Н У Х Т

Своїми науковими наробками поділилися із зарубіжними колегами викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів

11 листопада 2020

Своїми науковими наробками поділилися із зарубіжними колегами викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів

6 листопада 2020 року викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів узяли участь у 59-th Annual Science Conference of Ruse University New Industries, Digital Economy, Society – projections of the Future IIІ. – Silistra, Ruse, Razgrad, 2020, яка відбулась у форматі онлайн-конференції.

Під час конференції викладачі мали можливість ознайомитись із основними здобутками болгарських колег і поділитися власними науковими наробками. Зокрема, у рамках конференції були представлені постерні доповіді: «Starch syrups as substitutes for sugar and milk powder in ice cream» (Оксана Кочубей-Литвиненко, Галина Поліщук, Оксана Басс); «Reasoning of the selection of technological parameters for the extraction of sumac» (Уляна Кузьмик, Наталія Ющенко, Тетяна Осьмак, Артур Михалевич).

Науковці кафедри щиро вдячні організаторам, модератору від НУХТ, голові Ради молодих вчених Олексію Губені та учасникам, виступи яких були змістовними, цікавими і корисними для подальшої наукової роботи.

Опублікований: 11-11-2020
Читайте також:
МОН запрошує долучитися до створення Умов прийому на 2019 рік

Міністерство освіти і науки України запрошує всіх охочих долучитися до створення Умов прийому на 2019 рік – робота над ними вже починається в Міністерстві. Відповідний лист, зокрема, був надісланий 6 серпня 2018 року в усі заклади вищої освіти України. Йдеться про розроблення проектів Умов прийому до закладів вищої освіти України в 2019 році та У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН запрошує долучитися до створення Умов прийому на 2019 рік 07 серпня 2018

Креативний підсумок навчання

Навчальний рік добігає кінця. Повномасштабна війна в нашій країні, звичайно, внесла свої корективи і у навчальний процес. Проте, й вона не завадила магістрантам кафедри біотехнології і мікробіології опанувати надзвичайно цікаву й необхідну дисципліну «Системи менеджменту якості у виробництві». Цього семестру вони піднялися ще на одну сходинку ближч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативний підсумок навчання 09 червня 2022

Ще одне довгоочікуване поповнення книжкової полички біотехнолога

На сьогоднішній день підготовка фахівців, які б володіли не тільки теоретичними, але і практичними навичками розроблення і впровадження елементів НАССР у виробництво є нагальною необхідністю, оскільки з вересня цього року впровадження системи HACCP є обов’язковим для потужностей, які провадять діяльність із харчовими продуктами в Україні. Тому  вик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одне довгоочікуване поповнення книжкової полички біотехнолога 17 вересня 2018