Н У Х Т

Сертифікація з Well-Being для освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»

03 вересня 2024

Сертифікація з Well-Being для освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»

У липні-серпні 2024 року доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Ірина Тюха відповідно до нового курсу «Управління благополуччям персоналу» для студентів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» пройшла факультативний онлайн-курс «The Science of Well-Being», підготовлений Yale University та запропонований освітньою платформою Coursera.

На курсі «The Science of Well-Being» розглядалися питання психологічного, фізичного, соціального, та економічного благополуччя, психоціальні чинники, вплив навколишнього середовища на благополуччя людини, шляхи розвитку позитивних якостей, можливі перепрограмування та стратегії формування звичок.

Вивчення та практикування у фундаментальних засадах науки про благополуччя дозволить менеджерам персоналу підвищити якість власного життя, покращити психічне здоров'я, сприятиме соціальній згуртованості, ефективності у навчанні та на роботі, а у їх професійній діяльності сприятиме досягненню підвищення продуктивності співробітників, зменшенню рівня стресу та вигорання, покращенню корпоративної культури, розвитку лідерських якостей, інноваціям та ефективному управлінню конфліктами.

Наші викладачі вдячні професійному інструктору, викладачеві Laurie Santos та організаторам курсів Coursera за можливість отримувати надсучасні знання зі світових практик менеджменту персоналу!

Опублікований: 03-09-2024
Читайте також:
Як першокласні молоді науковці проявили себе здобувачі вищої освіти кафедри маркетингу

Здобувачі вищої освіти вкотре проявили себе як першокласні молоді науковці. Цього разу маркетологи, підприємці та рекламісти взяли активну участь у 87 Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Про найцікавіше у науці та практиці зі своїх ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як першокласні молоді науковці проявили себе здобувачі вищої освіти кафедри маркетингу 17 квітня 2021

Технології грузинських страв для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від відомого бренд-шефа

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) відбувся майстер-клас з технології грузинських страв від улюбленого випускника факультету, бренд-шефа ресторану автентичної кухні «КазаН ДиваН» Володимира Єманова для студентів спеціальностей «Харчові технології» і «Готельно-ресторанна справа». Бренд-шеф розповів про приправи, які ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технології грузинських страв для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від відомого бренд-шефа 14 листопада 2019

З маркетинговими технологіями для популяризації органічного виробництва ознайомилися наші викладачі

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь в лекції-тренінгу «Застосування маркетингових технологій для популяризації органічного виробництва», що відбувся в рамках циклу лекцій-тренінгів з питань розвитку зеленого переходу та екологізації агропродовольчого бізнесу в Україні, які організувала Сільськогосподарс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З маркетинговими технологіями для популяризації органічного виробництва ознайомилися наші викладачі 10 березня 2025

Берпі у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

20 вересня 2019 року о 12 годині 30 хвилин студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ долучилися до Всеукраїнського флешмобу «Берпі», який одночасно проводився у всіх закладах вищої освіти України. Берпі – кроссфіт, що поєднує кілька послідовних рухів – присідання, упор лежачи й стрибок. Організували та провели флеш-моб в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Берпі у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 20 вересня 2019