Н У Х Т

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи – учасниця освітнього літнього онлайн-кемпу з розвитку soft skills

25 липня 2022

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи – учасниця освітнього літнього онлайн-кемпу з розвитку soft skills

Викладачка кафедри готельно-ресторанної справи, доцентка Тетяна Іщенко у рамках всеукраїнського проєкту «Uni-Biz Bridge Camp» з 1 по 14 липня брала участь в освітньому літньому онлайн-кемпі з розвитку soft skills для викладачів «Uni-Biz Bridge Camp».

Учасники онлайн-заходу дізналися про нові підходи до викладання та комунікації зі студентами, професійне вигорання, стратегію win-win-win: студенти – роботодавці – університети, діджиталізацію освіти і як вести соціальні мережі університету.

Серед спікерів освітнього «Uni-Biz Bridge Camp» були ментор SoftServe IT Academy Віталій Сватко, Training Manager Sigma Software Ольга Осередчук, начальник відділу сприяння працевлаштуванню та роботи з випускниками КНУ імені Тараса Шевченка Роман Куриленко, тренерка Національного банку України, амбасадорка з фінансової грамотності, авторка тренінгових програм Оксана Погонюк, CEO UGEN Марина Джулай.

Завершився літній освітній кемп зустріччю у форматі World Cafe (Світове кафе) на тему «Університет майбутнього після перемоги», під час якої науково-педагогічні працівники ділилися своїми думками та ідеями, обмінювалися знаннями і досвідом, неформально дискутували у комфортній психологічній атмосфері для формування стратегічного бачення розвитку закладів вищої освіти після нашої перемоги.

Організатори освітнього івенту подякували всім викладачам, які долучилися, за внесок у розвиток української освіти та формування університету майбутнього після перемоги.

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи нашого університету не зупиняться у своїй самоосвіті навіть у період літньої відпустки і прокачують свої soft skills для забезпечення якості підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». Тримаємо освітній фронт! Все буде Україна! 

Опублікований: 25-07-2022
Читайте також:
Успішний старт: перші захисти бакалаврів освітньої програми «Інжиніринг харчових виробництв»

Тематика бакалаврських дипломних проєктів зазвичай стикується із актуальними для промисловості питаннями. Перший у цьому році захист бакалаврів, що навчаються за освітньою програмою «Інжиніринг харчових виробництв», це правило підтвердив. Найвідповідальніші бакалаври кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв – Марія Тєняєва, Вл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний старт: перші захисти бакалаврів освітньої програми «Інжиніринг харчових виробництв» 09 червня 2020

Приємні миті спілкування

Викладачі наших кафедр активно допомагають старшокласникам краще опановувати складні навчальні дисципліни та у підготовці до ЗНО. Для цього вони влаштовують лекторії та майстер-класи у зручний для школярів час. Не виключення і кафедра фізики, доцент якої Михайло Лазаренко днями провів майстер-клас «Магнітні поля навколо нас». Метою даної роботи бу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приємні миті спілкування 06 лютого 2020

Заочники кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування здобули освітній рівень «спеціаліст»

21 та  23 лютого 2017 року на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування факультету інженерної механіки та пакувальної техніки відбувся захист дипломних проектів студентами заочної форми навчання освітнього рівня «спеціаліст» спеціальності  «Обладнання переробних та харчових виробництв». Випускники ґрунтовно розкрили...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заочники кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування здобули освітній рівень «спеціаліст» 23 лютого 2017

Тенденції ринку напоїв: наші викладачі обмінюються досвідом

Нещодавно відбувся бізнес-семінар «Напої України 2023», організований компанією Marko Pack Agency. Це щорічна подія для виробників напоїв, спеціалістів ритейлу та постачальників технологій і пакування. Учасники заходу розглядали тенденції світового ринку напоїв (БАН, пива, соків), досвід успішного створення брендів та інноваційні рішення у сфері в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тенденції ринку напоїв: наші викладачі обмінюються досвідом 21 грудня 2023