Н У Х Т

Майже 59 тисяч вступників отримали рекомендації до зарахування на бюджет

02 серпня 2018

Майже 59 тисяч вступників отримали рекомендації до зарахування на бюджет

58 тисяч 875 вступників на освітній ступінь «бакалавр» («магістр» медичного, ветеринарного та фармацевтичного спрямування) отримали рекомендації для вступу на бюджет. Розподіл місць відбувся 1 серпня 2018 року за алгоритмом адресного розміщення державного та регіонального замовлення.

Відповідна інформація – хто отримав бюджетні місця – вже вивантажена та має відображатися в електронних кабінетах вступників. Так, у них навпроти однієї із заяв повинен з’явитися статус «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти державного (регіонального) бюджету)». Таким вступникам потрібно буде виконати вимоги до зарахування до 18-ї години 6 серпня. Саме зарахування за державним або регіональним замовленням проводиться до 12-ї години 7 серпня.

Інформація про розподіл бюджетних місць також оприлюднена на офіційному ресурсі, де відображається хід вступної кампанії https://vstup.edbo.gov.ua/. Інформація по рекомендованих по нашому університету знаходиться тут.

Якщо після розподілу бюджетних місць у вступників виникнуть питання щодо його справедливості, вони можуть звернутися, насамперед, до приймальних комісій або скористатися алгоритмами верифікації, які викладені в Умовах прийому.

До 18 серпня відбудеться переведення на вакантні бюджетні місця.

За всіма спеціальностями право на переведення мають ті вступники, в кого є спеціальні умови на участь у конкурсі. Зокрема, першою категорією переведення незалежно від конкурсного бала є діти загиблих захисників України. Наступні категорії, переведення яких залежить від конкурсного бала, – діти учасників АТО, особи з інвалідністю І, ІІ груп та діти з інвалідністю віком до 18 років, внутрішньо переміщені особи тощо.

За тими спеціальностями, яким надається особлива підтримка, право на переведення мають вступники, що не були рекомендовані за широким конкурсом на бюджетні місця.

Раніше в МОН повідомили, що у вступників, які не отримають рекомендації на бюджет, навпроти всіх заяв в електронних кабінетах залишиться статус «Допущено до конкурсу». Такі вступники автоматично беруть участь у конкурсі на контракт. Вони отримуватимуть рекомендації після проведення зарахування на бюджет.

Опублікований: 01-08-2018
Читайте також:
Радісна новина від кафедри економіки і права

Колектив кафедри економіки і права прагне поділитися чудовою і радісною новиною про успішний захист кваліфікаційних робіт здобувачами денної та заочної форм навчання освітнього ступеню «магістр» зі спеціальності 051 «Економіка», освітньої програми «Економіка підприємства». Екзаменаційна комісія, яку очолив професор кафедри маркетингу та управління...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Радісна новина від кафедри економіки і права 14 лютого 2022

Враженнями від навчання в університеті діляться зі школярами наші студенти

За ініціативи старшого викладача кафедри іноземних мов професійного спрямування Лариси Яненко та з метою профорієнтаційної роботи студентка-першокурсниця факультету біотехнології та екологічного контролю Олена Смаголь відвідала свою рідну школу Комунальний заклад «Миронівський навчально-виховний комплекс 1-3 ступенів-ліцей» Миронівської районної ра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Враженнями від навчання в університеті діляться зі школярами наші студенти 13 лютого 2019

Відбиток того, що нас оточує, на поверхні чашки Петрі

Здобувачі-біотехнологи 4 курсу в рамках навчальної дисципліни «Мікробіологія, санітарія і гігієна виробництв з основами НАССР» провели дослідження по визначенню санітарно-мікробіологічного стану лабораторії та оточуючих приміщень. Пройшов час, і тепер вони мають результати своїх аналізів. На минулому занятті методом седиментації були зроблені посі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбиток того, що нас оточує, на поверхні чашки Петрі 10 жовтня 2022

Нашим науковцям: доступ до світових баз даних наукових публікацій

Науково-технічна бібліотека університету – потужний ресурс із забезпечення нашого колективу необхідними навчальними, науковими, інформаційними та довідковими матеріалами. Її фахівці невпинно працюють над розширенням можливостей доступу до провідних ресурсів світу. Нагадуємо, що науковці, здобувачі та співробітники університету наразі мають доступ ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нашим науковцям: доступ до світових баз даних наукових публікацій 02 серпня 2023