Допоки в університеті тривають захисти магістерських робіт здобувачі освітньо-наукових програм мають можливість надихнутися успіхом і позитивною енергетикою колег й перейти до реалізації власних амбітних задумів.
На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася зустріч здобувачів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» та керівників випускових кваліфікаційних робіт. Фокусним питанням заходу було обговорення тем магістерських робіт, зміст і коло завдань, на вирішення яких вони орієнтовані. Особливим підходом випускової роботи за освітньою програмою «Lean-виробництво харчової продукції» є комплексний розгляд окресленої проблеми та розроблення заходів з її вирішення на межі трьох спеціальностей – 181 «Харчові технології», 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка», 133 «Галузеве машинобудування».
Спільна робота керівників і магістрантів пройшла у активному обговоренні проблемних питань, визначенні завдань та пошуку шляхів їх ефективного вирішення. Неможливо переоцінити важливість очікуваних результатів магістерських робіт, адже їх тематика орієнтована на актуальні питання операційного вдосконалення процесів, обговорених із операторами ринку – партнерами університету, виробничі потужності яких були базами практик здобувачів, а у переважній більшості нині є місцем роботи магістрантів.
Отож, цілі встановлено, окреслено характеристики для їх досяжності. Бажаємо здобувачам і керівникам успішної роботи!