Н У Х Т

Здобувачка освітньої програми «Менеджмент» – серед переможців конкурсу «Ігри Заводів 7.0»

15 квітня 2024

Здобувачка освітньої програми «Менеджмент» – серед переможців конкурсу «Ігри Заводів 7.0»

Здобувачка 4 курсу освітньої програми «Менеджмент» Вікторія Загородня у складі команди «Прості рішення» виборола друге місце у вирішенні кейсу в рамках освітньо-кар’єрного заходу «Ігри Заводів 7.0» від UGEN.

У ході конкурсу відбулася серія вебінарів, де провідні експерти з різних галузей виробництва поділилися внутрішніми процесами у сфері FMCG та харчової промисловості, та командне вирішення кейсів і змагання за призи від компаній.

На Іграх Заводів 7.0 були представлені шість кейсів від провідних підприємств країни: концерн «Хлібпром» запропонував розробити формули для точного розрахунку кількості води для замісу тіста; компанія «Metinvest» була зацікавлена у стимулюванні працевлаштування молоді на металургійні підприємства України для відродження економіки країни; BAT «Україна» надала кейс щодо впровадження нових цінностей на виробництві; компанія «KERNEL» виклала свій кейс щодо алгоритму запуску нових комплексних ліній технологічного обладнання на заводі у віддаленому режимі; агропромисловий холдинг МХП представив на конкурс два кейси – удосконалення алгоритмів визначення зон продуктивності поля та забезпечення камер заморожування резервним джерелом живлення.

Кожний із представлених кейсів відкривав нові можливості та виклики для учасників конкурсу, що зробило подію захоплюючою та продуктивною.

Команда «Прості рішення» продемонструвала високий рівень майстерності і виборола друге місце за вирішення кейсу від компанії МХП. Вітаємо нашу здобувачку Вікторію Загородню з цим досягненням!

Опублікований: 15-04-2024
Читайте також:
Студенти нашого навчального комплексу знайомлять з традиціями української кухні

16 лютого 2017 року студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ познайомили з традиціями української кухні колектив ДНЗ №20 «Дзвіночок». Для вихователів закладу Ілля Гетьман і Валентин Крижанівський (032 група) із викладачем Ганною Нефедовою провели майстер-клас по оформленню та подаванню страв української кухні. Студенти ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти нашого навчального комплексу знайомлять з традиціями української кухні 17 лютого 2017

Найкращі риси майбутнього спеціаліста машинобудівної галузі демонструють при проходженні практики наші студенти

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ у рамках декади комісії фахових дисциплін інженерної механіки, присвяченої Дню машинобудівника, відбулася виставка стіннівок «Практика-online». Їх підготували студенти 4-го курсу спеціальностей «Технологія обробки матеріалів на верстатах і автоматичних лініях» та «Експлуатація та ремонт обладнання хар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найкращі риси майбутнього спеціаліста машинобудівної галузі демонструють при проходженні практики наші студенти 20 вересня 2018

Пізнавальна зустріч із випускницею кафедри технології оздоровчих продуктів

3 жовтня на кафедру технології оздоровчих продуктів завітала випускниця магістратури 2020 року освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» Наталія Ткачук. На гостьовому занятті з дисципліни «Основи кріогенних і сушильних технологій», яке для здобувачів третього курсу Навчально-наукового ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пізнавальна зустріч із випускницею кафедри технології оздоровчих продуктів 04 жовтня 2022

Тестується оновлена версія електронної бібліотеки університету: знайомтеся, надавайте пропозиції

Фахівці Науково-технічної бібліотеки університету пропонують користувачам для ознайомлення оновлену версію електронної бібліотеки Національного університету харчових технологій. Ресурс має нові розширені можливості пошукового апарату за параметрами: кафедра, дисципліна, спеціальність, номер електронних методичних вказівок. Наразі цей ресурс працю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тестується оновлена версія електронної бібліотеки університету: знайомтеся, надавайте пропозиції 06 липня 2021