Н У Х Т

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи – учасниця освітнього літнього онлайн-кемпу з розвитку soft skills

25 липня 2022

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи – учасниця освітнього літнього онлайн-кемпу з розвитку soft skills

Викладачка кафедри готельно-ресторанної справи, доцентка Тетяна Іщенко у рамках всеукраїнського проєкту «Uni-Biz Bridge Camp» з 1 по 14 липня брала участь в освітньому літньому онлайн-кемпі з розвитку soft skills для викладачів «Uni-Biz Bridge Camp».

Учасники онлайн-заходу дізналися про нові підходи до викладання та комунікації зі студентами, професійне вигорання, стратегію win-win-win: студенти – роботодавці – університети, діджиталізацію освіти і як вести соціальні мережі університету.

Серед спікерів освітнього «Uni-Biz Bridge Camp» були ментор SoftServe IT Academy Віталій Сватко, Training Manager Sigma Software Ольга Осередчук, начальник відділу сприяння працевлаштуванню та роботи з випускниками КНУ імені Тараса Шевченка Роман Куриленко, тренерка Національного банку України, амбасадорка з фінансової грамотності, авторка тренінгових програм Оксана Погонюк, CEO UGEN Марина Джулай.

Завершився літній освітній кемп зустріччю у форматі World Cafe (Світове кафе) на тему «Університет майбутнього після перемоги», під час якої науково-педагогічні працівники ділилися своїми думками та ідеями, обмінювалися знаннями і досвідом, неформально дискутували у комфортній психологічній атмосфері для формування стратегічного бачення розвитку закладів вищої освіти після нашої перемоги.

Організатори освітнього івенту подякували всім викладачам, які долучилися, за внесок у розвиток української освіти та формування університету майбутнього після перемоги.

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи нашого університету не зупиняться у своїй самоосвіті навіть у період літньої відпустки і прокачують свої soft skills для забезпечення якості підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». Тримаємо освітній фронт! Все буде Україна! 

Опублікований: 25-07-2022
Читайте також:
Гостьова лекція від кафедри туристичного та готельного бізнесу

1 листопада у рамках вивчення обов’язкової дисципліни «Організація та логістика транспортних послуг» для здобувачів 3 курсу спеціальність 242 «Туризм і рекреація» гостьову лекцію прочитав керівник напрямку вузькоколійних залізниць та ретро-техніки АТ «Укрзалізниця» Олег Заблудовський. Лекція «Вузькоколійна залізниця: історія, відтворення, використ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від кафедри туристичного та готельного бізнесу 02 листопада 2023

Корисні інсайти готельного бізнесу для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Лекцію для студентів 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» прочитала менеджер фронт-офісу 5-зіркового готелю «Hilton Kyiv» Ірина Кудрявченко, яка поділилася з майбутніми готельєрами своїми знаннями та досвідом. Лектор розповіла історію готелю «Hilton Kyiv» і особливості його структури. Важливим питанням лекції також було висвітлен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні інсайти готельного бізнесу для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 25 квітня 2019

Усе про систему YouControl дізналися здобувачі спеціальності «Облік і оподаткування» від гостьової лекторки

11 листопада 2022 року для здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» відбулася бінарна лекція «Перевірка контрагентів (юридичних осіб) за допомогою системи YouControl», яку  прочитали доцентка Людмила Духновська і запрошена лекторка, менеджерка освітнього напрямку компанії  YouControl Тереза Вергелесова. YouControl – аналітична система ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про систему YouControl дізналися здобувачі спеціальності «Облік і оподаткування» від гостьової лекторки 14 листопада 2022

Міжнародне наукове співробітництво кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів у рамках міжнародного співробітництва проведено серію спільних наукових досліджень з метою вивчення функціонально-технологічних властивостей розчинних харчових волокон у морозиві молочному. У складі дослідницької групи працювали: доцентка Жешувського університету (Польща) Магдалена Буніовська, проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне наукове співробітництво кафедри технології молока і молочних продуктів 21 вересня 2021