Н У Х Т

Майже 59 тисяч вступників отримали рекомендації до зарахування на бюджет

02 серпня 2018

Майже 59 тисяч вступників отримали рекомендації до зарахування на бюджет

58 тисяч 875 вступників на освітній ступінь «бакалавр» («магістр» медичного, ветеринарного та фармацевтичного спрямування) отримали рекомендації для вступу на бюджет. Розподіл місць відбувся 1 серпня 2018 року за алгоритмом адресного розміщення державного та регіонального замовлення.

Відповідна інформація – хто отримав бюджетні місця – вже вивантажена та має відображатися в електронних кабінетах вступників. Так, у них навпроти однієї із заяв повинен з’явитися статус «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти державного (регіонального) бюджету)». Таким вступникам потрібно буде виконати вимоги до зарахування до 18-ї години 6 серпня. Саме зарахування за державним або регіональним замовленням проводиться до 12-ї години 7 серпня.

Інформація про розподіл бюджетних місць також оприлюднена на офіційному ресурсі, де відображається хід вступної кампанії https://vstup.edbo.gov.ua/. Інформація по рекомендованих по нашому університету знаходиться тут.

Якщо після розподілу бюджетних місць у вступників виникнуть питання щодо його справедливості, вони можуть звернутися, насамперед, до приймальних комісій або скористатися алгоритмами верифікації, які викладені в Умовах прийому.

До 18 серпня відбудеться переведення на вакантні бюджетні місця.

За всіма спеціальностями право на переведення мають ті вступники, в кого є спеціальні умови на участь у конкурсі. Зокрема, першою категорією переведення незалежно від конкурсного бала є діти загиблих захисників України. Наступні категорії, переведення яких залежить від конкурсного бала, – діти учасників АТО, особи з інвалідністю І, ІІ груп та діти з інвалідністю віком до 18 років, внутрішньо переміщені особи тощо.

За тими спеціальностями, яким надається особлива підтримка, право на переведення мають вступники, що не були рекомендовані за широким конкурсом на бюджетні місця.

Раніше в МОН повідомили, що у вступників, які не отримають рекомендації на бюджет, навпроти всіх заяв в електронних кабінетах залишиться статус «Допущено до конкурсу». Такі вступники автоматично беруть участь у конкурсі на контракт. Вони отримуватимуть рекомендації після проведення зарахування на бюджет.

Опублікований: 01-08-2018
Читайте також:
Біотехнологи підкорюють виробництво

Січень – традиційний час проходження виробничої практики студентами кафедри біотехнології і мікробіології. Завдяки кропіткій роботі колективу кафедри базами практик для студентів стають провідні галузеві підприємства. Студенти Ігор Ключка, Каріна Кондрашевська та Анастасія Сінченко проходять практику на Борщагівському хіміко-фармацевтичному заводі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи підкорюють виробництво 24 січня 2018

Майстер-клас для майбутніх вступників із приготування дамплінгу

В університеті відбувся черговий потужний захід для наших майбутніх вступників. Цього разу це був майстер-клас із приготування традиційної китайської страви дамплінг від шеф-кухарки китайської кухні ресторану «Loving Hut» (Бостон, США) Чи Чжу, за участі волонтерки міжнародної асоціації Supreme Master Ching Hai Зени Анні Макнил (Великобританія) і пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас для майбутніх вступників із приготування дамплінгу 19 червня 2025

Вітаємо біотехнологів-переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2025 року!

Всеукраїнський конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології» 2025 року завершено і на кафедрі біотехнології і мікробіології підвели його підсумки. Цьогоріч у конкурсі взяли участь 40 студентів із 14 закладів вищої освіти. На підсумковій науково-практичній конференції виступили 25 здобувачів освіти. Захист наукових робіт про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо біотехнологів-переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2025 року! 28 квітня 2025

Вебінар від фахівців ТОВ «Лесаффр Україна» для викладачів і аспірантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Викладачі та здобувачі освітнього ступеня «Доктор філософії» кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у вебінарі, організованому ТОВ «Лесаффр Україна». Компанія «Лесаффр» є одним із провідних виробників дріжджів у світі, яка постійно працює в напрямі підвищення якості продукції, сприяє розробленню нових технологій, я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар від фахівців ТОВ «Лесаффр Україна» для викладачів і аспірантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 28 жовтня 2021