Н У Х Т

Практичні заняття в цікавих форматах – візитівка наших викладачів

09 листопада 2022

Практичні заняття в цікавих форматах – візитівка наших викладачів

7 листопада викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Катерина Рудницька провела відкрите практичне заняття з теми «Networking» (відвідування заходів, пов’язаних з пошуком роботи) з дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» для здобувачів освіти групи ГС-2-8 факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка.

Викладачка застосувала комунікативний, інтерактивний, аудіо-лінгвістичний методи.

Практичне заняття було створене на навчальній online-платформі Nearpod, що дозволило оформити завдання в цікавому форматі. Зокрема для актуалізації знань з попередньої теми про техніки спілкування під час першої зустрічі використане завдання Drawit (малювання).

На основі аудіозапису, у якому експерт давав поради, як підготуватися до ярмарки вакансій, як себе поводити на заході та що робити після відвідування заходу, здобувачі мали змогу виконувати завдання письмово онлайн. Для перевірки розуміння іншого аудіозапису було використане завдання Quiz (запитання з варіантами вибору однієї правильної відповіді).

На занятті студенти обговорювали важливість організації і відвідування ярмарок вакансій і як до них готуватися. Домашнім завданням здобувачів було підготувати інформацію про ярмарки вакансій, які проводять в Україні. Серед організаторів таких заходів був зазначений і наш університет. Адже НУХТ двічі на рік проводить Career Chance NUFT, що допомагає студентам знайомитися з провідними компаніями і полегшує працевлаштування в майбутньому.

Студенти, які навчаються за індивідуальним графіком або з технічних причин не змогли взяти участь у занятті, можуть опрацювати матеріал на платформі Nearpod, скориставшись спеціальним кодом. 

Опублікований: 09-11-2022
Читайте також:
Міжнародний досвід адаптації до умов сьогодення: вирішення проблемних питань сфери гостинності та туризму

Щорічно у травні, напередодні Дня Києва на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка проводиться науково-практичний захід, який об’єднує науковців, освітян і фахівців-практиків сфери гостинності для обміну досвідом і вирішення актуальних питань сьогодення – Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний досвід адаптації до умов сьогодення: вирішення проблемних питань сфери гостинності та туризму 23 травня 2025

НУХТ – бронзовий призер Першості Голосіївського району

4 жовтня на стадіоні Національного університету біоресурсів і природокористування відбулася легкоатлетична естафета в рамках Спартакіади серед студентів закладів вищої освіти Голосіївського району м. Києва. У змаганнях брали участь команди НУХТ, Національної академії СБУ, МАУП і НУБіП. Юнаки змагалися на дистанції 4*400 м, дівчата – 4*200 м. Чест...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – бронзовий призер Першості Голосіївського району 05 жовтня 2023

Освітні візити другокурсників

Студенти 2 курсу групи ТІ-ІІ-4 Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідали сучасну пивоварню BeerMaster і підприємство з виробництва комбучі «Еat easy», які вже не вперше гостинно відкривають свої двері для наших здобувачів освіти. Завдяки випускникам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, головному технологу пивов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітні візити другокурсників 11 квітня 2025

Хімію смаку, запаху і кольору опановували студенти на кафедрі експертизи харчових продуктів

22 березня 2018 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося планове відкрите заняття доцента кафедри Оксани Вашеки з дисципліни «Хімія смаку, запаху і кольору» для студентів, що навчаються за напрямом підготовки «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Ключовим питанням лекційного заняття було вивчення механізму сприйнятт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімію смаку, запаху і кольору опановували студенти на кафедрі експертизи харчових продуктів 22 березня 2018