Н У Х Т

Науковий підхід при підготовці фахівців спеціальності «Харчові технології» у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

11 березня 2019

Науковий підхід при підготовці фахівців спеціальності «Харчові технології» у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

Науковий підхід при підготовці фахівців спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ забезпечують викладачі комісії технологічних дисциплін шляхом проведення дослідницьких лабораторних робіт.

На заняттях із дисципліни «Інноваційні технології галузі» студенти випускової групи займаються розробленням технологій виробництва хліба функціонального призначення з використанням нетрадиційних видів сировини.

Під керівництвом викладача Тетяни Федорової студенти випекли експериментальні зразки виробів, здійснили аналіз їх якості, науково обґрунтували доцільність споживання даної продукції.

Опублікований: 11-03-2019
Читайте також:
Як підкорити соціальні мережі за допомогою штучного інтелекту дізнавалися менеджери персоналу

13 лютого 2024 року бакалаври і магістранти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Менеджмент персоналу», стали активними учасниками вебінару «Як підкорити соцмережі з АІ», який провів автор курсу Роман Кирилович. Він є експертом у сфері штучного інтелекту (Artificial Intelligence, AI), франчайзингу та масштабування бізнесу з 20-річним ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як підкорити соціальні мережі за допомогою штучного інтелекту дізнавалися менеджери персоналу 14 лютого 2024

У пошуку творчих, умотивованих вступників

Тривають презентативно-профорієнтаційні зустрічі зі старшокурсниками фахових коледжів НУХТ, ініційовані фахівцями Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності спільно з Приймальною комісією університету. Сьогоднішня аудиторія – викладачі й студенти випускових груп Львівського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу НУХТ і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У пошуку творчих, умотивованих вступників 10 січня 2025

Невпинно удосконалюють дистанційні навчальні наочні посібники фахівці наших кафедр

У період карантину фахівці кафедри фізики активно працюють над удосконаленням навчальних наочних посібників. Завдяки використанню викладачами сучасних технічних засобів, студенти мають змогу виконувати лабораторні роботи в дистанційному режимі. При підготовці навчально-методичних матеріалів використовуються фото та відео реальних експериментів, ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Невпинно удосконалюють дистанційні навчальні наочні посібники фахівці наших кафедр 09 квітня 2020

Дипломами конкурсу «Майбутнє туристичної галузі України» нагороджені наші студентки

3 грудня 2018 року відбувся фінал Студентського стипендіального конкурсу «Майбутнє туристичної галузі України». Конкурс проводиться двічі на рік із метою створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримки наукової та творчої роботи студентів, стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи у туристичній галузі. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дипломами конкурсу «Майбутнє туристичної галузі України» нагороджені наші студентки 05 грудня 2018