Н У Х Т

Дослідницькі програми у Швейцарії для вчених НУХТ

29 березня 2022

Дослідницькі програми у Швейцарії для вчених НУХТ

У зв’язку з розгортанням повномасштабної війни на території України, іноземні партнери пропонують інструменти підтримки для українських вчених, інноваторів і дослідників.

Швейцарський національний науковий фонд (SNSF) пропонує низку можливостей для проведення досліджень на базі Університету прикладних наук у місті Берн:

- фахівцям із менеджменту, підприємництва та соціології долучитися до проєкту «Змішане дослідження краудфандингових кампаній соціальних підприємців: як соціальні підприємці переконують прихильників за допомогою словесних і візуальних засобів спілкування?». Опис програми – за посиланням. Контактні особи – Паскаль Дей (pascal.dey@bfh.ch) і Крістіан Хопп (christian.hopp@bfh.ch).

- фахівцям за напрямами біотехнологічної інженерії, біотехнології та мікробіології долучитися до проєкту «Оптимізація виробництва ліпідів і екстракцій у іммобілізованих біоплівках мікроводоростей». Опис програми – за посиланням. Контактна особа – Майкл Штудер (michael.studer1@bfh.ch).

- фахівцям з електричної інженерії та ІКТ долучитися до проєкту «InPercept – система виявлення та локалізації неавторизованих мобільних телефонів у будівлях». Опис програми – за посиланням. Контактна особа – Армін Шмідт (armin.schmidt@bfh.ch).

Школа інженерії та інформатики пропонує фахівцям із робототехніки, людино-машинного інтерфейсу, комп’ютерного зору та дизайну, а також психології долучитися до проєкту «Cobotics, цифрові навички та дегуманізація роботи». Опис програми – за посиланням. Контактна особа – Сара Дегальє Роша (sarah.degallierrochat@bfh.ch).

Фахівців зі штучного інтелекту, енергетики та дослідження операцій запрошують долучитися до проєкту «Ймовірнісне внутрішньодобове прогнозування фотоелектричної генерації для Швейцарського плато». Контактна особа – Анжела Мейер (angela.meyer@bfh.ch).

Опублікований: 29-03-2022
Читайте також:
Майбутнє хлібопекарської і кондитерської галузі – у надійних руках!

Протягом лютого на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів денної та заочної форм здобуття освіти, які навчалися за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Роботу екзаменаційних комісій очолив стейк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутнє хлібопекарської і кондитерської галузі – у надійних руках! 29 лютого 2024

Стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

2 жовтня 2023 року з виїзного лекторію-практикуму в умовах сучасного ресторанного підприємства стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Під керівництвом професорки кафедри готельно-ресторанної справи і модераторки Тетяни Сильчук та доцентки цієї ж кафедри Ольги Пушки слухачі відвідали трендовий заклад ресторан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувала сертифікатна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 03 жовтня 2023

MOVIE CLUB – різні аспекти наукової комунікації

Кафедра іноземних мов професійного спрямування продовжує активно застосовувати різноманітні форми для навчання іноземній мові, зокрема англійській, і всебічного розвитку здобувачів вищої освіти. Завдяки сукупності сучасних технологій викладачі кафедри проводять не тільки заняття, консультації, а й заходи з предмету, такі як MOVIE CLUB. 30 жовтня 2...

ЧИТАТИ ДАЛІ

MOVIE CLUB – різні аспекти наукової комунікації 31 жовтня 2024