Н У Х Т

Кращі готельні і ресторанні підприємства нашої країни приймали на виробничу практику здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

13 жовтня 2022

Кращі готельні і ресторанні підприємства нашої країни приймали на виробничу практику здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

З 3 по 5 жовтня 2022 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся захист звітів з виробничої практики здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» 4 курсу денної форми навчання факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка.

Здобувачі практикувалися з 1 по 28 вересня 2022 року на провідних готельних і ресторанних підприємствах України. У цей непростий для нашої країни час підприємства гостинності продовжують функціонувати й тримати економічний фронт, а також приймати на практику наших здобувачів освітніх ступенів.

Студенти мали можливість ознайомитись із діяльністю й набути практичних навиків у службах готельних підприємств ПрАТ «Готель Прем’єр Палац», ТОВ «Міжнародно-діловий центр» (HiltonKyiv), ТОВ «Баккара-Плюс», ТОВ «Рейкарц Хотел Менеджмент», ТОВ «Гранд Менеджмент» (Fairmont Grand Hotel Kyiv), ПрАТ «Готель «Салют», ДП «Готель «Козацький» та у різних типах закладів ресторанного господарства.

У своїх звітах про проходження практики здобувачі охарактеризували заклади готельно-ресторанного господарства, проаналізували види меню та виробничої програми, складського господарства, заготівельних і доготівельних цехів підприємства. Компетентно обґрунтували членам комісій із захисту звітів свої пропозиції щодо вдосконалення послуг у засобах розміщення та закладах харчування.

Під час захистів звітів здобувачі продемонстрували високий рівень теоретичних знань і набуті практичні навички, що дозволить їм у майбутньому реалізуватись як конкурентоспроможні і висококваліфіковані фахівці у сфері гостинності, адаптовані до умов сьогодення і потреб споживачів.

Колектив випускової кафедри готельно-ресторанної справи висловлює подяку відповідальній від кафедри, доцентці Олені Шидловській за організацію практичної підготовки майбутніх бакалаврів з готельно-ресторанної справи в умовах воєнного часу, керівникам практики від університету і готельних підприємств – за контроль за виконанням програми практики, консультування і мотивацію до професійної реалізації в індустрії гостинності для відновлення нашої України.

Вітаємо здобувачів із успішним проходженням і захистом виробничої практики, бажаємо подальших творчих успіхів та мирного неба!

Опублікований: 13-10-2022
Читайте також:
Наші на Ukraine Cheese Awards Day 2021

2 жовтня 2021 року у виставковому центрі ВДНГ у рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» відбувся фестиваль сиру Ukraine Cheese Awards Day 2021.  Такий цікавий захід, звичайно, не залишився без уваги студентів, які вивчають харчові технології, готельно-ресторан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші на Ukraine Cheese Awards Day 2021 05 жовтня 2021

Продовжують підкорювати наукові вершини на конкурсі наукових робіт з біології учасники студентського наукового гуртка «Biotech»

На базі Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка  відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю знань «Біологія». На конкурс була подана 71 студентська наукова робота, що надійшли із 40 закладів вищої освіти. На підсумкову науково-практичну конференцію запросили авторів 20 наукови...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують підкорювати наукові вершини на конкурсі наукових робіт з біології учасники студентського наукового гуртка «Biotech» 08 травня 2018

Перше наочне знайомство з виробництвом оздоровчих харчових продуктів здійснили студенти

З 17 по 21 вересня 2018 року відповідно до графіку навчального процесу на кафедрі технології оздоровчих продуктів студенти третього курсу освітнього ступеня «Бакалавр» денної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології» пройшли ознайомлювально-виробничу практику. У перший день практики відбулися організаційні збори, інструктаж з охорони п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше наочне знайомство з виробництвом оздоровчих харчових продуктів здійснили студенти 21 вересня 2018

Наші викладачі й здобувачі освіти показали німецьким гостям Київ і Україну

Професори Берлінського університету прикладних наук Stefan Junge та Martina Junge завершили свій візит на кафедру машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв. Програма знайомства з нашим університетом була насиченою – робочі дискусії, обмін ідеями, а ще на гостей чекали зустрічі з виробничниками. Разом із викладачами й здобувачами освіти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі й здобувачі освіти показали німецьким гостям Київ і Україну 28 липня 2021