Н У Х Т

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи – учасниця освітнього літнього онлайн-кемпу з розвитку soft skills

25 липня 2022

Доцентка кафедри готельно-ресторанної справи – учасниця освітнього літнього онлайн-кемпу з розвитку soft skills

Викладачка кафедри готельно-ресторанної справи, доцентка Тетяна Іщенко у рамках всеукраїнського проєкту «Uni-Biz Bridge Camp» з 1 по 14 липня брала участь в освітньому літньому онлайн-кемпі з розвитку soft skills для викладачів «Uni-Biz Bridge Camp».

Учасники онлайн-заходу дізналися про нові підходи до викладання та комунікації зі студентами, професійне вигорання, стратегію win-win-win: студенти – роботодавці – університети, діджиталізацію освіти і як вести соціальні мережі університету.

Серед спікерів освітнього «Uni-Biz Bridge Camp» були ментор SoftServe IT Academy Віталій Сватко, Training Manager Sigma Software Ольга Осередчук, начальник відділу сприяння працевлаштуванню та роботи з випускниками КНУ імені Тараса Шевченка Роман Куриленко, тренерка Національного банку України, амбасадорка з фінансової грамотності, авторка тренінгових програм Оксана Погонюк, CEO UGEN Марина Джулай.

Завершився літній освітній кемп зустріччю у форматі World Cafe (Світове кафе) на тему «Університет майбутнього після перемоги», під час якої науково-педагогічні працівники ділилися своїми думками та ідеями, обмінювалися знаннями і досвідом, неформально дискутували у комфортній психологічній атмосфері для формування стратегічного бачення розвитку закладів вищої освіти після нашої перемоги.

Організатори освітнього івенту подякували всім викладачам, які долучилися, за внесок у розвиток української освіти та формування університету майбутнього після перемоги.

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи нашого університету не зупиняться у своїй самоосвіті навіть у період літньої відпустки і прокачують свої soft skills для забезпечення якості підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». Тримаємо освітній фронт! Все буде Україна! 

Опублікований: 25-07-2022
Читайте також:
Ознайомчо-виробнича практика третьокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій розпочалася на корпорації «Оболонь»

Під керівництвом доцента кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кандидата технічних наук Романа Мукоїда студенти 3 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій в межах ознайомчо-виробничої практики відвідали ПрАТ «Оболонь». ПрАТ «Оболонь» – корпорація з виробництва пива, безалкогольних і слабоалкогольних напоїв, мінерал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ознайомчо-виробнича практика третьокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій розпочалася на корпорації «Оболонь» 05 вересня 2019

Чергова профорієнтаційна зупинка біотехнологів – у Ірпінському ліцеї №1

Чергова зустріч профорієнтаційної команди факультету біотехнології та екологічного контролю з майбутніми вступниками відбулася в Ірпінському ліцеї №1. Цього разу представником від спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» виступив студент академічної групи БТ-1-1 Тімур Соколовський разом із асистенткою кафедри біотехнології і мікробіології ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова профорієнтаційна зупинка біотехнологів – у Ірпінському ліцеї №1 15 листопада 2023

Магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно захистили дипломні проекти

На кафедрі готельно-ресторанної справи завершилися захисти дипломних магістерських проектів студентами освітнього ступеня «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», спеціалізації «Готельна і ресторанна справа», денної форми навчання. Екзаменаційну комісію, яка оцінювала спроектовані підприємства готельного господарства, очолював зав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно захистили дипломні проекти 24 лютого 2018

Проблемна науково-дослідна лабораторія університету дивує своїми можливостями здобувачів-біотехнологів

Зазвичай у середині жовтня в Києві відбувалися визначні події – Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості «PHARMATechExpo» та Міжнародний конгрес фармацевтичної промисловості. Здобувачі освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» нашого університету в рамках ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблемна науково-дослідна лабораторія університету дивує своїми можливостями здобувачів-біотехнологів 20 жовтня 2023