Н У Х Т

Прогресивні методи і техніки обговорили з англійським фахівцем викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

11 травня 2018

Прогресивні методи і техніки обговорили з англійським фахівцем викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Викладачі кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Юлія Калюжна та Олена Гаркуша взяли участь у науковій конференцію «Learning-oriented feedback in the development and assessment of interactional competence», яку проводив представник Кембриджського науково-дослідного центру, Dr Daniel Lam.

Daniel Lam презентував новий підхід до поточного та екзаменаційного оцінювання усного мовлення студентів, створення сприятливих умов тестування, які підвищуватимуть об’єктивність поставлених оцінок і мотивуватимуть учнів на підкорення нових вершин. Нова система оцінювання включає в себе і створення контрольної таблиці, в якій студент бачитиме критерії оцінювання, а також рекомендації для покращення результатів. Даний підхід був презентований на прикладі міжнародного екзамену FCE (First Certificate English).

Друга частина конференції була присвячена розгляду можливостей запровадження навчально-орієнтованого оцінювання у викладання іноземної мови в українських університетах. Особлива увага була приділена діалогічному мовленню та розширенню критеріїв в його оцінюванні. Згідно з проектним концептом діалогічне мовлення охоплює не лише мовленнєву компетенцію, а й використання невербальних засобів комунікації, які даватимуть додаткові бали при оцінюванні.

Під час семінару викладачі обговорювали з Daniel Lam прогресивні методи і техніки у вдосконаленні усного мовлення студентів. Дана конференція сприяла обміну викладацьким досвідом і методичними здобутками викладачів України і Великобританії.

Опублікований: 11-05-2018
Читайте також:
Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів взяли участь у LEAN Global Connection 2023

Вчимося долати сьогоднішні виклики заради кращого майбутнього! Доценти кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша, Оксана Вашека та Богдан Пащенко взяли активну участь у LEAN Global Connection 2023 – найбільшому у світі онлайн-заході з ощадливого виробництва та LEAN-мислення. Протягом останнього десятиліття людство стикається із все біль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів взяли участь у LEAN Global Connection 2023 30 листопада 2023

Майстер-клас для майбутніх вступників із приготування дамплінгу

В університеті відбувся черговий потужний захід для наших майбутніх вступників. Цього разу це був майстер-клас із приготування традиційної китайської страви дамплінг від шеф-кухарки китайської кухні ресторану «Loving Hut» (Бостон, США) Чи Чжу, за участі волонтерки міжнародної асоціації Supreme Master Ching Hai Зени Анні Макнил (Великобританія) і пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для майбутніх вступників із приготування дамплінгу 19 червня 2025

Ряди біотехнологів невпинно зростають!

З 6 по 13 червня на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулися захисти дипломних бакалаврських проектів студентів денної форми навчання за напрямом підготовки «Біотехнологія». Екзаменаційну комісію очолювала завідувач кафедри, професор Тетяна Пирог. У складі комісії були доценти кафедри Юрій Пенчук та Оксана Скроцька, а також секретар, асистен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ряди біотехнологів невпинно зростають! 18 червня 2019

Партнеру НУХТ – Бердичівському пивоварному заводу 160 років!

160 років тому назад у світі сталося багато історичних подій – відміна кріпацтва, втрата великого Кобзаря, борця за вільну Україну – Тараса Григоровича Шевченка, утворення Італійської держави та багато інших. Непомітно у 1861 році відбулося народження Бердичівського пивоварного заводу, засновником якого став чеський колоніст Станіслав Чеп. Сьогодн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Партнеру НУХТ – Бердичівському пивоварному заводу 160 років! 06 вересня 2021