Н У Х Т

Дослідницькі програми у Швейцарії для вчених НУХТ

29 березня 2022

Дослідницькі програми у Швейцарії для вчених НУХТ

У зв’язку з розгортанням повномасштабної війни на території України, іноземні партнери пропонують інструменти підтримки для українських вчених, інноваторів і дослідників.

Швейцарський національний науковий фонд (SNSF) пропонує низку можливостей для проведення досліджень на базі Університету прикладних наук у місті Берн:

- фахівцям із менеджменту, підприємництва та соціології долучитися до проєкту «Змішане дослідження краудфандингових кампаній соціальних підприємців: як соціальні підприємці переконують прихильників за допомогою словесних і візуальних засобів спілкування?». Опис програми – за посиланням. Контактні особи – Паскаль Дей (pascal.dey@bfh.ch) і Крістіан Хопп (christian.hopp@bfh.ch).

- фахівцям за напрямами біотехнологічної інженерії, біотехнології та мікробіології долучитися до проєкту «Оптимізація виробництва ліпідів і екстракцій у іммобілізованих біоплівках мікроводоростей». Опис програми – за посиланням. Контактна особа – Майкл Штудер (michael.studer1@bfh.ch).

- фахівцям з електричної інженерії та ІКТ долучитися до проєкту «InPercept – система виявлення та локалізації неавторизованих мобільних телефонів у будівлях». Опис програми – за посиланням. Контактна особа – Армін Шмідт (armin.schmidt@bfh.ch).

Школа інженерії та інформатики пропонує фахівцям із робототехніки, людино-машинного інтерфейсу, комп’ютерного зору та дизайну, а також психології долучитися до проєкту «Cobotics, цифрові навички та дегуманізація роботи». Опис програми – за посиланням. Контактна особа – Сара Дегальє Роша (sarah.degallierrochat@bfh.ch).

Фахівців зі штучного інтелекту, енергетики та дослідження операцій запрошують долучитися до проєкту «Ймовірнісне внутрішньодобове прогнозування фотоелектричної генерації для Швейцарського плато». Контактна особа – Анжела Мейер (angela.meyer@bfh.ch).

Опублікований: 29-03-2022
Читайте також:
Знайомство з професією

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ триває декада комісії фахових дисциплін автоматизації і комп’ютерно-інтегрованих систем (АіКІС). У рамках декади 20 листопада відбувся мотиваційний захід для першокурсників «Знайомство з професією», на якому викладачі фахової комісії познайомилися зі студентами першого курсу спеціальності 151 «Автома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з професією 21 листопада 2018

Науковий Олімп підкорено ще однією здобувачкою ступеня «Доктор філософії»

30 листопада до уваги разової спеціалізованої вченої ради своє дисертаційне дослідження  «Удосконалення технології морозива з овочевою сировиною» на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» представила аспірантка кафедри технології молока і молочних продуктів Вікторія...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий Олімп підкорено ще однією здобувачкою ступеня «Доктор філософії» 01 грудня 2023

Науковці університету виступають офіційними опонентами дисертаційних досліджень колег

Професорка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Людмила Кривопляс-Володіна виступила офіційною опоненткою дисертаційної роботи здобувача Української академії друкарства (м. Львів) Олега Книша «Методологічні основи забезпечення якості незшивного клейового скріплення книжкової продукції». У роботі, представленій на здобуття наукового ступеня д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці університету виступають офіційними опонентами дисертаційних досліджень колег 30 вересня 2021

Здобувачі університету долучилися до міжуніверситетського лекторію

Наші здобувачі освіти долучилися до міжуніверситетського лекторію Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, який розпочався 28 березня 2022 року. У рамках лекторію чита...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі університету долучилися до міжуніверситетського лекторію 31 березня 2022