Н У Х Т

Перше практичне заняття для слухачів сертифікатної програми «Косметологія»

22 жовтня 2018

Перше практичне заняття для слухачів сертифікатної програми «Косметологія»

На кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів розпочала роботу сертифікатна програма «Косметологія».

19 жовтня відбулося перше практичне заняття для слухачів сертифікатної програми. Слухачі програми опановували методи очищення шкіри різних типів шляхом застосування косметичних пінок, скрабів, скаток і дезинфікуючих однохвилинних масок.

Всі учасниці мали змогу отримати салонну процедуру із використанням професійних косметичних засобів корейського виробника «Ekel».

Майстер-клас проводила доцент кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Ірина Радзієвська.

Опублікований: 22-10-2018
Читайте також:
Наші викладачі залучені до розроблення проєкту професійного стандарту енергетичного аудитора процесів

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. І.С. Гулого Володимир Бойко, Олексій Пилипенко та Віталій Філоненко наказом Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України залучені до робочої групи з розроблення проєкту професійного стандарту енергетичного аудитор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі залучені до розроблення проєкту професійного стандарту енергетичного аудитора процесів 27 квітня 2023

На шляху до отримання жаданого звання «магістр» здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

15 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції розпочалися захисти магістрів зі спеціальності 181 «Харчові технології». Першопрохідцями виступили студенти освітнього напряму «Технології в ресторанному господарстві». На розсуд членів екзаменаційної комісії були представлені дипломні проекти: Лесі Волинської («Проект ресторану в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На шляху до отримання жаданого звання «магістр» здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 лютого 2019

Біотехнології – майбутнє світу – впевнилися наші першокурсники

Друга половина ХХ століття була ознаменована бурхливим розвитком вітчизняної індустрії мікроорганізмів і створенням нової галузі – мікробіологічної промисловості, яка потребувала нових фахівців. Для підготовки таких спеціалістів у кінці 60-х років на базі кафедри технічної мікробіології Київського технологічного інституту харчової промисловості (ни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнології – майбутнє світу – впевнилися наші першокурсники 02 грудня 2020

Відбулося засідання Навчально-методичної комісії Навчально-наукового інституту харчових технологій

Відбулося засідання Навчально-методичної комісії Навчально-наукового інституту харчових технологій, під час якого підвели підсумки локального моніторингу реалізації освітньо-професійних та освітньо-наукових програм, за якими здійснюють підготовку фахівців в інституті. Навчально-методичною комісією здійснено аналіз забезпечення якості надання освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося засідання Навчально-методичної комісії Навчально-наукового інституту харчових технологій 20 лютого 2023