Н У Х Т

Розпочалася переддипломна практика магістрантів

08 листопада 2023

Розпочалася переддипломна практика магістрантів

З понеділка на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки почалася двотижнева переддипломна практика магістрантів.

Одна з груп здобувачів під керівництвом доцентки Анастасії Деренівської проходить її на ТОВ «НВП ІНТА», де здобувачі мають виняткову можливість здобути практичний досвід іа долучитися до створення різних зразків пакувального обладнання: лінії розливу в ПЕТ та скляні пляшки; обладнання для розфасування у паперові пакети (борошно тощо); обладнання для розфасування у картонні коробки (вівсяні пластівці, крупи тощо); обладнання для розфасування у плівку (трьохшовний пакет-подушка); обладнання для пакування в пакети «саше» та «стік»; обладнання для фасування та пакування у пластикові стаканчики з кришками з фольги; обладнання для розливу в банки з кришками «твіст-оф» із функцією вакуумування; обладнання для пакування в пакети «дой-пак» зі штуцером або з «zip-застібкою»; обладнання для виробництва порожніх пакетів «дой-пак»; дозаторів для будь-яких типів продуктів; етикетувального обладнання, конвеєрів, поворотних столів. На цьому шляху вони забезпечені всебічною підтримкою керівництва практики.

Колектив кафедри щиро вдячний працівникам підприємства за теплу зустріч і бажання передавати досвід та знання зростаючому поколінню інженерів!

Опублікований: 08-11-2023
Читайте також:
Семінар від президента Всеукраїнської асоціації пекарів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся семінар «Сучасний стан та тенденції розвитку хлібопекарської галузі» за участю президента Всеукраїнської асоціації пекарів Олександра Тараненка. Олександр Тараненко розповів про досягнення хлібопекарської галузі України за останні десятиліття та зміни, які відбулися внаслідок в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Семінар від президента Всеукраїнської асоціації пекарів 31 травня 2022

Першокурсники-експерти досліджують історію нашого народу

Здобувачі вищої освіти групи ХЕ-1-7 разом зі своєю кураторкою, асистенткою кафедри експертизи харчових продуктів Анною Логіновою відвідали експозицію історичного проєкту «[Не]знищен[н]і». Мультимедійний історичний проєкт «[Не]знищен[н]і» розповідає нашу історію від початку репресивних переслідувань, ілюструючи її особистими життєвими сценаріями ку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники-експерти досліджують історію нашого народу 05 жовтня 2023

Фінішували захисти кваліфікаційних магістерських робіт на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форм навчання. Представлені для публічного захисту магістерські роботи були не тільки цікавими по змісту, а також і у практичному сенсі. Кожна з них обов’язково містила сукупність актуальних результатів і нових наукових п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішували захисти кваліфікаційних магістерських робіт на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 22 лютого 2019

Пивоварня «ЦИПА» в навчальному процесі: нові способи опанування практичної підготовки

Незважаючи на важкі часи у наші країні, здобувачі групи ТБ-3-8 разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Романом Мукоїдом продовжують набувати знання з практики в галузі пивоваріння, впроваджуючи в навчальний процес дистанційні екскурсії на підприємства. 3 жовтня здобувачам випала можливість побувати на екскурсії в гу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пивоварня «ЦИПА» в навчальному процесі: нові способи опанування практичної підготовки 04 жовтня 2022