачі діляться етапами свого професійного сходження

Асистент кафедри біотехнології і мікробіології Олена Сапура розповіла про своє професійне зростання: «Під час навчання у школі мені подобалися природничі науки, а також у мене завжди була любов до Землі. Тому з дитинства я хотіла мати професію, яка була б пов’язана з дослідженням природи. І саме мій інтерес до хімії та біології став причиною вступ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі діляться етапами свого професійного сходження 22 травня 2020

Представники кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв відвідали Кам’янець-Подільський коледж НУХТ

Кам’янець-Подільський – перлина України, місто, яке зачаровує, постійно дарує нові враження, і до якого неможливо звикнути. Це місто є також визнаним освітнім центром Поділля. Зокрема, у ньому функціонує один із провідних коледжів нашого університетського комплексу – Кам’янець-подільський коледж харчової промисловості. Днями до коледжу завітала до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв відвідали Кам’янець-Подільський коледж НУХТ 11 червня 2019