6 листопада 2020 року викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів узяли участь у 59-th Annual Science Conference of Ruse University New Industries, Digital Economy, Society – projections of the Future IIІ. – Silistra, Ruse, Razgrad, 2020, яка відбулась у форматі онлайн-конференції.
Під час конференції викладачі мали можливість ознайомитись із основними здобутками болгарських колег і поділитися власними науковими наробками. Зокрема, у рамках конференції були представлені постерні доповіді: «Starch syrups as substitutes for sugar and milk powder in ice cream» (Оксана Кочубей-Литвиненко, Галина Поліщук, Оксана Басс); «Reasoning of the selection of technological parameters for the extraction of sumac» (Уляна Кузьмик, Наталія Ющенко, Тетяна Осьмак, Артур Михалевич).
Науковці кафедри щиро вдячні організаторам, модератору від НУХТ, голові Ради молодих вчених Олексію Губені та учасникам, виступи яких були змістовними, цікавими і корисними для подальшої наукової роботи.