Н У Х Т

Доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів долучилися до розгляду актуальних питань органічного сектору

18 вересня 2018

Доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів долучилися до розгляду актуальних питань органічного сектору

Доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко та Наталія Фалендиш взяли участь у прес-конференції «Новий органічний закон: чого очікувати виробникам та споживачам?» в УНІАН, на якій розглядалися актуальні питання органічного сектору: державний контроль органічного сектору, шляхи покращення довіри споживачів до вітчизняних органічних продуктів, недобросовісна конкуренція на ринку здорового харчування.

Про ці та інші питання, а також про подальші перспективи розвитку вітчизняного органіку доповіли провідні експерти: голова правління Федерації органічного руху України Євген Милованов, заступник міністра аграрної політики та продовольства України Ольга Трофімцева, керівник проекту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного землеробства» Елізабет Рюегг.

Отримана інформація буде корисною для впровадження в навчальний процес студентів освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів». 

Опублікований: 18-09-2018
Читайте також:
Команда викладачів університету – у столичному Ліцеї № 128

16 жовтня 2024 року доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анастасія Шевченко, доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олег Галенко та асистент кафедри готельно-ресторанної справи, уповноважена особа консультаційного центру абітурієнтів НУХТ Артем Ущаповський завітали до Ліцею № 128 Дніпровського району міст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команда викладачів університету – у столичному Ліцеї № 128 18 жовтня 2024

Захист кваліфікаційних робіт спеціальності «Туризм»

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбувся захист кваліфікаційних робіт. Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 242 «Туризм» представили результати своїх досліджень, спрямовані на удосконалення продуктового портфелю туристичних підприємств за рахунок впровадження гастрономічних, лікувальних, навчальних, спортивних, подієв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист кваліфікаційних робіт спеціальності «Туризм» 19 червня 2023

Онлайн-квартирник від компанії «Кернел» для студентів-енергетиків

29 квітня компанія «Кернел» провела вебінар «Як працює сучасна енергосистема активів найбільшої української агрокомпанії» для студентів-енергетиків. У рамках онлайн-квартирника «Кернел» керівник департаменту зберігання Микола Солнцев, HR бізнес-партнер виробничих активів Руслана Богданова і головний фахівець КВПтаА Віктор Сербул розповідали про те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-квартирник від компанії «Кернел» для студентів-енергетиків 30 квітня 2020

Веселий «екватор» технологів харчування

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції організувала та провела серед здобувачів освіти тематично-розважальну гру «Екватор». Студентський екватор – це символічний перевал через половину терміну навчання. Два з половиною роки студентства уже даються взнаки – за спиною п’ять сесій, вже здана перша курсова, залікова книжка наполовину з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Веселий «екватор» технологів харчування 19 квітня 2024