Н У Х Т

Вітаємо барменів із професійним святом

07 лютого 2020

Вітаємо барменів із професійним святом

6 лютого 2020 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулося святкування Міжнародного дня бармена. Популярність цього свята постійно зростає, оскільки цю професію починають цінувати все більше.

Свою сторінку в розвиток барної справи Івано-Франківщини та України вписали випускники коледжу ресторанного сервісу і туризму, без яких зараз не обходиться жодне святкове дійство в місті. Вони професійно та артистично організують свято, де «вау-ефект» забезпечений.

Колектив навчального закладу пишається своїми випускниками, які гордо несуть звання бармен – Володимиром Васьківим, Альоною Лесів і Романом Лесів, Тарасом Голодюком, Миколою Григорчаком, Олексієм Солоненком, Петром Окуном, Василем Сеничком та іншими.

У рамках методичної декади циклової комісії готельно-ресторанного напряму відбулося бармен-шоу, в якому взяли участь Олексій Солоненко та Микола Григорчак під керівництвом викладачів і майстрів виробничого навчання ресторанного напряму.

Свято було організоване для всіх працівників і студентів коледжу. Програмою були передбачені різні цікаві заходи: конкурси, бармен-шоу з приготування авторських коктейлів та їх дегустація, виставка коктейлів тощо, а бездоганна техніка виконання трюків була настільки емоційною, що не змогла залишити байдужим жодного із присутніх на заході.

Опублікований: 07-02-2020
Читайте також:
З користю провели останні дні літа на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування готові почати новий навчальний рік із кваліфікованою підтримкою міжнародних та українських експертів. Освітня компанія «Дінтернал Ед’юкейшн» – ексклюзивний представник британського видавництва «Пірсон» – понад 20 років працює у сфері надання освітніх послуг задля підвищення якості викладання...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З користю провели останні дні літа на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 28 серпня 2019

Захопливе знайомство з пивоварнею Lisopylka

Магістранти освітніх програм «Технології продуктів бродіння і виноробства» і «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» разом із викладачами кафедр біотехнології продуктів бродіння і виноробства та технології м'яса і м'ясних продуктів відвідали одну з найцікавіших українських пивоварень – Lisopylka торгової марки VARVAR. З виробництв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захопливе знайомство з пивоварнею Lisopylka 05 травня 2025

Наші викладачі підсумували свою участь у Другій Пан Кавказькій літній школі

Протягом тижня у жовтні 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Людмила Дейниченко, Ірина Корецька, Ігор Устименко та асистент Володимир Польовик брали участь у Другій Пан Кавказькій літній школі за напрямом виноробного бізнесу (Second Pan Caucasian Summer School Wine Business), орг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі підсумували свою участь у Другій Пан Кавказькій літній школі 01 грудня 2021