Н У Х Т

Наступний крок на шляху досягнення цілей

19 лютого 2024

Наступний крок на шляху досягнення цілей

Допоки в університеті тривають захисти магістерських робіт здобувачі освітньо-наукових програм мають можливість надихнутися успіхом і позитивною енергетикою колег й перейти до реалізації власних амбітних задумів.

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася зустріч здобувачів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» та керівників випускових кваліфікаційних робіт. Фокусним питанням заходу було обговорення тем магістерських робіт, зміст і коло завдань, на вирішення яких вони орієнтовані. Особливим підходом випускової роботи за освітньою програмою «Lean-виробництво харчової продукції» є комплексний розгляд окресленої проблеми та розроблення заходів з її вирішення на межі трьох спеціальностей – 181 «Харчові технології», 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка», 133 «Галузеве машинобудування».

Спільна робота керівників і магістрантів пройшла у активному обговоренні проблемних питань, визначенні завдань та пошуку шляхів їх ефективного вирішення. Неможливо переоцінити важливість очікуваних результатів магістерських робіт, адже їх тематика орієнтована на актуальні питання операційного вдосконалення процесів, обговорених із операторами ринку – партнерами університету, виробничі потужності яких були базами практик здобувачів, а у переважній більшості нині є місцем роботи магістрантів.

Отож, цілі встановлено, окреслено характеристики для їх досяжності. Бажаємо здобувачам і керівникам успішної роботи!

Опублікований: 19-02-2024
Читайте також:
Цікаві факти про харчові звички українців

Протягом березня доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Аліна Наконечна прочитала ряд гостьових лекцій на тему «Цікаві факти про харчові звички українців» для здобувачів спеціальності 181 «Виробництво харчової продукції» Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ і Київського фахового коледжу р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві факти про харчові звички українців 26 березня 2025

Про ефективну роботу викладачів на методичному семінарі кафедри експертизи харчових продуктів

Днями на кафедрі експертизи харчових продуктів пройшов методичний семінар Оксани Мельник «Правильний розподіл робочого навантаження як основа успіху і ефективної роботи викладачів у закладах вищої освіти». Були розглянуті основні принципи управління часом, усвідомлення і застосування яких дозволить підвищити ефективність і продуктивність праці нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про ефективну роботу викладачів на методичному семінарі кафедри експертизи харчових продуктів 26 травня 2020

Захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт: серед гостей потенційні роботодавці

7 червня на кафедрі біотехнології і мікробіології стартували захисти кваліфікаційних робіт здобувачів-четвертокурсників спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». За час навчання (з 2018 року) кожен із них встиг зазирнути і попрацювати в повній мірі в мікробіологічній лабораторії, в лабораторіях хімічного контролю і аналізу, засвоїти і удо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт: серед гостей потенційні роботодавці 10 червня 2022

До участі у конкурсі-фестивалі інженерних талантів запрошені студенти НУХТ

В університеті відбулася презентація Третього всеукраїнського конкурсу-фестивалю інженерних талантів «Future of Ukraine 2020», який проводять Асоціація ректорів вищих навчальних закладів України та Благодійний фонд імені Святого Володимира за участю компаній «Прогрестех-Україна», «Тукана Інжиніринг Україна», «Боїнг Україна». Головною метою фестива...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До участі у конкурсі-фестивалі інженерних талантів запрошені студенти НУХТ 08 січня 2020