Н У Х Т

Викладачі опановують написання заявок для участі у міжнародних проєктах

02 серпня 2024

Викладачі опановують написання заявок для участі у міжнародних проєктах

У глобалізованому співтоваристві, в якому ми живемо, програми міжнародного співробітництва допомагають інтеграції України у світовий освітній простір.

Викладачі та майстри виробничого навчання відділення туризму та готельно-ресторанної справи Волинського фахового коледжу нашого університету взяли участь у онлайн тренінгу-практикуму з написання заявок для участі у міжнародних проєктах, організованому Науково-методичним центром вищої та фахової передвищої освіти.

Під час зустрічі спікери наголошували, що міжнародна співпраця України у сфері освіти сприяє розвитку та реалізації освітніх реформ, а участь закладів фахової передвищої освіти у міжнародних програмах та проєктах інтегрує Україну у світовий освітній простір.

Тренінг-практикум складався з двох частин – теоретичної та практичної з виконанням завдання щодо підготовки основних розділів проєктної заявки з його подальшим аналізом.

Під час курсу слухачі ознайомилися з можливостями участі закладів фахової передвищої освіти у міжнародних проєктах, методиками написання заявок на участь у проєктах, особливостями пошуку партнерів, практиками написання проєктів. За результатами навчання слухачі отримали сертифікат про підвищення кваліфікації.

Розширення міжнародних контактів за рахунок укладання угод про співпрацю та здійснення спільних проєктів посилюватиме процес обміну досвідом та інформацією з провідними країнами світу у сфері освіти, що сприятиме поглибленню наявних зв’язків і налагодженню нових контактів.

Опублікований: 02-08-2024
Читайте також:
Зони елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

У межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства. Модуль 1. Якість та безпечність харчових продуктів з основами НАССР» здобувачі бакалаврської освітньої програми «Технології харчування» під керівництвом гаранта програми, професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна взяли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зони елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 20 грудня 2023

Біотехнолог – творець майбутнього!

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбулася друга онлайн-лекція для здобувачів-другокурсників від вчителя біології Львівського фізико-математичного ліцею при Львівському національному університеті ім. Івана Франка Андрія Савчука. Біотехнологія – поняття широке. Зараз вона застосовується майже в усіх сферах людського життя – у сільському гос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнолог – творець майбутнього! 22 листопада 2021

День якості

З метою поглиблення інтеграції освіти й виробництва та ознайомлення зі сучасними тенденціями розвитку пива, безалкогольних, слабоалкогольних і зброджених напоїв, мінеральних і питних вод, а також солоду пивоварного у нашому університеті відбувся День якості. Захід був організований кафедрою біотехнології продуктів бродіння і виноробства у співпраці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День якості 29 вересня 2025

Гості Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ продовжують давати майстер-класи студентам

3 квітня до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітав Максим Івченко. Він є ініціатором та організатором цілої низки майстер-класів від бренд-шефів ресторанів міста Суми, що відбувалися на базі нашого коледжу. Максим вирішив провести власний майстер-клас, адже сам колись працював у сфері ресторанного бізнесу. Він розповів студентам про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гості Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ продовжують давати майстер-класи студентам 03 квітня 2018