Н У Х Т

Розпочалася переддипломна практика магістрантів

08 листопада 2023

Розпочалася переддипломна практика магістрантів

З понеділка на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки почалася двотижнева переддипломна практика магістрантів.

Одна з груп здобувачів під керівництвом доцентки Анастасії Деренівської проходить її на ТОВ «НВП ІНТА», де здобувачі мають виняткову можливість здобути практичний досвід іа долучитися до створення різних зразків пакувального обладнання: лінії розливу в ПЕТ та скляні пляшки; обладнання для розфасування у паперові пакети (борошно тощо); обладнання для розфасування у картонні коробки (вівсяні пластівці, крупи тощо); обладнання для розфасування у плівку (трьохшовний пакет-подушка); обладнання для пакування в пакети «саше» та «стік»; обладнання для фасування та пакування у пластикові стаканчики з кришками з фольги; обладнання для розливу в банки з кришками «твіст-оф» із функцією вакуумування; обладнання для пакування в пакети «дой-пак» зі штуцером або з «zip-застібкою»; обладнання для виробництва порожніх пакетів «дой-пак»; дозаторів для будь-яких типів продуктів; етикетувального обладнання, конвеєрів, поворотних столів. На цьому шляху вони забезпечені всебічною підтримкою керівництва практики.

Колектив кафедри щиро вдячний працівникам підприємства за теплу зустріч і бажання передавати досвід та знання зростаючому поколінню інженерів!

Опублікований: 08-11-2023
Читайте також:
Автономні AI-Агенти: від теорії до революції в бізнесі, науці та освіті: інформальна освіта в дії

Бакалаври-біотехнологи разом із викладачами кафедри біотехнології і мікробіології в рамках інформальної освіти долучилися до онлайн-семінару від міжнародної освітньої ініціативи Ukrainian Global Faculty. Спікером заходу виступив засновник і CEO інноваційних компаній Learn To Earn Global та AI Sync Global, визнаний експерт у сфері штучного інтелект...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Автономні AI-Агенти: від теорії до революції в бізнесі, науці та освіті: інформальна освіта в дії 21 травня 2025

Відомі українські ресторатори Борисови знову в гостях на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Навчальний рік факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу закінчується феєричним лекторієм від родини відомих і неймовірних українських рестораторів – Дмитра та Олени Борисових. Ранкова зустріч 31 травня в онлайн-форматі була яскраво емоційною та інформаційно насиченою. Понад 240 здобувачів вищої освіти у різних курточках нашої країн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відомі українські ресторатори Борисови знову в гостях на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 02 червня 2021

Нове поповнення фахівців у галузі технологій органічних харчових продуктів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». Зростання популярності виробництва органічних продуктів у світі та в Україні потребує досвідчених фахівців, які б знали нормативну документацію щодо в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення фахівців у галузі технологій органічних харчових продуктів 15 лютого 2022

Визначені володарі титулів «Міс і Містер НУХТ-2019»

16 травня всі охочі могли побувати на Дикому Заході – саме такою була тема чи не найулюбленішого й одного з самих очікуваних творчих дійств в нашому університеті – загальноуніверситетського конкурсу «Міс і Містер НУХТ-2019».  Розпочав вечір виступ танцювального колективу Навчально-наукового інституту економіки і управління, а далі слово взяли хари...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені володарі титулів «Міс і Містер НУХТ-2019» 16 травня 2019