Н У Х Т

Викладачі нашого університету проходять тренінги для експертів з акредитації освітніх програм

03 грудня 2019

Викладачі нашого університету проходять тренінги для експертів з акредитації освітніх програм

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти активно здійснює підготовку потенційних експертів із акредитації освітніх програм.

27-28 листопада 2019 р. участь в очному тренінгу експертів із акредитації освітніх програм на базі Національного університету «Києво-Могилянська академія» брала завідувач кафедри експертизи харчових продуктів Світлана Усатюк.

Тренери Світлана Кузнецова та Наталія Старинська професійно провели заняття й донесли учасникам нові цінності для акредитацій освітніх програм, зміни в процедурі акредитації, етапи підготовки та проведення акредитації освітніх програм, критерії якості вищої освіти і особливості процесу підготовки експертів.

Дводенний інтенсив був спрямований на набуття практичних навичок майбутніми експертами. Під час тренінгу розглядали опрацювання звіту про самооцінювання; складання плану візиту і розподіл ролей у групі експертів; підготовку до візиту експертної групи і проведення виїзної експертизи; кейси-симуляції ролей експертів, викладачів, стейкхолдерів, здобувачів вищої освіти, гарантів освітніх програм, керівництва закладу вищої освіти; складання звіту експертної групи; проблемні ситуації, що можуть виникнути під час виїзної акредитаційної експертизи. Учасники тренінгу мали можливість отримати компетентні відповіді на нагальні питання стосовно акредитації. Значна увага була приділена етиці прийняття виважених рішень і особливостям поведінки експертів під час виїзної експертизи.

Світлана Усатюк зазначила, що очний тренінг дозволив краще зрозуміти процедуру акредитації, набути нових знань і скілів, отримати надзвичайно корисні поради. Завідувач кафедри експертизи харчових продуктів висловлює  вдячність Національному агентству із забезпечення якості вищої освіти і тренерам Світлані Кузнецовій та Наталії Старинській за формування найціннішого досвіду, що сприятиме забезпеченню якості вищої освіти.

Опублікований: 03-12-2019
Читайте також:
Студент Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – призер обласної олімпіади з хімії

На базі Золотоніського коледжу ветеринарної медицини БНАУ відбулася І Обласна олімпіада з хімії серед студентів І курсів вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації Черкаської області. Представники коледжів у чесній та наполегливій боротьбі змагалися за звання кращого хіміка. Студент групи МЕХ17 Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – призер обласної олімпіади з хімії 24 квітня 2018

Лекція з дисципліни «Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства» для третьокурсників

17 листопада 2022 року доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ольга Коваль прочитала відкриту лекцію «Вивчення технології виготовлення олій холодного віджиму» з дисципліни «Модуль 2. Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня 3-го року навчання спеціальності 1...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція з дисципліни «Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства» для третьокурсників 24 листопада 2022

Студентський «профдесант» від кафедри іноземних мов професійного спрямування

Триває період дистанційного навчання, проте викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування активно займаються профорієнтаційною роботою. Зокрема, старші викладачі Олена Кохан і Лариса Яненко заохочують студентів університету відвідувати рідні школи аби розповісти нинішнім школярам про своє студентське життя, навчання в університеті, резул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентський «профдесант» від кафедри іноземних мов професійного спрямування 14 лютого 2018

Презентація кафедри експертизи харчових продуктів у коледжі НУХТ

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Шульга і Анастасія Чорна відвідали коледж ресторанного господарства НУХТ Із метою презентації спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» і «Якість, стандартизація та сертифікація». Викладачів привітно зустріли заступник директора з навчальної роботи Микола Лобур, зав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація кафедри експертизи харчових продуктів у коледжі НУХТ 29 листопада 2019