Н У Х Т

Майже 59 тисяч вступників отримали рекомендації до зарахування на бюджет

02 серпня 2018

Майже 59 тисяч вступників отримали рекомендації до зарахування на бюджет

58 тисяч 875 вступників на освітній ступінь «бакалавр» («магістр» медичного, ветеринарного та фармацевтичного спрямування) отримали рекомендації для вступу на бюджет. Розподіл місць відбувся 1 серпня 2018 року за алгоритмом адресного розміщення державного та регіонального замовлення.

Відповідна інформація – хто отримав бюджетні місця – вже вивантажена та має відображатися в електронних кабінетах вступників. Так, у них навпроти однієї із заяв повинен з’явитися статус «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти державного (регіонального) бюджету)». Таким вступникам потрібно буде виконати вимоги до зарахування до 18-ї години 6 серпня. Саме зарахування за державним або регіональним замовленням проводиться до 12-ї години 7 серпня.

Інформація про розподіл бюджетних місць також оприлюднена на офіційному ресурсі, де відображається хід вступної кампанії https://vstup.edbo.gov.ua/. Інформація по рекомендованих по нашому університету знаходиться тут.

Якщо після розподілу бюджетних місць у вступників виникнуть питання щодо його справедливості, вони можуть звернутися, насамперед, до приймальних комісій або скористатися алгоритмами верифікації, які викладені в Умовах прийому.

До 18 серпня відбудеться переведення на вакантні бюджетні місця.

За всіма спеціальностями право на переведення мають ті вступники, в кого є спеціальні умови на участь у конкурсі. Зокрема, першою категорією переведення незалежно від конкурсного бала є діти загиблих захисників України. Наступні категорії, переведення яких залежить від конкурсного бала, – діти учасників АТО, особи з інвалідністю І, ІІ груп та діти з інвалідністю віком до 18 років, внутрішньо переміщені особи тощо.

За тими спеціальностями, яким надається особлива підтримка, право на переведення мають вступники, що не були рекомендовані за широким конкурсом на бюджетні місця.

Раніше в МОН повідомили, що у вступників, які не отримають рекомендації на бюджет, навпроти всіх заяв в електронних кабінетах залишиться статус «Допущено до конкурсу». Такі вступники автоматично беруть участь у конкурсі на контракт. Вони отримуватимуть рекомендації після проведення зарахування на бюджет.

Опублікований: 01-08-2018
Читайте також:
Проблеми реалізації систем менеджменту безпечності харчових продуктів та їхньої сертифікації обговорили наші викладачки

23-24 вересня 2021 р. доцентки кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко та Марія Янчик взяли участь у роботі круглого столу «Проблеми реалізації систем менеджменту безпечності харчових продуктів та їхньої сертифікації» в рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів», яка працювала в Одес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблеми реалізації систем менеджменту безпечності харчових продуктів та їхньої сертифікації обговорили наші викладачки 27 вересня 2021

Виробнича та переддипломна практики на кращих вітчизняних підприємствах

Загальновідомо, що практична підготовка майбутніх фахівців має велике значення для їх професійного зростання, набуття практичних навичок і розширення кола знань. Тому питанням організації якісного проходження всіх видів практик у НУХТ приділяється велика увага. Із кращими вітчизняними підприємствами знайомлять своїх здобувачів освіти колективи випу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробнича та переддипломна практики на кращих вітчизняних підприємствах 03 лютого 2021

Форум кондитерів 2024

Технології кондитерських виробів, властивості та якість сировини для них, інновації у пакуванні харчових продуктів та низка інших питань обговорювалися на конференції «Кондитерський бізнес-2024». На форумі були представлені провідні компанії-виробники кондитерських та хлібобулочних виробів, Спілка «Борошномели України», науковці провідних універси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Форум кондитерів 2024 06 вересня 2024

Успішне майбутнє разом із BAKERY FOOD INVESTMENT!

У межах V Міжнародної науково-практичної конференції «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи» на лабораторні роботи з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» до здобувачів освіти другого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» завітали фахівці компанії Bakery Food Inv...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне майбутнє разом із BAKERY FOOD INVESTMENT! 30 жовтня 2025