Н У Х Т

Представники НУХТ на масштабній профорієнтаційній події

22 жовтня 2018

Представники НУХТ на масштабній профорієнтаційній події

19 жовтня викладачі НУХТ взяли участь у профорієнтаційному заході, Ярмарку професій, організованому Володарським районним центром зайнятості Київської області.

Подія мала місце у Володарському районному будинку культури і зібрала понад 260 відвідувачів із володарських загальноосвітніх шкіл № 1 та № 2, володарської школи-інтернату та володарського професійно-технічного ліцею.

Учні 9-х, 10-х і 11-х класів із захопленням слухали про переваги навчання у нашому університеті та про широкі можливості, які відкриває перед вступниками НУХТ. Майбутнім студентам було цікаво дізнатися про різноманіття спеціальностей, із якого вони обов’язково знайдуть ту, що відповідає їх покликанню, про високу якість освіти, а також про широкий «асортимент» дозвілля та яскраве студентське життя НУХТівської молоді.

Університет та свої спеціальності представляли викладачі кафедр – експертизи харчових продуктів Оксана Мельник, технологій оздоровчих продуктів Алла Башта, технології ресторанної та аюрведичної продукції Ганна Пастух та маркетингу Світлана Ткачук. Викладачі із задоволенням розповіли учням про специфіку спеціальностей, за якими готують студентів їх кафедри, а також про посади, які зможуть обіймати випускники і які завжди користуються попитом на ринку праці.

Наприкінці жвавого спілкування учні отримали рекламні буклети НУХТ і детальну інформацію про підготовчі курси, а також запрошення відвідати Дні відкритих дверей, де їх обов’язково чекають насичені інтерактивні заходи та ще більше цікавої інформації.

 

Опублікований: 22-10-2018
Читайте також:
Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

17 квітня студенти групи ХЧ 4-1 денної форми навчання напряму підготовки 181 «Харчові технології» отримали змогу приготувати морозиво під керівництвом викладача Ірини Корецької. Виробництво продукту відбувалося у рамках лабораторного заняття з дисципліни «Технології міні-виробництва харчових продуктів у закладах ресторанного господарства». Протяго...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції 19 квітня 2019

Актуальні проблеми виробництва та перероблення сировини, стандартизації і безпеки продовольства вирішують наші студенти

17-18 квітня у Національному університеті біоресурсів і природокористування України працювала VIII Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», де наш університет гідно представили молоді доповідачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні проблеми виробництва та перероблення сировини, стандартизації і безпеки продовольства вирішують наші студенти 22 квітня 2019

Вступникам-2022: університет розпочинає підготовку до НМТ

Обов’язковою умовою цьогорічного вступу на бюджетну форму навчання до закладів вищої освіти України є складання національного мультипредметного тесту. Підготуватися до нього вступникам допоможуть кращі викладачі нашого університету, провідні фахівці з багаторічним досвідом. Щоб стати слухачем наших курсів потрібно лише зареєструватися за посилання...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам-2022: університет розпочинає підготовку до НМТ 13 травня 2022

Волонтерські будні наших випускників

Гордість нашого університету – наші випускники. Вони завжди вирізнялися не тільки високим професіоналізмом і відповідальністю, але й неабиякими людськими якостями. І у час тяжких випробувань, принесених військовою агресією проти нашої України, наші вихованці просто діють за покликом душі, кожний роблячи те, що знає і вміє краще за все. От і ще одна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Волонтерські будні наших випускників 20 червня 2022