Н У Х Т

Роль та місце туризму під час конфліктів і воєн обговорювали наші здобувачі й викладачі

25 квітня 2022

Роль та місце туризму під час конфліктів і воєн обговорювали наші здобувачі й викладачі

21 квітня 2022 року здобувачі та викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу відвідали міжнародний вебінар «Роль та місце туризму під час конфліктів та воєн». Мета заходу передбачала пошук стратегій та дискусію навколо питання, як після перемоги зробити Україну успішним туристичним напрямком.

Під час заходу відбувся обмін думками голови Державного агентства розвитку туризму України Мар’яни Олеськів із експертами туристичної індустрії США, Австралії, Великобританії, Канади, Бельгії та Австрії. Також слово було надано генеральному секретарю Світової туристичної організації з 2010 по 2017 роки Талебу Ріфаі.

Основні тези, на яких акцентували доповідачі:

- Роль і місце туризму під час конфліктів та воєн. 
- Контраргумент походить від тих мислителів, які звертають нашу увагу на зло глобалізації. 
- Питання, як туризм сприяє світу у всьому світі, дуже актуальне.
-  Дискусія про світ через туризм використовувалася політиками та промисловістю для просування своїх власних інтересів.
- Туризм не лише найбільший у світі бізнес, а й найбільша у світі мирна індустрія.
- Більше туризму = більше робочих місць = більше доходів.
- Туризм корисний для світу, а світ корисний для туризму.
- Зробимо світ безпечнішим для туризму.
- Не в'їжджати до Росії, доки не припиниться військова агресія.
- Світ переживає сейсмічні зміни. Здатність туризму відігравати важливу роль у досягненні мети ООН з перетворення світу є проблематичною з кількох причин. Наприклад, бідність, пандемія Cavid-19, глобальна напруженість та українська війна.

Опублікований: 25-04-2022
Читайте також:
Цікаві кураторські години першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» під час цікавої кураторської години познайомилися з вітчизняним готельним підприємством. Організувала перше знайомство здобувачів освіти академічної групи ГС-1-5 з підприємством гостинності, тризірковим готелем Reikartz Raziotel наставниця, завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві кураторські години першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 18 вересня 2023

Гостьова онлайн-лекція кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка продовжує добру традицію НУХТ щодо проведення гостьових лекцій в онлайн-форматі. 13 лютого 2023 року у рамках вивчення здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова онлайн-лекція кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 14 лютого 2023

Професійне самовдосконалення викладача кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Викладач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, к.т.н., доцент Тарас Погорілий успішно завершив позапланове підвищення кваліфікації – курс воркшопів у рамках «Uni-BizBridge», яке тривало 21-22 листопада 2022 року на базі «Uni-BizBridge». Метою Всеукраїнського проєкту для викладачів університетів і коледжів Украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійне самовдосконалення викладача кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування 05 грудня 2022

НУХТ-2 перемагає та піднімається на третю сходинку Першої ліги столиці

У п’ятому турі Першої ліги столиці з футзалу серед студентських команд ЗВО в спортивному комплексі нашого університету наша збірна команда НУХТ-2 приймала колектив ІКВС. До цього матчу в чотирьох турах обидві команди здобули по сім очок, і переможець цієї зустрічі мав нагоду наблизитись до лідерів Першості. З перших хвилин гра була рівною, але в ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ-2 перемагає та піднімається на третю сходинку Першої ліги столиці 05 грудня 2018