На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося проміжне звітування асистентки Світлани Ковальчук, яка проходить стажування в Токійському університеті в Японії.
Світлана Ковальчук розповіла про особливості проходження стажування в Токійському університеті, а також про матеріально-технічну базу кафедри прикладної хімії, де безпосередньо відбувається стажування, і наша викладачка опановує нові унікальні методики.
Тематика наукової роботи сфокусована на дослідженнях безпечності харчової та ресторанної продукції, розробленні методів чутливого виявлення харчових патогенів.
В обговоренні представлених асистенткою кафедри результатів брали участь завідувачка кафедри Лариса Шаран та інші викладачі.
Науково-педагогічний колектив кафедри готельно-ресторанної справи обговорив можливості імплементації результатів міжнародного стажування в освітній процес підготовки фахівців за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» у майбутньому періоді, зокрема під час викладання освітніх компонент, теми яких присвячені безпечності ресторанної продукції підприємств гостинності.
Висловлюємо глибоку вдячність Токійському університету та усім громадянам Японії за підтримку України в боротьбі з російською агресією.