Н У Х Т

Лекторій від директорки готельного підприємства Hilton Kyiv для здобувачів освіти факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

25 лютого 2025

Лекторій від директорки готельного підприємства Hilton Kyiv для здобувачів освіти факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Днями в рамках вивчення вибіркової освітньої компоненти «Світова індустрія гостинності» відбувся гостьовий онлайн-лекторій на тему «Характеристика світової готельної мережі Hilton» для здобувачів освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка.

На запрошення лекторки дисципліни, доцентки Ольги Дульки до освітнього віртуального простору завітала директорка управління по роботі з персоналом ТОВ «Міжнародно діловий центр», готель Hilton Kyiv Антоніна Форостяна.

Гостьова спікерка звернула увагу студентів на історію створення світової готельної мережі Hilton, біографію та історію успіху Конрада Хілтона – засновника світового бренду індустрії гостинності.

Здобувачі освіти дізналися про інноваційні рішення, запроваджені у готельній мережі Hilton від початку її створення до сьогодення, отримали детальну інформацію про характеристику брендів готельної мережі, представлених у 140 країнах світу.

Лекторкою було детально охарактеризовано деякі бренди готельної мережі. Фахівчиня звернула увагу на корпоративну культуру мережі готелів, розповіла про цінності та представила місію компанії – «Сповнити світ світлом та теплотою гостинності».

Також здобувачі освіти дізналися про глобальні цілі готельної мережі Hilton, дотримання концепції сталого розвитку та розвиток екологічності в її закладах розміщення.

Управителька однієї з найуспішніших світових готельних мереж розповіла нашим здобувачам освіти про секрети професійного зростання, можливість проходження практичної підготовки та працевлаштування, що мотивує студентів розвиватися у сфері гостинності й сприяє їхній успішній кар’єрі в майбутньому.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи щиро вдячний постійному стейкхолдеру ТОВ «Міжнародно діловий центр», готель Hilton Kyiv та Антоніні Форостяній за активну співпрацю і значний внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців індустрії гостинності.

Опублікований: 25-02-2025
Читайте також:
Дистанційне навчання: точки дотику

Колектив кафедри біотехнології і мікробіології, крім безпосередньої підготовки фахівців-біотехнологів, забезпечує опанування основ загальної та галузевої мікробіологій для здобувачів інших навчальних структур університету. Для майбутніх технологів різних галузей харчової промисловості знання з мікробіології є невід’ємною складовою якісної професій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дистанційне навчання: точки дотику 28 квітня 2022

Лекції на платформі ZOOM очима здобувачів

Минулого тижня відбулася відкрита лекція з дисципліни «Мікробіологія», яку прочитав для студентів спеціальності «Хімічні технології та інженерія» доцент, досвідчений викладач кафедри біотехнології і мікробіології Олександр Воронцов. Наразі всі викладачі, з огляду на епідемічний стан в нашій країні, як ніколи, зацікавлені в покращенні організації н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекції на платформі ZOOM очима здобувачів 10 березня 2021

Робоча зустріч на кафедрі обліку і аудиту

20 січня 2021 р. відбулася зустріч завідувача кафедри обліку і аудиту, професора Леоніда Чернелевського, гарантів освітньо-професійної програми «Облік і аудит» і членів робочої групи зі здобувачами першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівня вищої освіти в форматі zoom-конференції. На початку зустрічі Леонід Чернелевський привітав ус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робоча зустріч на кафедрі обліку і аудиту 21 січня 2021

Гурток «Інтелектуал» кафедри маркетингу працює над власним брендом

Щоб здобути популярність будь-який суб’єкт маркетингу працює над власним брендом. То чому б студентському гуртку кафедри маркетингу не мати свого фірмового блоку? Ще кілька років тому здобувачі разом із викладачами попрацювали із неймінгом, і у гуртка з’явилось ім’я «Інтелектуал». А нещодавно маркетологи-інтелектуали почали роботу над створенням ло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гурток «Інтелектуал» кафедри маркетингу працює над власним брендом 28 листопада 2022