Н У Х Т

Роль та місце туризму під час конфліктів і воєн обговорювали наші здобувачі й викладачі

25 квітня 2022

Роль та місце туризму під час конфліктів і воєн обговорювали наші здобувачі й викладачі

21 квітня 2022 року здобувачі та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу відвідали міжнародний вебінар «Роль та місце туризму під час конфліктів та воєн». Мета заходу передбачала пошук стратегій та дискусію навколо питання, як після перемоги зробити Україну успішним туристичним напрямком.

Під час заходу відбувся обмін думками голови Державного агентства розвитку туризму України Мар’яни Олеськів із експертами туристичної індустрії США, Австралії, Великобританії, Канади, Бельгії та Австрії. Також слово було надано генеральному секретарю Світової туристичної організації з 2010 по 2017 роки Талебу Ріфаі.

Основні тези, на яких акцентували доповідачі:

- Роль і місце туризму під час конфліктів та воєн. 
- Контраргумент походить від тих мислителів, які звертають нашу увагу на зло глобалізації. 
- Питання, як туризм сприяє світу у всьому світі, дуже актуальне.
-  Дискусія про світ через туризм використовувалася політиками та промисловістю для просування своїх власних інтересів.
- Туризм не лише найбільший у світі бізнес, а й найбільша у світі мирна індустрія.
- Більше туризму = більше робочих місць = більше доходів.
- Туризм корисний для світу, а світ корисний для туризму.
- Зробимо світ безпечнішим для туризму.
- Не в'їжджати до Росії, доки не припиниться військова агресія.
- Світ переживає сейсмічні зміни. Здатність туризму відігравати важливу роль у досягненні мети ООН з перетворення світу є проблематичною з кількох причин. Наприклад, бідність, пандемія Cavid-19, глобальна напруженість та українська війна.

Опублікований: 25-04-2022
Читайте також:
Наукові здобутки здобувачів-менеджерів

4 квітня 2023 року на кафедрі економіки праці та менеджменту у рамках проведення 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» відбулося засідання секції 5.2 «Сучасні методи управління підприємством», у якому взяли участь здобувачі вищої о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові здобутки здобувачів-менеджерів 05 квітня 2023

Ступінь доктора філософії (PhD) здобула аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів

16 червня 2021 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.008 аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів Лариса Чубенко презентувала свої дослідження за темою «Удосконалення технології напівфабрикатів з осадженням молочних білків активним комплексом рослин-дикоросів». Наукова керівниця – кандидатка технічних наук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ступінь доктора філософії (PhD) здобула аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів 18 червня 2021

День Української Державності у навчально-науковому комплексі університету

28 липня 2022 року Україна вперше відзначила День Української Державності, встановлений Указом Президента з метою вшанування видатного державотворця, князя Володимира Великого, а також як засвідчення поваги до видатних українців – Тараса Шевченка, Миколи Костомарова, Володимира Антоновича, Михайла Драгоманова, Івана Франка, Лесі Українки, Михайла Г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День Української Державності у навчально-науковому комплексі університету 29 липня 2022

Краща допомога старшокласникам у професійному самовизначенні – майстер-клас від студента!

Студент факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 1 курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 181 «Харчові технології» і випускник структурного підрозділу університету – Вінницького коледжу НУХТ – Андрій Дериш був залучений до участі у профорієнтаційному заході Вінницької області. Вінницький обласний центр зайнятості ініці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Краща допомога старшокласникам у професійному самовизначенні – майстер-клас від студента! 27 березня 2019