Н У Х Т

Розпочалася переддипломна практика магістрантів

08 листопада 2023

Розпочалася переддипломна практика магістрантів

З понеділка на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки почалася двотижнева переддипломна практика магістрантів.

Одна з груп здобувачів під керівництвом доцентки Анастасії Деренівської проходить її на ТОВ «НВП ІНТА», де здобувачі мають виняткову можливість здобути практичний досвід іа долучитися до створення різних зразків пакувального обладнання: лінії розливу в ПЕТ та скляні пляшки; обладнання для розфасування у паперові пакети (борошно тощо); обладнання для розфасування у картонні коробки (вівсяні пластівці, крупи тощо); обладнання для розфасування у плівку (трьохшовний пакет-подушка); обладнання для пакування в пакети «саше» та «стік»; обладнання для фасування та пакування у пластикові стаканчики з кришками з фольги; обладнання для розливу в банки з кришками «твіст-оф» із функцією вакуумування; обладнання для пакування в пакети «дой-пак» зі штуцером або з «zip-застібкою»; обладнання для виробництва порожніх пакетів «дой-пак»; дозаторів для будь-яких типів продуктів; етикетувального обладнання, конвеєрів, поворотних столів. На цьому шляху вони забезпечені всебічною підтримкою керівництва практики.

Колектив кафедри щиро вдячний працівникам підприємства за теплу зустріч і бажання передавати досвід та знання зростаючому поколінню інженерів!

Опублікований: 08-11-2023
Читайте також:
Літо – час практичного закріплення теоретичних знань

Практика студентів є невід’ємною складовою освітньо-професійної підготовки фахівців. Вона спрямована на закріплення теоретичних знань, отриманих студентами за час навчання, набуття і удосконалення практичних навичок і умінь за відповідною спеціальністю. Метою практики є формування та розвиток у студентів професійного вміння приймати самостійні ріш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Літо – час практичного закріплення теоретичних знань 03 липня 2018

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – серед гостей фіналу конкурсу Startup World Cup 2024: Україна

4 вересня асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко була запрошена на фінал конкурсу «Startup World Cup 2024: Україна», організованого EIT Community RIS Hub Ukraine та Sigma Software Labs за підтримки Міністерства цифрової трансформації України. Цього року за головний приз змагалися 20 стартапів – 10 Rising...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – серед гостей фіналу конкурсу Startup World Cup 2024: Україна 09 вересня 2024

Усе про сучасну банківську систему з’ясували здобувачі-фінансисти

Управляти особистими фінансами так само важливо, як і управляти часом. Здобувачі-фінансисти другого року навчання Марія Корнієнко, Яна Кріпак і Василь Пригожий під час опанування курсу «Просто про гроші» від Першого українського міжнародного банку (ПУМБ) на платформі «Prometheus» з’ясовували чи сучасна банківська система покликана зробити фінансове...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про сучасну банківську систему з’ясували здобувачі-фінансисти 10 червня 2021

Гостьова лекція на кафедрі технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів у рамках вивчення дисципліни «Технологія природних харчових сорбентів» за ініціативи доцентки Світлани Бажай-Жежерун відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», спеціальності 181 Харчові технології, освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Лекцію «Сучасн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція на кафедрі технології оздоровчих продуктів 22 вересня 2023