Н У Х Т

Плани на навчальний рік

25 вересня 2020

Плани на навчальний рік

Нові реалії режиму карантину вносять зміни у форму роботи викладачів. Сучасні технології дозволяють вільно обговорювати та вирішувати усі робочі моменти у онлайн-форматі. Тож 21 вересня 2020 року відбулося чергове засідання кафедри екологічної безпеки та охорони праці.

На планове зсідання кафедри була запрошена декан факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак.

Колегіально були обговорені питання організації навчально-виховного процесу, профорієнтаційної, навчально-методичної та наукової роботи у 2020-2021 навчальному році.

Особлива увага була акцентована на якісному та своєчасному наповненні електронних курсів дистанційної платформи, щоб здобувачі освіти мали змогу доступно опановувати навчальний матеріал, а це, відповідно, сприятиме здобуттю компетентностей, визначених у навчальних програмах дисциплін.

Опублікований: 25-09-2020
Читайте також:
Відкрита лекція для першокурсників освітньо-професійної програми «Технології харчування»

21 листопада 2022 року доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Мамченко прочитала відкриту лекцію «Меню – візитна картка закладу ресторанного господарства» з навчальної дисципліни «Ресторанна справа» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» першого року навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція для першокурсників освітньо-професійної програми «Технології харчування» 22 листопада 2022

Збірна команда Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – володар Кубка міста з футболу

Із рахунком 8:1 збірна команда Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ здобула впевнену перемогу в фіналі змагань на Кубок міста з футболу, присвячених 110-й річниці смілянського футболу. На стадіоні «Авангард» у фінальному матчі юнаки грали зі збірною СПЕК ЧДТУ, яка у півфіналі з рахунком 1:0 перемогла команду «Юніор» (збірна шкіл міста). С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Збірна команда Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – володар Кубка міста з футболу 18 жовтня 2018

Наші магістранти проходять практику на базі єдиного українського органу сертифікації, визнаного у Європейському Союзі

Згідно з графіком навчального процесу здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньої-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів» розпочали проходження професійної практики. Уперше двоє здобувачів проходитимуть практику на базі українського сертифікаційного органу ТОВ «Органік Стандарт». Він є першим і єдиним укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші магістранти проходять практику на базі єдиного українського органу сертифікації, визнаного у Європейському Союзі 06 вересня 2021

Лайфхаки вступу на навчання від здобувачів кафедри електропостачання і енергоменеджменту

Триває профорієнтаційна робота здобувачів освіти кафедри електропостачання і енергоменеджменту. Студент групи ЕЛ-3-3 Олексій Фесенко провів профорієнтаційну онлайн-зустріч із учнями 11-го класу Шосткинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступ. №8 міста Шостки. Здобувач детально ознайомив учнів з освітньо-професійною програмою «Електротехніка та інф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лайфхаки вступу на навчання від здобувачів кафедри електропостачання і енергоменеджменту 31 жовтня 2023