Н У Х Т

Вітаємо барменів із професійним святом

07 лютого 2020

Вітаємо барменів із професійним святом

6 лютого 2020 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулося святкування Міжнародного дня бармена. Популярність цього свята постійно зростає, оскільки цю професію починають цінувати все більше.

Свою сторінку в розвиток барної справи Івано-Франківщини та України вписали випускники коледжу ресторанного сервісу і туризму, без яких зараз не обходиться жодне святкове дійство в місті. Вони професійно та артистично організують свято, де «вау-ефект» забезпечений.

Колектив навчального закладу пишається своїми випускниками, які гордо несуть звання бармен – Володимиром Васьківим, Альоною Лесів і Романом Лесів, Тарасом Голодюком, Миколою Григорчаком, Олексієм Солоненком, Петром Окуном, Василем Сеничком та іншими.

У рамках методичної декади циклової комісії готельно-ресторанного напряму відбулося бармен-шоу, в якому взяли участь Олексій Солоненко та Микола Григорчак під керівництвом викладачів і майстрів виробничого навчання ресторанного напряму.

Свято було організоване для всіх працівників і студентів коледжу. Програмою були передбачені різні цікаві заходи: конкурси, бармен-шоу з приготування авторських коктейлів та їх дегустація, виставка коктейлів тощо, а бездоганна техніка виконання трюків була настільки емоційною, що не змогла залишити байдужим жодного із присутніх на заході.

Опублікований: 07-02-2020
Читайте також:
Таємниці управління франчайзинговою мережею розкривають для себе здобувачі-менеджери

Здобувачі освітніх програм «Менеджмент» (бакалаври) та «Менеджмент організацій і адміністрування» (магістранти) відвідали вебінар-зустріч із співзасновником та CEO франшизи «Галя Балувана» Володимиром Матвійчуком. Цей відомий луцький підприємець лише у 2019 році заснував мережу ресторанів і магазинів напівфабрикатів української кухні «Галя Балувана...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Таємниці управління франчайзинговою мережею розкривають для себе здобувачі-менеджери 04 січня 2024

Ознайомчо-виробнича практика третьокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій розпочалася на корпорації «Оболонь»

Під керівництвом доцента кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кандидата технічних наук Романа Мукоїда студенти 3 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій в межах ознайомчо-виробничої практики відвідали ПрАТ «Оболонь». ПрАТ «Оболонь» – корпорація з виробництва пива, безалкогольних і слабоалкогольних напоїв, мінерал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ознайомчо-виробнича практика третьокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій розпочалася на корпорації «Оболонь» 05 вересня 2019

У кожного свій фронт!

Викладачі нашого університету отримали документацію на розроблені ними борщові та супові суміші для наших захисників і захисниць. Тепер, коли є ТУ на ці розробки, їх можна запускати у промислове виробництво. А розпочалося все більше року тому із волонтерської ініціативи професури НУХТ. Поспілкувавшись із волонтерами, що часто бувають на передовій,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У кожного свій фронт! 26 травня 2023

Підсекція «Технологічне обладнання та комп’ютерні технології проєктування» завершила роботу

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування працювала підсекція «Технологічне обладнання та комп’ютерні технології проєктування» секції «Інжиніринг харчових, фармацевтичних та біотехнологічних виробництв» 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсекція «Технологічне обладнання та комп’ютерні технології проєктування» завершила роботу 07 квітня 2023